AZM a demarat Proiectul HoReCa “Family – Friendly”

AZM a demarat Proiectul HoReCa “Family – Friendly”

Agenția Națională a Zonei Montane, prin reprezentantul Oficiului de Dezvoltare Montană Toplița, domnul Gheorghe HÎRLAV, a participat, la invitația Consiliului Județean Harghita și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita la conferința de presă Visit Harghita – Family – Friendly.

Proiectul Family-Friendly, iniţiat şi derulat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, a fost lansat în urmă cu un an şi a devenit un brand de călătorie între destinaţiile pentru familii.

Scopul acestei iniţiative este de a-i atrage în judeţ pe turiştii care călătoresc împreună cu copiii şi să le ofere activităţi turistice special concepute pentru întreaga familie, posibilitatea de a se distra şi de a-şi petrece timpul liber în mod plăcut, interesant şi sigur.

Judeţul Harghita are la bază un turism activ şi un ecosistem specific, care va îngloba şi alte elemente complementare din zonă:

balneare, culturale, rurale, gastronomice, menite să sporească circulaţia turistică, înnoptările în toate destinaţiile din judeţ, să asigure unicitate şi diversificare pentru zonele cu potenţial natural redus, pentru asigurarea dezvoltării echilibrate a teritoriului.

La eveniment au participat persoane interesate de susținerea, promovarea și dezvoltarea activităților turistice precum și a ramurilor ce interferează cu acest obiectiv major și prioritar al județului Harghita:

– Borboly Csaba – președinte, Consiliul Județean Harghita;

– Biro Barna Botond – vicepreședinte, Consiliul Județean Harghita;

– Korodi Attila – primar, Miercurea Ciuc;

 – Răzvan Pascu – consultant marketing turistic;

– Szabo Karoly – director executiv,

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita;

 – reprezentanți ai unităților de cazare din județ;

 – reprezentanți ai unităților de servire a mesei din județ;

 – asociații și organizații care desfășoară activități de promovare și dezvoltare turistică

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *