Repere

178

infoGROUP, infoALIMENT, Meat.Milk, infoCONSTRUCT și infoFERMA vă urează Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Anul 2022 se termină într-o atmosferă mult schimbată față de toate speranțele cu care întreaga planetă aștepta începutul său. Ianuarie certifica în bună măsură depășirea crizei sanitare cauzată de Covid 19 și oamenii păreau a fi mai optimiști.

Din păcate, un nemernic, Vladimir Putin, avea să declanșeze un război la granița României, dând ordin ca Rusia să atace Ucraina. Din acel moment, totul avea să se deterioreze și mai mult. Lumea avea să se schimbe încă o dată și, din păcate, în niciun caz în bine.

Și noi, cei de la infoGROUP am fost nevoiți încă o dată să ne adaptăm noilor realități. Din fericire, terminăm anul 2022 cu bine, având mulțumirea că revistele editate sub această egidă, adică Meat.Milk, infoCONSTRUCT, infoFERMA și infoALIMENT, au fost încă o dată de folos zecilor de mii de cititori, fie ei prin intermediul edițiilor tipărite, fie în fluxul cotidian al știrilor de pe site-urile aferente.

La rândul său, săptămână de săptămână, emisiunea tv Meat.Milk, care a beneficiat de un aport substanțial de audiență, a adus în fața telespectatorilor cele mai noi știri și, alături de invitații săi, în cuprinsul fiecărei ediții s-au dezbătut cele mai acute subiecte.

Cât despre Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, ajunsă la cea de-a XI-a ediție, și-a reconfirmat statutul de principal eveniment în caledarul anual al manifestărilor de gen.

Toate acestea ne fac, pe noi, cei de la infoGROUP, să așteptăm cu încredere anul 2023, promițându-vă noi surprize care vă vor îmbogăți paleta de informații și instrumente de promovare, dar, mai ales, promițânduvă că vă vom rămâne aceiași buni prieteni, aceiași loiali parteneri de afaceri.

Crăciun Fericit, oameni buni, La Mulți Ani, și să ne vedem sănătoși în 2023!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2