Anuga Fine Food va reuni companii din întreaga lume

Anuga Fine Food va reuni companii din întreaga lume

Cea mai mare expoziție comercială din lume, Anuga Food, care va avea loc în  perioada 9-13 octombrie 2021, la Koln, pariază pe tendințe precum mâncăruri gourmet, superalimente și halal.

Când vine vorba de calitatea produselor, ca cea mai importantă platformă pentru producătorii de produse delicatese, Anuga Fine Food este un punct central de contact pentru producătorii și importatorii de delicatese și clienții acestora din sectorul comerțului cu alimente și al serviciilor alimentare.

Cea mai mare expoziție comercială Anuga reunește o ofertă cuprinzătoare și diversificată din întreaga lume. Numeroase națiuni participă aici la pavilioane comune, care prezintă mâncarea tipică și specialitățile regionale din țara lor natală.

În total, anul acesta 420 de expozanți din 59 de țări își vor prezenta varietatea de produse și inovații la Anuga în sălile 1, 2.1, 3.1, 10.2 și 11. Printre cei mai importanți expozanți se numără Develey, Feinkost Dittmann, Nestle Italiana, Newlat, Saclá, Seeberger, Seitenbacher și VOG AG.

În ciuda pandemiei Corona în curs, Anuga Fine Food are, de asemenea, o aliniere foarte internațională în 2021. Țările reprezentate includ, printre altele, Argentina, Brazilia, Chile, Costa Rica, Dubai, Franța, Grecia, Italia, Spania, Thailanda, Tunisia și STATELE UNITE ALE AMERICII.

Teme transversale, precum halal, superalimente sau mâncăruri gourmet sunt, de asemenea, acoperite de Anuga Fine Food. De exemplu, „Anuga Halal Market” va fi din nou la fața locului la Anuga 2021.

Oferă un spectru larg de produse certificate halal pentru comerțul cu alimente, care acoperă toate expozițiile comerciale. Tendința actuală a alimentelor către mâncăruri gourmet și specialități, care excelează mai ales prin calitate și transparență, se reflectă la cea mai mare expoziție comercială din Anuga.

Mulți producători împing în mod corespunzător transparența ingredientelor lor. Pe lângă gustul și calitatea produselor, acesta își propune să evidențieze și eforturile privind unicitatea, durabilitatea acestora, precum și produsele alimentare și băuturile produse la nivel local sau regional.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *