Adrian Pascu: Afacerile Danone au crescut cu 7 %

Adrian Pascu, romanul care conduce operatiunile producatorului de iaurturi Danone in Romania ?si in regiune, spune ca anul 2016 a fost unul bun pentru business, cu creordm;tere atat pentru cifra de afaceri, cat ?si pentru profitabilitate, evolutie care va asigura dezvoltarea companiei pe termen lung.
Putem spune ca strategia de valorizare ?si creordm;tere profishy;tashy;bila pe care am lansat-o in anul 2015 s-a aplicat perfect ?si anul trecut ?si o vom continua ?si anul acesta. Segmentul sanatate activa, care, de altshy;fel, a fost deschis de Danone cu produse cum sunt Activia ?si Actimel, are cea mai mashy;re rata de creordm;tere de-a lungul anului, de doshy;ua cifre, a declarat Adrian Pascu, director geshy;neral al proshy;ducatorului de iaurturi Dashy;noshy;ne in Romania, Bulgaria ?si tarile adriatice.
Din aceasta functie, managerul conduce operatiunile Danone Romania, o companie cu afaceri de 484 mil. lei in 2015, dar coorshy;doneaza ?si echipele de management ale Danone din Bulgaria, Moldova ?si tarile adriashy;tice.
Adrian Pascu a preluat condushy;ceshy;rea companiei in luna august a anului 2015, fiind primul roman numit la conducerea subsidiarei locale a celui mai mare producator de iaurturi.
Declaratiile managerului privind cifra de afaceri ?si profitabilitatea companiei anul trecut vin in conditiile in care in primul seshy;mestru din 2016 compania a raportat o cifra de afaceri de 245 milioane de lei 55 mil. euro , in creordm;tere cu aproape 7% fata de peshy;rioada similara a anului anterior.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *