PiațăȘtiri

172

Carrefour a lansat o gamă de bere vegană!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Carrefour Polska a anunțat că a lansat o gamă de bere vegană în Polonia, despre care susține că este prima de acest gen în țară, și care este produsă pe marcă proprie.

Mișcarea face parte din eforturile retailerului de a-și extinde oferta de produse vegetariene, vegane și organice, deoarece încearcă să protejeze biodiversitatea.

Berea vegană, provenită de la Nook Brewery, folosește suc natural de sfeclă roșie, roșii și morcovi și este disponibilă în trei variante – sfeclă roșie violetă, roșii sângeroase și morcov ruginit.

Cumpărătorii pot beneficia și de o reducere de 10% la produsele marca Meatless, specializată în producția de echivalente vegane de mezeluri, odată cu achiziționarea noilor SKU-uri de bere vegetală.

Potrivit directorului de dezvoltare concept al Carrefour Polska, Sylwester Mroczek, noua gamă atinge tendința în creștere a berii artizanale, care și-a văzut popularitatea crescând în ultimii ani.

„În magazinele Carrefour, produsele naturale, sănătoase, cu un grad minim de prelucrare, ocupă un spațiu din ce în ce mai mare”, a spus acesta, adăugând că berile sunt „dovada că încercăm să propunem soluții interesante în fiecare dintre departamentele noastre”.

Carrefour Polska își extinde, de asemenea, sortimentul de produse și în alte categorii din cadrul „raftului sănătos”, cum ar fi produsele fără gluten și fără lactoză.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2