Alfredo Seafood participa la a doua editie a Indagra Food Carnexpo

Comunicat Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate ?si distribuite produse din peordm;te ?si fructe de mare, si-a anuntat participarea la Indagra Food Carnexpo 2017, cea mai mare expozitie specializata din sud-estul Europei, dedicata industriei carnii si domeniilor conexe, ce va avea loc la Romexpo intre 25 si 29 octombrie.
Pentru noi, participarea la Indagra a devenit deja o traditie. Am fost prezenti la patru editii si am participat inca de la prima. Mi se pare o initiativa foarte buna fuziunea dintre Indagra Food si Carnexpo de acum doi ani, pentru ca se creeaza o plaja mult mai mare de promovare pentru producatorii romani, iar investitorii straini au acces mai usor atat la companiile din industria alimentara, cat si la cele din zootehnie si industria carnii.
Pentru noi este un prilej excelent sa ne intalnim cu clienti si potentiali clienti, colaboratori, parteneri si cu alti jucatori importanti din agribusiness. Aceste evenimente iti ofera ocazia de a lua pulsul pietei si de a stabili contacte folositoare, precum si de afla care sunt noutatile si tendintele pe piata si de a schimba idei cu oameni care se confrunta cu situatii similare cu tine, a declarat Mihai Cristian Darmanescu, fondatorul Alfredo Seafood.
Alfredo Seafood va avea un stand unde, pe toata perioada targului, va expune in premiera gama Gata de Gatit constituita din produse proaspete si care la aceasta editie s-a innoit cu produse suplimentare. Aceasta se remarca printr-un mod nou de ambalare in vacuum, cunoscut ca tehnologia skin, care ajuta la prelungirea termenului de valabilitate cu 50%, in raport cu tehnologia ATM ambalare in atmosfera modificata si da o imagine mai atractiva produselor pescaresti ambalate. In plus, vor fi expuse si produsele congelate care au consacrat marca: peste salbatic, fructe de mare, legume si fructe congelate, cat si produse afumate si marinate.
Consider participarea la acest targ foarte importanta si din perspectiva viziunii de piata pe care o are Alfredo Seafood: triplarea consumului de peste din Romania, in urmatorii cinci ani! Asa cum am mai spus, acesta este un proces de durata care necesita un efort comun al intregii industrii: producatori, importatori, distribuitori si retaileri.
Evenimentele de acest tip sunt ocazii bune pentru a ne intalni cu totii: noi si consumatorii. Cred ca este un bun punct de pornire pentru a discuta despre o strategie comuna pentru educarea populatiei in ideea adoptarii unui stil de viata mai sanatos, dar si reglementarea standardelor din industria alimentara, a adaugat Mihai Cristian Darmanescu.
La prima editie a Indagra Food Carnexpo au expus 151 de companii din Bulgaria, Republica Ceha, Franta, Germania, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, Tunisia, Turcia, Romania si Ungaria, si au participat 63.000 de potentiali clienti vizitatori specialisti si public larg .
###
Alfredo Seafood este una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate ?si distribuite produse din peordm;te ?si fructe de mare. Brandul a fost creat de Mihai Cristian Darmanescu ?si lansat in anul 2013. Datorita experientei ?si relatiilor internationale cu marii producatori de peordm;te din lume, dar ?si a celor trei linii de procesare si ambalare automatizate ?si de inalta productivitate din cele doua fabrici din Constanta ?si Bucureordm;ti, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atat in cele mai importate lanturi de hypermarketuri ?si supermaketuri din tara, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Cora, Profi, Penny Market etc., cat ?si in peste 3.000 de magazine de comert traditional.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *