A aparut infoALIMENT MAGAZIN; un nou format, o noua perspectiva

De mai bine de unsprezece ani, infoALIMENT este o prezenta binecunoscuta in intreaga industrie alimentara din Romania. Catalogul care poarta numele agentiei, infoALIMENT a insemnat o lunga perioada de timp cel mai eficient instrument de informare a jucatorilor din piata, precum si un partener al tuturor celor care au dorit sa isi dezvolte sau sa isi consolideze un business de succes.
Profesionalismul de care au dat dovada toti cei care au lucrat la acest catalog a transformat infoALIMENT in cea mai importanta agentie din Romania, specializata in industria alimentara, fie ca vorbim despre furnizori de materii prime, de tehnologii, de procesatori, de servicii conexe, retail etc.
Astfel, pornind de la solida experienta acumulata in timp, redactia noastra a decis transformarea vechiului catalog in infoALIMENT MAGAZIN, singura publicatie de specialitate destinata intregii industrii alimentare romanesti. Dupa cum puteti observa prin simpla rasfoire a editiei inaugurale, infoALIMENT MAGAZIN reprezinta un efort deosebit, materializat in alcatuirea unui sumar cat mai cuprinzator dar nu exaustiv , prin aducerea in fata dumneavoastra a celor mai noi informatii din domeniu. Din sumar, nu lipsesc analize, prezentari de materii prime sau tehnologii de ultima generatie, solutii de optimizare a afacerii, solutii pentru eficientizarea desfacerii sau destinate finantarii etc. Deocamdata, infoALIMENT MAGAZIN va fi publicat, ca pana acum, odata la sase luni, intentionandu-se ca, in functie de evolutia pietei, sa aiba o aparitie trimestriala.
Nu mai putin adevarat, redactia infoALIMENT MAGAZIN urmareste ca, in editiile viitoare, sa aduca in fata cititorilor prezentari de companii, prezentari tehnologice si stiintifice realizate impreuna cu firme din domeniu, reportaje, interviuri cu oameni de afaceri de succes din industria alimentara romaneasca etc.
Desigur, nu lipsesc si nu vor lipsi paginile care vor contine modulele publicitare ale firmelor care vor apela in continuare la serviciile noastre.
Dragi cititori, infoALIMENT MAGAZIN este la inceput de drum. Suntem convinsi ca noua propunere editoriala va fi pentru dumneavoastra instrumentul de lucru numarul 1, in privinta informarii, mai ales ca site-ul www.infoaliment.ro va fi si el restructurat in asa fel incat, pe langa baza de date care o contine si care sta la dispozitia celor interesati prin sectiunea Cont infomember, sa aduca si un plus editorial cat se poate de consistent.
Dar, peste toate, inca de la aceasta editie inaugurala, va promitem ca va vom fi parteneri fideli si prieteni care, prin informatiile pe care vi le vom pune la dispozitie numar de numar, va vom sprijini activ in activitatea de zi cu zi.
Activam cu totii pe aceeasi piata. infoALIMENT MAGAZIN va intinde mana cu prietenie, convinsi fiind ca drumul spre succes este comun.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *