Alexandrion Group anunta lansarea comunitatii Single Malt Society

Comunicat Alexandrion Group, liderul pietei de bauturi spirtoase in Romania, anunta lansarea clubuluiSingle Malt Society si a platformei online www.singlemaltsociety.ro, care se adreseaza atat pasionatilor de single malt, cat sicelor care abia acum descopera categoria de elita a whisky-ului.
Evenimentul de lansare a avut loc aseara in Cluj-Napoca, in prezenta fondatorului acestei comunitati, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group si singurul reprezentant al Europei de Est investit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum si a celor patru ambasadori implicati in proiect: Alina Ceusan Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania ,Olimpia Melinte Ambasador Single Malt Society pentru Moldova , Adrian Despot Ambasador Single Malt Society pentru Banat si Petre Fumuru Ambasador National Single Malt Society .
Lumea exclusivista a acestei bauturi devine acum accesibilasub indrumareaCEO-ului Alexandrion Group, care in 2016 a primit distinctia de Keeper of the Quaich in Scotia, pentru merite deosebite in cresterea categoriei de single malt in Romania.
Single malt-ul poate fi considerat elita categoriei de whisky, iar promovarea lui vine in completarea actiunilor noastre de incurajare a unui consum de calitate in randul publicului roman. Ne adresam unui public educat, din ce in ce mai atent la ceea ce cumpara si care are nevoie de acces la produse si experiente de top. Prin Single Malt Society, venim in intampinarea iubitorilor de single malt si implicit a tuturor celor interesati de un stil de viata care poate fi asociat cu o bautura de elita., a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group si Keeper of the Quaich.
Alaturi de CEO-ul Alexandrion Group, in calatoria de descoperire a valorilor autentice single malt sunt si cei patru ambasadori, care au in comun dorinta de a excela in domeniul in care activeaza, dar si aprecierea pentru bunul gust. Fiecare dintre cei patruare rolul de a reflecta single malt-ul in propriul stil de viata, de a participa la intalnirile cu membrii Single Malt Society si de a familiariza publicul cu ce inseamna alegerea, consumul si contextul perfect pentru a te bucura de acest tip de whisky.Activitatea ambasadorilorSingle Malt Society va putea fi urmarita in social media, prin intermediul hashtag-ului #singlemaltsocietyatat in paginile lor, cat siin cele dedicate comunitatii, precum si pe platforma www.singlemaltsociety.ro.
Activitatea clubului nu se va rezuma doar la activitatea online, pentru ca apropierea de public este esentiala pentru stabilirea unei legaturi de durata. Astfel, dupa inscrierea in comunitate, membrii Single Malt Societyvor avea acces la un calendar de intalniri, atat cu specialisti single malt, cat si cu ambasadorii proiectului. Plecand de la valorile si interesele membrilor sai, Single Malt Society reuneste oameni cu personalitati si ocupatii diferite, dar care impartasesc aprecierea pentru aceastacategorie de whisky. Dupa lansarea din Cluj, urmatoarele evenimente vor avea loc in Timisoara, Iasi si Bucuresti, proiectul punand accent pe patru regiuni importante ale tarii: Transilvania, Banat, Moldova si Muntenia.
Platformawww.singlemaltsociety.ro este spatiul virtual dedicat iubitorilor de single malt, dar si poarta de acces in comunitate intrucat statutul de membru alSingle Malt Societyse obtine prin inregistrarea pe website. Acesta functioneaza totodata ca o bibliotecadigitala care contine materiale despre fabricarea unui whisky single malt si tarile in care acesta se produce, recomandari privind consumul lui,noutati din partea ambasadorilor,precum sialte secrete despre aceasta bautura care imbina traditia cu modernitatea.
Facebook:https://www.facebook.com/singlemaltsociety.ro
Instagram: https://www.instagram.com/singlemaltsociety.ro/
Despre Alexandrion Group:
Distileriile Alexandrion?si Distileriile SABER 1789, care, impreuna, inglobeaza o istorie de peste 200 de ani in industria locala a bauturilor spirtoase,au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din Romania, recunoscute atat pe plan intern, cat ?si international pentru calitatea si rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe piata, inclusiv bauturi traditionale romaneordm;ti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* ?si 7*, faimosul vinars Brancoveanu XO, VS ?si VSOP, Zolmyr, SABER Elyzia ?si alte produse care au asigurat companiei pozitia de lider pe piata bauturilor spirtoase ?si traditionale din Romania.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *