Alina Dolha: Decat alimente, din legume, fructe si plante tehnice fac sapunuri si uleiuri de corp

In 2009, cand criza incepea sa se resimta puternic ?si in Romania, Alin ?si Alina Dolha, doi tineri din judetul Mureordm;, abia puneau bazele unei mici afaceri de familie, intr-un domeniu complet necunoscut – productie de sapunuri din plante ?si uleiuri naturale.
Au pus la bataie circa 20.000 de euro pentru a-?si dota atelierul din Reghin cu echipamente, pentru a achizitiona materia prima, a face stocuri, dar ?si pentru a testa produsele, iar in prezent fabrica nu doar sapunuri, ci ?si unturi pentru corp, balsam pentru buze, ulei de masaj, seruri de fata ?si uleiuri de ras pentru barbati.
Am observat cat de complicata a devenit partea de ingrediente de pe etichetele produselor, intelegeam atat de putin din ceea ce contine de fapt acel produs, incat am inceput sa imi pun semne de intrebare. Credem ca un produs cosmetic ar trebui sa aiba mai multe functii, pe langa cele de ingrijire sau curative, adica sa ne incante prin aspect, sa ne imbunatashy;teasca starea de spirit cu ajutorul uleiurilor esentiale, sa ofere grija speciala tenului ?si sa pastreze aceasta impresie pe parcursul zilei, spune Alina Dolha, care conduce brandul Senia Soap alaturi de Alin Dolha ?si de alte doua persoane.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *