31 mai, ultima zi de participare la studiul privind impactul epidemei de Covid-19 asupra companiilor din sectorul Agro-Alimentar din România.

31 mai, ultima zi de participare la studiul privind impactul epidemei de Covid-19 asupra companiilor din sectorul Agro-Alimentar din România.

Ziua de 31 mai 2020 este ultima în care se mai poate participa la studiul privind impactul epidemei de Covid-19 asupra companiilor din sectorul Agro-Alimentar din România.

Întreaga economie națională trece printr-o perioadă extrem de dificilă, din cauza problemelor generate de evoluția bolii Covid-19.

Deja, începând din momentul decretării Stării de Urgență și până acum, atât structura pieței, obiceiul de consum al populației, relațiile economice pe întreg lanțul economic, de la fermă la desfacere, inclusiv din punct de vedere tehnologic, s-au modificat substanțial.

Ca urmare, dovedind o preocupare constanta fata de evolutia mediului de afaceri din Romania, de evolutia companiilor din domeniu si, in special, de viitorul sectorului Agro-Alimentar romanesc, Agentia infoGROUP, prin publicatiile sale Meat.Milk, infoFERMA si infoALIMENT, a inițiat in premiera pentru presa de specialitate din Romania un CHESTIONAR care va sta la baza realizarii unui studiu de piata, referitor la efectele crizei sanitare determinate de evolutia Covid-19, asupra fiecarui sector in parte: ferma agricola, ferma zootehnica, furnizori de input-uri, furnizori de tehnologii, procesatori, retail.

La chestionar sunt invitați să răspundă proprietari, manageri sau alți factori de conducere din ferme, furnizori de input-turi, distribuitori de tehnologii, inclusiv de laborator, companii de procesare, retail. Răspunsurile la toate întrebările sunt obligatorii.

In urma raspunsurilor pe care le vom primi si ale rezultatelor care vor decurge din ele, prin realizarea acestui studiu se urmareste identificarea celor mai bune strategii pe care fiecare manager in parte le poate adopta pentru afacerea pe care o conduce, precum si cele mai eficiente directii de dezvoltare ale fiecarei companii, cu atat mai mult cu cat, inainte de sintetizarea informatiilor si de publicarea rezultatelor, initiatorii acestui studiu vor transmite raspunsurile dumneavoastra reprezentantilor autoritatilor, al caror punct de vedere va fi consemnat in raportul final.

Toate concluziile acestui studiu, impreuna cu respunsurile dvs si ale autoritatilor, vor fi detaliate si dezbatute si la Conferinta Meat.Milk din 24-25 septembrie 2020.

Va invitam, asadar, sa participati la CHESTIONARUL infoGROUP si sa raspundeti la toate intrebarile care va sunt adresate, promitandu-va ca timpul alocat nu va fi mai mare de 10 minute. Toate întrebările sunt obligatorii.

Apasă aici pentru a completa chestionarul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUywJZRR8pDy2SPu1qLha_fFJ5rqYYEng6wvfgfJloixPWyg/viewform

ACORDATI 10 MINUTE VIITORULUI DUMNEAVOASTRA,

PARTICIPATI LA STUDIU,

RASPUNDETI INTREBARILOR DIN CHESTIONAR!

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *