Repere

138

O companie spaniolă lansează provocarea pentru a găsi „berea viitorului”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Producătorul de bere spaniol Mahou San Miguel și acceleratorul Eatable Adventures fac apel la start-up-urile în domeniul băuturilor din întreaga lume să ia parte la provocarea lor de inovare pentru a „descoperi băutura viitorului”.

Desfășurat în cadrul programului Bar Ventures al lui Mahou San Miguel, Provocarea Rethink Your Drink salută propuneri „diferențiate, durabile și inovatoare” care ar putea genera un impact transformator asupra industriei tradiționale a băuturilor.

Miguel Ángel Miguel, director general de transformare la Mahou San Miguel, a declarat: „BarLab Ventures ne permite să unim două dintre principalele noastre angajamente: să valorificăm posibilitățile pe care tehnologia le oferă pentru a oferi soluții inovatoare la noile provocări ale sectorului băuturilor, așa cum precum și consolidarea colaborării cu alte organizații pentru a le conduce transformarea.

„Suntem convinși că prin acest proiect vom putea împărtăși cu antreprenorii o perspectivă comună de a face ca barurile, restaurantele, distribuitorii și restul lanțului nostru valoric să-și consolideze colaborarea în vederea generării de bogăție, pe baza unor aspecte precum excelența, inovația și durabilitate".

Portofoliul lui Mahou San Miguel include beri spaniole precum San Miguel Especial, mărci de apă minerală naturală precum Solan de Cabras și cidru: în timp ce compania este acționarul majoritar al producătorilor de bere artizanal din America de Nord, Founders Brewing și Avery Brewing.

Programul Rethink your Drink acoperă patru categorii: alternative inovatoare fără alcool, băuturi cu conținut scăzut de alcool (4º-7º), categorii tradiționale reinventate și băuturi ale viitorului.

Propunerile câștigătoare vor primi oportunitatea de a dezvolta un test de produs cu echipa de experți a fabricii de bere, precum și de a obține sprijin pentru alte domenii, de la distribuție, finanțare și licențiere.

Antreprenorii își pot depune cererile prin intermediul site-ului web Barlab Ventures până pe 5 septembrie.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2