Afacerile Quadrant Amroq (Pepsi), au crescut cu 22 %

Quadrant Amroq Beverages, imbuteliatorul PepsiCo de pe plan local, a terminat primul semestru cu o cifra de afashy;ceri de circa 389 de milioane de lei 87 mil. euro , in creordm;tere cu 22% fata de perioada similara a anului trecut. Astfel, producatorul de bauturi continua perioada de creordm;tere inceputa in anul 2014 ?si se apropie cu pa?si repezi catre al treilea an consecutiv cu rulaje mai mari.
De asemenea, prima jumatate a anului a adus ?si revenirea pe profit a imbuteliatorului. Quadrant Amroq Beverages a avut in primul semestru un profit net de 1,7 milioane de lei, fata de o pierdere 11,6 milioane de lei in 2015.
PepsiCo este prezent pe plan local cu doua divizii, de baushy;turi ?si snackuri. Quadrant Amroq Beverages are doua fabrici de bauturi la Dragomireordm;ti jud. Ilfov ?si Covasna, iar Star Foods, divizia de snackuri, are o unitate de productie in Popeordm;ti-Leordeni jud. Ilfov . Pe piata bauturilor se claseaza pe pozitia a doua ca vanzari, in timp ce pe cea de snackuri este lider.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *