Aquafiltre – Filtre pentru apa de proces si apa uzata

Aquafiltrereg; este un brand al Aqua DP Technologies. Divizia de filtre vine in intampinarea clientilor cu cea mai mare gama de echipamente pentru imbunatatirea parametrilor apei de proces sau pentru epurarea apelor uzate www.aquadp.ro .
O filtrare de calitate a apei utilizate in procesele tehnologice si/sau pentru consumul in ferme si crescatorii, conduce la produse de inalta calitate si la bunastarea animalelor.
De asemenea, utilizarea unei ape cu un grad mare de puritate previne uzura prematura si defectarea echipamentelor si a instalatiilor.
Recircularea unei parti importante din apa uzata sau apa epurata, scade costurile de productie si asigura o dezvoltare durabila.
Site-ul www.aquafiltre.ro ofera toate informatiile necesare despre gama de echipamente, aplicatii. CONSULTANtA DE SPECIALITATE ESTE GRATUITAtilde;!
GAMA DE FILTRE INCLUDE:
1. Filtre parabolice si cu tambur rotativ pentru retinerea materialului grosier din ape si ape uzate. 2. Filtre pasive cu element filtrant de panza, material plastic sau metalice 3. Filtre cu autocuratire cu tehnologie de pana la 0.5 microni 4. Filtre presa cu placi pentru deshidratarea namolului sau subproduselor 5. Filtre presa cu banda pentru deshidratarea namolului 6. Filtre cu saci
Alegerea solutiei optime pentru fiecare beneficiar se face dupa o analiza riguroasa a situatiei existente si a necesitatilor.
Toate echipamentele sunt produse in Olanda si au la baza peste 35 de ani de experienta in domeniul filtrarii.
Montajul, punerea in functiune si instruirea personalului operator sunt asigurate de expertii Aqua DP Technologies. Cei peste 20 de ani de experienta ai personalului Aqua DP in domeniul filtrarii apei si a diferitelor produse alimentare si nealimentare, precum si cele peste 80 de instalatii realizate sunt garantia oricarui beneficiar.
AQUA DP TECHNOLOGIES WWW.AQUADP.RO WWW.AQUAFILTRE.RO 0740 156 525 contact@aquadp.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *