Arobs Transilvania, in plina expansiune

Furnizorul de solutii software Arobs Transilvania, controlat de Voicu Oprean, a deschis cel de-al patrulea sediu al companiei din Cluj in cladirea de birouri Cluj Business Center, detinuta de fratii Buzoianu ?si cauta 60 de oameni pe pozitii de analist business, dezvoltator software ?si tester. Cladirea de birouri Cluj Business Center are o capacitate de aproximativ 600 de persoane, iar pe langa Arobs, aici functioneaza ?si sediul companiei SAP Romania, subsidiara locala a producatorului german de solutii software de business SAP AG.
Investitia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euro, iar in prezent ocupam doua etaje din cele cinci ale cladirii Cluj Business Center. Momentan avem deschise 60 de pozitii pentru dezvoltatori software, testeri ?si analiordm;ti business, a declarat pentru ZF Transilvania Voicu Oprean, CEO al Arobs Transilvania Software.
Arobs Transilvania Software are in prezent peste 350 de angajati in birourile locale din Cluj, Bucureordm;ti, Ia?si ?si Oradea ?si in cele doua sedii din Chi?sinau ?si Budapesta. Compania estimeaza pentru acest an o creordm;tere cu 30% a numarului de angajati pentru divizia de software services, cu focalizare pe tehnologiile .NET, Embedded, Mobile Platforms, Java ?si Web Development. Conform estimarilor de creordm;tere ale companiei, pana la finalul anului, Arobs ar putea trece de 450 de angajati mai multe pe www.zf.ro .

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *