TehnologiiRepere

195

Meal-Kit Maker HelloFresh, o nouă modă în gastronomie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firma de truse de mâncare HelloFresh a anunțat că intenționează să se lanseze în Spania, extinzând amprenta companiei pe 19 piețe din întreaga lume, anunță European Supermarket Magazine.

Un pas major

La începutul acestui an, compania s-a lansat în Japonia și Irlanda și și-a lansat brandul Green Chef în Țările de Jos.

Potrivit HelloFresh, intrarea în Spania este „un pas major” pentru extinderea truselor de mâncare în țările din sudul Europei, care au o bogată moștenire culinară.

Thomas Griesel, co-fondator și CEO HelloFresh, a declarat: „Analiza noastră amănunțită a arătat că piața spaniolă este pregătită pentru truse de masă. Suntem convinși că țara ne va permite să ne extindem piața totală adresabilă, care a fost cheia pentru creșterea noastră.”

HelloFresh Spania

Serviciul va fi disponibil în Spania continentală, precum și în Mallorca, în mai multe zile pe săptămână. Acesta va oferi clienților o nouă experiență de gătit și mai multă comoditate pentru gospodării, cu ingrediente locale proaspete și o varietate de opțiuni de masă.

Categoria truselor de masă din Spania este încă la început, oferind lui HelloFresh posibilitatea de a stabili și defini sectorul pe o piață de 18,7 milioane de gospodării, a menționat HelloFresh.

Compania va îndeplini comenzile clienților de la centrul său de livrare din Madrid. De asemenea, a deschis un nou birou în Barcelona.

Un serviciu durabil

Sortimentul HelloFresh combină experiența globală cu expertiza locală cu beneficii de durabilitate. În ultimele câteva luni, HelloFresh a înființat un lanț de aprovizionare la cerere, care permite companiei să opereze o afacere semnificativ mai eficientă și mai puțin risipitoare de-a lungul lanțului său valoric.

HelloFresh colaborează strâns cu furnizorii spanioli pentru a oferi clienților un produs de cea mai bună calitate și ingrediente locale.

Compania va furniza carne de vită, pui și porc crescută 100% spaniolă de la fermieri cu certificări IFS și/sau Global GAP recunoscute de GFSI.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2