Ambalaje noi pentru sucurile Livezii Heroiu

Prezenta la a 19-a editie a INDAGRA, eveniment desfasurat in Bucuresti, in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, in cadrul sectiunii produselor bio, Ferma Heroiu, producator de suc natural de mere si-a prezentat noile ambalaje de 0,3l, 1l si 2l.
Anul acesta am venit cu sucuri in ambalaje noi cu capacitatea de 0,3l, 1l si 2l. Pana acum sucurile noastre erau comercializate doar in ambalaje de 3l si 5l, au declarat pentru infoaliment.ro reprezentantii companiei. Ferma Heroiu, aflata in al treilea an de activitate dispune de o livada proprie de 2,7 ha in localitatea Dobresti, jud. Arges, care asigura o productie de 25 de tone de susc anual.
Distributia sucurilor este asigurata prin vanzarile on-line si prin magazinul propriu din Bucuresti. Compania isi doreste extinderea pe segmentul productiei de tuica, activitate aflata in prezent in curs de autorizare. Ferma Heroiu este prezenta la Indagra pentru a-si gasi cumparatori pentru produsele sale. Compania incearca sa patrunda si intr-o retea de supermarketuri. E greu sa devenim furnizori pentru o retea de supermarketuri pentru ca ii intereseaza mai mult plata taxei de raft decat produsul nostru, arata reprezentantii companiei.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *