Arctic se va extinde pe un teren concesionat de la primaria Gaiesti

In ordm;edinta Consiliului Local s-a aprobat cu unanimitate de voturi cesionarea unui teren de 10.000 mp pe o perioada de 49 de ani. Urmeaza sa avem o echipa specializata care sa vina sa evalueze terenul, iar apoi il vom scoate la licitatie.
Aordm;teptam apoi ofertele fie din partea Arctic, fie din partea furnizorilor companiei, a spus Grigore Gheorghe, primarul oraordm;ului Gaeordm;ti din judetul Dambovita. El a declarat recent ca a purtat discutii cu oficialii Arctic, aceordm;tia avand in plan sa cumpere un nou teren in oraordm; pentru a aduce o serie de furnizori de componente in apropierea fabricii.
Producatorul de electrocasnice Arctic detine la Gaeordm;ti, in judetul Dambovita, o fabrica ce produce frigidere ?si congelatoare ?si unde lucreaza circa 3.000 de salariati. Turcii vor sa dezvolte insa productia in Romania, motiv pentru care incearca sa aduca in apropiere ?si producatori de componente.
O astfel de investitie ar insemna crearea a cateva sute de locuri de munca noi pe langa cele create de investitori precum Arctic, Mairon industrie grea ?si MecanPetrol productie utilaj petrolier in Gaeordm;ti, noteaza ZF.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *