Repere

151

Workshop USAMV Cluj-Napoca: “Produse agroalimentare românești pe piața din Japonia”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

USAMV Cluj-Napoca, împreună cu Enterprise Europe Network, prin EU-Japan Centre for Industrial Cooperation, și INOE 2000 filiala ICIA Cluj-Napoca, Departamentul pentru Centru de Transfer Tehnologic CENTI, au organizat simpozionul ”Aspecte privind accesul produselor agroalimentare românești pe piața din Japonia”.

Conceput ca un workshop cu numeroase teme de interes, precum și prezentări de produse, evenimentul a avut loc miercuri, 19 octombrie 2022, începând cu ora 9.00, la Centrul de Cercetare pentru Biodiversitate din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

La eveniment, USAMV Cluj-Napoca a prezentat produse provenite din fermele și stațiunile proprii - brânzeturi bio, ulei de floarea soarelui presat la rece, mezeluri, patiserii și vinuri.

Evenimentul care s-a adresat IMM-urilor din Macroregiunea 1, active în domeniul agroalimentar, a reprezentat o oportunitate deosebită pentru a afla informații concrete cu privire la exportul și accesul produselor agroalimentare românești pe piața japoneză (inclusiv modalități de export în Japonia, marketing, distribuție și vânzări, expoziții și târguri comerciale, identificare de parteneri de afaceri etc.).

Prezentările din cadrul workshop-ului au fost promovate de consorțiul BISNet Transylvania, fiind susținut de către ComisiaEuropeană – Consiliul European pentru Inovare și Agenția Executivă pentru IMM-uri (EISMEA), prin programul Single Market Programme (SMP).

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2