Aniversare pentru Taco Bell, la un an de la lansare

Comunicat In urma cu un an, in backstage-ul Taco Bellaveau loc ultimele retusuri pentru lansare. In acest timp, pe Facebook, sute de fani le dadeau tag prietenilor pentru a-i intalni la deschidere, cateva zile mai tarziu. Pe 12 octombrie, brandul aniverseaza un an pe piata locala.
Insa, pana atunci, isi sarbatoreste, pentru prima data, ziua de nume in Romania, caci, in 2018, 4 octombrie este Taco Day in 20 de tari din lume. Petrecerea incepe maine, cand Taco Bell declara deschise #zileletacobell printr-un combo aniversar, gata de savurat in doi, in toate restaurantele, intre 4-12 octombrie.
Pe 12 octombrie 2017, Sphera Franchise Group deschideaprimul restaurant Taco Bell din Romania, in Centrul comercial Baneasa Shopping Center din Bucuresti.Entuziasmul din saptamanile de dinainte de deschidere a culminat cu peste 2.000 de clienti in prima zi la Taco Bell, un record absolut de vanzari pentru reteaua Taco Bell in Europa in prima saptamana si cozi care au durat saptamani la rand.
Intre timp, Taco Bell a deschis alte doua locatii in Bucuresti, in Mega Mall, respectiv ParkLake Shopping City si-a provocat fanii sa se bucure denoi experientein materie de food si going out, dar si prin alte activitati, a cautat Incepatori pasionati si pregateste, in prezent, extinderea in alte orase din tara.
In urma cu un an, il cunosteam pe fanul Taco Bell #1 din Romania, primul cliental brandului, la deschiderea oficiala. De atunci,fanii au venit in numar mare la Taco Bell, iar cel mai bun mod de a sarbatori aniversarea este, desigur, alaturi de ei, cei care ne-au lasat sute de comentarii atunci cand au aflat ca brandul vine in Romania, care au fost dispusi sa astepte ore in sir la cozi pentru a descoperiprodusele, care ne-au ajutat sa fim tot mai buni si care au revenit in nenumarate randuri in restaurantele noastre pentru a se bucura de gustul unic, de inspiratie mexicana. Pentru ei, lansam acum si Zilele Taco, sarbatoarea care completeaza universul brandului, si continuam calatoria Live Maacute;s impreuna a declarat Mark Hilton, CEO Sphera Group.
Taco Day in jurul lumii
Primul taco de la Taco Bell a fost preparat in sudul Californiei. Acolo, in 1962, Glenn Bell punea bazele a ceea ce urma sa devina cea mai mare retea de restaurante de tip QSR in domeniul produselor de inspiratie mexicana din lume. Consumatorii americani au ajuns sa iubeasca de mult taco, incat i-au dedicat o sarbatoare speciala. Astfel, in SUA, 4 octombrie este National Taco Day, iar fanii nu concep sa treaca ziua fara sa iasa la taco alaturi de cei dragi. Iar Taco Bell nu concepe sa nu sarbatoreasca alaturi de ei. In ultimii ani, Taco Bell a cucerit numeroase alte piete, astfel ca, in 2018, brandul isi invita consumatorii din 20 de tari sa descopere si sa se bucure de Taco Day prin oferte speciale.
Zilele Taco in Romani
Daca 4 octombrie este Taco Day in jurul lumii, iar pe 12 octombrie se implineste un an de Taco Bell in Romania, atunci este ocazia perfecta pentru o sarbatoare originala, in stil Taco Bell. Intre 4-12 octombrie, fanii sunt asteptati la #zileletacobellin restaurante, cu un meniu special, care include 4 tacos, alaturi de 2 portii de cartofi sau de nachos si 2 bauturi racoritoare, la un pret promotional.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *