Anuga FoodTec va avea loc în 26-29 aprilie 2022

Anuga FoodTec va avea loc în 26-29 aprilie 2022

După discuții ample cu participanții din industrie și Societatea Agricolă Germană (DLG), sponsorul profesional și conceptual al târgului, Koelnmesse, a decis ca următorul Anuga FoodTec să aibă loc în perioada 26-29 aprilie 2022, în format hibrid.

„Regretăm sincer că trebuie să amânăm Anuga FoodTec până în 2022, în ciuda unei bune pregătiri și încurajări din partea industriei. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, a devenit evident că există scepticism și îngrijorare în creștere în rândul tuturor celor implicați. Drept urmare, multe companii s-au retras din perspectiva situației infecției și a incertitudinii actuale.

Cu toate acestea, Anuga FoodTec nu poate avea loc fără factorii cheie importanți ai internaționalității și participării transindustriale. Având în vedere acest lucru, am răspuns dorinței industriei de a amâna târgul comercial cu noua dată ”, spune Oliver Frese, directorul operațional al Koelnmesse.

„Noua dată a evenimentului este cea mai bună soluție posibilă, luând în considerare calendarul târgului internațional, precum și capacitatea de timp și spațiu disponibilă. Acest lucru ne permite să oferim industriei o viziune și o securitate de planificare ”.

În 2022, târgul va avea loc ca un eveniment hibrid, combinând atât o platformă personală, cât și o platformă digitală. Adăugarea unei platforme digitale la componenta fizică creează fundamentul pentru ca cât mai mulți oameni din Germania și din străinătate să aibă acces la cele mai noi tehnologii și procese din industria alimentară și a băuturilor și pentru promovarea unei rețele durabile în cadrul industriei.

„La fel ca companiile, vom folosi timpul pentru a ne pregăti pe deplin pentru viitorul târg comercial și pentru a stimula relansarea industriei în continuare cu instrumente digitale și o acoperire suplimentară.

Desigur, Koelnmesse va continua să conteze pe prezența expozanților și vizitatorilor internaționali în aprilie 2022 ”, a continuat Frese. „Târgurile comerciale oferă posibilitatea ca produsele și oamenii din spatele lor să fie experimentați prin interacțiune și schimb personal. Aceasta este baza ideală pentru afaceri de succes. ”

„În calitate de sponsor profesional și conceptual al Anuga FoodTec, regretăm foarte mult faptul că cel mai important târg internațional de furnizori pentru industria alimentară și a băuturilor nu va putea avea loc în martie 2021 conform planificării.

Ca platformă de schimb profesional peste granițele industriei, Anuga FoodTec este un partener central pentru întregul sector alimentar, concentrându-se pe subiecte actuale și oferind un impuls important prin prezentarea de tehnologii și inovații de perspectivă.

Prin urmare, suntem și mai încântați că, în primăvara anului 2022, Anuga FoodTec va fi din nou locul de întâlnire pentru industria internațională de tehnologie alimentară și furnizori sub tema îndrumătoare „Soluții inteligente – o flexibilitate mai mare” ”, spune Simone Schiller, director general al DLG Food Centrul de tehnologie.

Koelnmesse este organizatorul Anuga FoodTec. DLG este sponsorul profesional și conceptual al Anuga FoodTec. Koelnmesse – Competență globală în alimentație și FoodTec:

Koelnmesse este un lider internațional în organizarea de târguri și evenimente alimentare referitoare la prelucrarea produselor alimentare și a băuturilor. Târgurile comerciale precum Anuga, ISM și Anuga FoodTec sunt lideri mondiali consacrați.

Koelnmesse organizează nu doar târguri de produse alimentare și tehnologie alimentară în Köln, Germania, ci și pe piețele de creștere din întreaga lume, de exemplu, în Brazilia, China, Columbia, India, Italia, Japonia, Thailanda și Emiratele Arabe Unite. focalizări și conținuturi diferite.

Aceste activități globale ne permit să oferim clienților noștri o rețea de evenimente, care la rândul lor oferă acces la diferite piețe și creează astfel o bază pentru afaceri internaționale durabile și stabile.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *