Antispumant ecologic pentru statiile de epurare

Majoritatea unitatiilor de productie, fie ca este vorba de industria carnii sau industria laptelui sau industria alimentara in general, au implementat sisteme moderne de epurare a apelor uzate in statiile de epurare.
Incarcarile cu materii organice si alte substante utilizate in productie ingreuneaza procesul de epurare in partea biologica. Acest fapt conduce la obtinerea unui efluent slab calitativ si costuri ridicate pentru epurare. Solidele in suspensie si spumarea sunt doua dintre principali factori care diminueaza calitatea efluentului.
Inainte de tratament:
Antispumantul ecologic Microcat BFL elimina spumarea si reduce materia in suspensie asfel incat calitatea efluentului sa fie ridicata. Continutul sau unic este special conceput pentru a fi compatibil cu activitatea microorganismelor din epurarea biologica a statiei de epurare.
Dupa tratament:
Utilizat regulat inbunatateste performantele sistemului de epurare si reduce costurile cu eliminarea spumarii.
Microcat DF poate fi dozat continuu cu ajutorul dozatoarelor automate, sau poate fi adaugat in sistem in sarje. Doza de aplicare depinde de gradul de spumare, volumul de apa, incarcatura organica, tipul de incarcatura, etc.
AQUA DP TECHNOLOGIES este unul dintre principalii furnizori de Solutii la Cheie ?si Echipamente pentru Protectia Mediului. Compania detine o experienta de peste 20 de ani ?si a stabilit parteneriate cu cele mai importante firme de profil pe plan mondial, pe care le reprezinta cu succes in Romania.
Compania este unul dintre principalii furnizori de produse microbiologice de pe piata europeana. Produsele sunt comercializate sub numele de Microcatreg;.
Produsele microbiologice furnizate de AQUA DP TECHNOLOGIES sunt de cea mai buna calitate ?si sunt conform normelor EPA, USDA, CE ?si EFB.
Biotehnologiile oferite sunt folosite in aplicatii diverse precum: bull; Tratarea ?si epurarea apelor uzate bull; Controlul mirosurilor bull; Decontaminarea solurilor bull; Degradarea grasimilor ?si hidrocarburilor bull; Lucrari de intretinere ?si tratare a canalizarilor bull; Fose septice bull; Compostare ?si Biogaz bull; Agricultura, Zootehnie ?si Acvacultura bull; Bioremedierea apelor de suprafata ?si subterane bull; Industria alimentara ?si HoReCa
Beneficiile utilizarii: bull; Se adauga direct in sistem bull; Reducerea costurilor de exploatare bull; Consum redus de aditivi chimici bull; Fara costuri de aplicare bull; Oxidarea imbunatatita a amoniacului bull; Obtinerea unui sistem stabil bull; Asistenta tehnica permanenta
Inginerii Microcat va stau la dispozitie pentru consultanta gratuita.
0748538844 contact@microcat.ro www.microcat.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *