PiațăȘtiri

157

Răspunzând cererii pieței, Marks & Spencer lansează gama „Veggie”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Retailerul britanic Marks & Spencer a lansat o nouă gamă de mâncăruri vegetariene în încercarea de a satisface cererea în creștere pentru această categorie.

Noua gamă sub marca „Veggie” include 14 SKU-uri pentru mese vegetariene dezvoltate de bucătarii interni ai retailerului.

Gama oferă mese principale pentru unul, împărțind piese centrale, precum și garnituri, făcându-l potrivit pentru prânzuri de lucru, cine la mijlocul săptămânii, divertisment de weekend și alte ocazii.

Sortimentul include, printre altele, Risotto cu nuci prăjite cu legume (370 g - 4 GBP) și Ravioli cu ciuperci prăjite cu legume (355 g - 4 GBP).

Sharry Cramond, director de marketing și ospitalitate la M&S, a declarat: „Mulți vegetarieni, inclusiv eu, știu prea bine cum se simte să se uite la meniul unui restaurant sau la rafturile unui supermarket și să văd doar o mână de opțiuni fără carne și rareori ceva care celebrează legumele.

„Noua noastră gamă Veggie satisface mai mult decât această nevoie și este soluția perfectă pentru acest grup trecut cu vederea de gurmanzi care doresc mâncăruri delicioase, moderne, pline de legume.”

Cercetările efectuate de Vypr în august 2022 au dezvăluit că peste 60% dintre vegetarieni sunt nemulțumiți de opțiunile oferite în supermarketuri și restaurante, a adăugat retailerul din Marea Britanie.

Gama vegană a M&S Plant Kitchen a înregistrat vânzări în creștere cu 23% față de an în cel mai recent an financiar, cu bestselleruri inclusiv Hoisin No Duck Wrap (3,75 GBP), Green Thai Curry și Jasmine Rice (4,50 GBP) și Nutty Super Wholefood Salată (3,50 GBP).

Gama, lansată în 2019, oferă o selecție de opțiuni de prânz, delicii și mese fără lactate și carne și de atunci a crescut la peste 200 de produse.

Retailerul din Marea Britanie și-a încurajat cei 30 de milioane de clienți să exploreze proteinele pe bază de plante, ca parte a provocării Sparking Change.

Campania își propune să ajute familiile să facă alimentele pe care le consumă mai ecologice, mai sănătoase și mai accesibile, inclusiv sfaturi despre depozitarea corectă a legumelor și un planificator de mese, notează ESMagazine.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2