Au inceput inscrierile la Conferinta Internationala Meat Milk 2017

Meat Milk-25-26 mai 2017;Discutii directe, rezultate concrete!
Viziune, Capital, Export-Elemente de eficienta intr-un nou peisaj economic
si in acest an, agentia infoGROUP invita fermierii, procesatorii si specialistii din industriile de Lapte si Carne ale Romaniei, precum si din domeniile adiacente, sa participe la cea de-a VI-a editie a Expo-Conferintei Meat Milk, eveniment care se va desfasura in zilele de 25 si 26 mai 2017, acolo unde vor fi puse in dezbatere cele mai acute subiecte.
La eveniment vor fi invitati sa participe:Petre Daea-Ministru al Agriculturii, Daniel Constantin-Ministru al Mediului, Viorica Dancila-Vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, Adina Valean-Presedinte al Comisiei pentru Mediu, Siguranta Alimentara si Sanatate Publica a Parlamentului European, Geronimo Raducu Branescu-Presedinte al ANSVSA, Daniel Botanoiu-Secretar de Stat AMDR, Paul Anghel-Director General al ANPC, David Eugen Popescu-Director General AFIR, Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, Radu Timis-Presedinte ARC, Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, Claudiu Franc-Presedinte FCBR, etc. Totodata, vor fi invitati reprezentanti ai profesionale europene din domeniile carnii si laptelui, alti factori de conducere ai autoritatilor statului si ai altor asociatii prfesionale.
Coordonate tematice
Titlul editiei 2017, a Conferintei Internationale Meat Milk, Viziune, Capital, Export-Elemente de eficienta intr-un nou peisaj economic, reflecta cerintele momentului: este nevoie de o noua viziune in abordarea unui business, este nevoie de consolidarea capitalului fiecarui jucator din piata dar, mai ales, este nevoie ca firmele romanesti si, de ce nu, fermierii romani, sa fie prezenti din ce in ce mai mult pe pietele externe. Suntem convinsi ca, pornind de la aceste coordonate, dialogul cu autoritatile statului, cu invitatii de la Parlamentul European, precum si cu invitatii speciali din strainatate, va fi cat se poate de edificator pentru fiecare participant.
sedinta generala din dimineata zilei de joi 25 mai se va derula sub genericul Succesul, conditionat de capital, noi abordari si noi tehnologii, si nu este ales intamplator: este clar ca activitatea de ferma si cea de procesare au nevoie de sustinere financiara din partea statului dar si a institutiilor bancare si de garantare. La fel de clar este ca, fara noi abordari indraznete si fara cele mai noi tehnologii, nu poti tine pasul cu cerintele pietei si ale consumatorilor din ce in ce mai sofisticati si pretentiosi. Iar, in acest sens, speaker-ii furnizorilor de tehnologii destinate fermierilor, de tehnologii de procesare si ambalare, siguranta alimentara, solutii de management ori solutii de finantare, isi vor prezenta oferta de produse si servicii.
Workshop-ul CARNE din dupa-amiaza zilei de 25 mai, care va purta titlul Obiective de indeplinit:Retehnologizare, specializare, informatizare, va da directie drumului de urmat de catre fermierii si procesatorii de carne, cu scopul de a-si eficientiza productia si a-si mari profitul.
Desfasurat in paralel, Workshop-ul LAPTE va analiza piata specifica pornind de la ideea titlului: Sub presiunea preturilor, de la furca, la lingurita din borcanul cu iaurt.In ambele workshop-uri vor fi sustinute comunicari de specialitate cu un aplicat caracter comercial, tehnologic si stiintific.
Cu siguranta, sesiunea de discutii directe Liber la Cuvant, care se va desfasura in dupa-amiaza aceleiasi zile, va fi pe cat de furtunoasa, pe atat de fructuoasa, factori de conducere din MADR, ANPC, ANSVSA, APIA, AFIR, fiind adusi in fata participantilor pentru a le raspunde la intrebari.
sedinta generala din dimineata de vineri 26 mai va purta titlul Criteriul Export, determinant in balanta afacerilor de viitor. Pornind de aici, va fi analizat modul in care autoritatile sprijina activitatea de export, iar speaker-ii celor mai prestigioase companii prezente pe piata din Romania vor prezenta cele mai noi si mai performante tehnologii si servicii care pot garanta succesul pe pietele externe.
Masa Rotunda a Conferintei Meat Milk, care va avea loc in dupa-amiaza zilei de 26 mai sub titlulFermieri si procesatori: Slugi sau parteneri ai Lantului de aprovizionare? va reprezenta inca un moment memorabil, pe podium fiind invitati sa analizeze relatiile dintre fermieri, procesatori, retail si autoritati, atat presedintii principalelor asociatii profesionale din domeniu APCPR, FCBR, ARC, Romalimenta, APRIL, APAR, AMRCR , cat si oficiali ai Ministerului Agriculturii, Ministerului Mediului si ai altor institutii guvernamentale.
Sectiuni
sedinte generale:Fiecare zi de conferinta va debuta cu cate o sedinta generala, in cadrul careia vor sustine comunicari invitati oficiali din cadrul MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, Parlamentului European si din tari ale Uniunii Europene. Speakeri ai companiilor vor prezenta cele mai noi produse si servicii, intrand in dialog cu participantii si raspunzand la intrebarile acestora.
Workshop-uri specializate:In ziua de 25 mai, ulterior sedintei generale, vor avea
loc doua workshop-uri specializate: Carne-Fermieri/Procesatori, Lapte-Fermieri/Procesatori. In fiecare workshop vor fi sustinute prezentari de tehnologii si echipamente destinate fermierilor si procesatorilor. La finalul fiecarui workshop va fi organizata cate o dezbatere in cadrul careia vor fi analizate cele mai acute probleme ale momentului.
Liber la cuvant:Sesiune de dialog liber intre participanti si reprezentanti ai MADR, ANSVSA, APIA, ANPC, Ministerului de Interne, institutii nationale si europene. In cadrul sesiunii care va avea loc in dupa-amiaza zilei de 25 mai, invitatii oficiali vor raspunde intrebarilor puse direct de participanti pe teme liber-alese.
NOU! Movie Meat Milk:Utilizand aceasta oportunitate, firmele pot opta pentru proiectia pe ecranele evenimentului, in fiecare Sesiune, a unui film/clip de cca 3 minute, care sa contina prezentari ale activitatii curente, tehnologii, oferte de produse si servicii, mesaje publicitare. Filmele vor fi proiectate intercalat, intre
luarile de cuvant ale speaker-ilor, acestea urmand sa ruleze si pe ecranele conferintei, in loop, in pauzele dintre Sesiuni, dar si pe monitoarele care vor fi montate la receptia Expo-Conferintei, in cele mai vizibile locuri.
Masa rotundava avea loc in ziua de 26 mai, dupa sedinta generala. In cadrul acesteia, personalitati de prim rang vor dezbate teme de maxima importanta pentru zonele economice vizate, intrand in dialog cu asistenta. Dezbaterile vor fi televizate in direct.
B2B-Expova fi organizata intr-un spatiu de maxima vizibilitate. Avem la dispozitie 20 de standuri propice dialogului B2B, prezentarii detaliate a ofertelor companiilor expozante, precum si degustarii de produse premium din carne si lapte.
Gala Premiilor Meat Milk:Cina festiva din seara de 25 mai va gazdui Gala Premiilor Meat Milk, urmand a fi premiate cele mai performante companii din sectoarele de carne si lapte si cei mai buni fermieri participanti la eveniment.
Networking:Timp de doua zile, networkingul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitand realizarea de noi legaturi de afaceri, schimbul de informatii, identificarea de oportunitati de dezvoltare a propriului business. Pentru facilitarea dialogului va fi amenajat un spatiu special, destinat discutiilor separate, elaborarii de strategii bilaterale, actiunilor comerciale comune si dialogului confidential.
Inscrie-te! Fii prezent la cel mai important eveniment dedicat industriilor de Carne si Lapte ale Romaniei, Conferinta Internationala Meat Milk 2017!
Detalii si inscriere la tel: 021.222.40.48 si pe site-ulwww.meat-milk.ro click pe banner-ul Conferinta Internationala Meat.Milk.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *