A apărut Superberea care mărește gradul de imunitate al organismului

A apărut Superberea care mărește gradul de imunitate al organismului

Până în 2026, Gen Z și Millennials vor forma cel mai mare grup de consumatori, cu 46%, ca pondere. Acești consumatori sunt bine informați și pasionați de durabilitate și de produse ecologice și vor să se alieze cu mărcile și companiile care inovează pentru a face schimbări pozitive și de impact în industria lor.

Bere și bunăstare

De la izbucnirea Covid-19, 64% dintre consumatori, în general, sunt mai concentrați asupra sănătății lor și 54% dintre oameni sunt dispuși să cheltuiască mai mult pe băuturi și produse care să le îmbunătățească bunăstarea generală.

În plus, 50% dintre consumatori caută în mod activ alternative la alcool, generând o cerere crescută pentru băuturi reduse sau fără alcool.

Categoria „Sănătate și sănătate” este în creștere, iar compania americană The Naked Collective (TNC) a răspuns acestor tendințe prin crearea unei noi game de băuturi RTD „Better For You”, care conține tehnologia unică SuperLiquid și Immunoboost, care sunt, de asemenea, provenite din surse sustenabile.

Procesul de fabricare a berii și crearea noului SuperLiquid

În 2011, co-fondatorul și CEO-ul TNC, Niall Phelan, a realizat că există un punct în procesul de preparare a berii tradiționale în care lichidul este de fapt plin de vitamine și minerale, ceea ce stimulează sănătatea imunității. Prin această revelație a fost creat un SuperLichid.

În loc să fierbe aceste ingrediente bune pentru dvs. (ceea ce se întâmplă în timpul procesului tipic de fabricare a berii), TNC le-a lăsat înăuntru. Băuturile pe bază de plante încep din cereale, pline de vitamine și minerale naturale, combinate cu apă proaspătă și preparat „în acest proces unic, păstrând toate beneficiile pentru sănătate, găsite în boabe.

Acest SuperLiquid este apoi combinat cu tehnologia noastră Immunoboost. Immunoboost este cheia unică a procesului. Acesta ia SuperLiquidul și îl combină cu beta glucan, care este extras din drojdia de brutar.

Beta glucanul este o fibră solubilă, care se găsește în peretele celular al drojdiei de brutar. Cercetarea cu beta glucan îl leagă de un sistem imunitar mai puternic, precum și de glicemia îmbunătățită și de scăderea colesterolului. TNC a cercetat peste 46 de studii științifice revizuite de colegi, care arată că beta-glucanii pot ajuta:

• Îmbunătățiți sprijinul imunitar general

• Ajutați la menținerea sănătății fizice generale

• Protejați-vă împotriva efectelor nocive ale stresului

• Promovați niveluri de energie sănătoase și claritate mentală

Beneficii pentru consumatori

Unul dintre beneficiile cheie ale abordării TNC este că toate vitaminele și mineralele sunt naturale și nu sunt adăugate băuturilor. Ca urmare, nivelul de absorbție este mult mai mare decât băuturile tradiționale cu vitamine, unde, în cea mai mare parte ieftine, se adaugă extracte sub formă de pulbere la concentratele de fructe.

Odată absorbiți, acești nutrienți susțin sistemul imunitar identificând amenințările și luptându-le mai repede, ajutându-vă să rămâneți mai puternici și mai sănătoși conform cercetărilor științifice. Prin această absorbție rapidă vă permite să simțiți efectele mentale și fizice ale fiecărei băuturi Mude în 5-20 de minute.

Aceste tehnologii și beneficii unice se găsesc în fiecare băutură TNC din mărcile Mude (SuperLiquids Naturale Spumante) și So.Beer (Beri Non-Alcoolice Imunostimulare). Fiecare băutură conține doar plante și apă valorificate de procesul de preparare a berii.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *