20 de ani de la prima bautura produsa local ?si ambalata deTetra Pak

La 20 de ani de la livrarea primului sistem de ambalare pe piata din Romania, Tetra Pakreg;continua sa stabileasca standarde in industria de profil in materie de siguranta consumatorului, inovarea produselor ?si excelenta in protejarea mediului. De 20 ani avem grija, inovam ?si PROTEJAtilde;M CE E BUN in Romania.
Tetra Pakreg;,lider mondial in procesarea ?si ambalarea produselor alimentar, aniverseaza 20 de ani de la livrarea primului sistem de ambalare din Romania ?si de la lansarea primei bauturi produse la nivel local intr-un ambalaj de carton Tetra Pak.
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, dorim sa le multumim tuturor clientilor, angajatilor ?si partenerilor noordm;tri pentru ca au fost alaturi de noi in calatoria extraordinara de dezvoltare a companiei noastre. Cu totii am fost martori ?si am contribuit la dezvoltarea industriei, dar ?si la conturarea unor noi segmente de piata ?si la satisfacerea nevoilor ?si aordm;teptarilor in permanenta schimbare ale consumatorilor,declara Ola Elmqvist, Managing Director, Tetra Pak South Eastern Europe.
1993-2013, 13 sortimente de ambalaje de carton au fost lansate pe piata, inclusiv cu certificare FSCreg; Forest Stewardship Council
In ultimii 20 de ani, producatorii romani locali au ales sa foloseasca 13 tipuri de solutii de ambalare din 8 categorii de ambalaje pentru propriile branduri de lapte, produse lactate, sucuri de fructe ?si nectar. In prezent, bauturile ambalate in cutii de carton sunt foarte des intalnite ?si fac parte din viata noastra, oferind cele mai inalte standarde de siguranta pentru produsele ambalate aseptic.
La Tetra Pak, consideram ca un ambalaj de carton reprezinta mult mai mult decat un simplu ambalaj. Este rezultatul unui efort continuu de inovatie, inspirat de oameni, pentru a asigura siguranta ?si disponibilitatea produselor alimentare oriunde in lume. Le oferim clientilor noordm;tri sprijin permanent prin tehnologia ?si expertiza noastra, pentru a contribui la dezvoltarea industriei locale de lactate, sucuri, nectar ?si bauturi necarbonatate. De asemenea, contribuim la dezvoltarea afacerilor clientilor noordm;tri, le oferim informatii cheie ?si expertiza, ?si facilitam oportunitati de creordm;tere prin procesul continuu de intelegere ?si anticipare a nevoilor pietei, la nivel global si local. Pentru noi, solutiile de ambalare ?si procesare pe care le oferim reprezinta rezultatul grijii pentru oameni, mediu ?si comunitate,adauga Ola Elmqvist, Managing Director, Tetra Pak South Eastern Europe.
Momente de referinta ale Tetra Pak in Romania
1993 -infiintarea primului birou in Romania
1993 -livrarea primului sistem de ambalare:Tetra Brikreg;Asepticcatre clientul nostruEuropean Drinks
1993 -lansarea primelor ambalaje pe piata:Tetra Brikreg;Aseptic 200ml Slim?siTetra Brikreg;Aseptic 1000ml Base
1998- Primul brand de lapte UHT lansat pe piata:LaDornainTetra Brikreg;1000ml Base
2003- primul lapte livrat in ordm;coli ambalat inTetra Classicreg;Aseptic 200ml
2006- crearea unui departament care ofera o gama completa de solutii de procesare, acoperind cinci categorii din industria alimentara – lactate, bauturi, branzeturi, inghetata ?si mancare semipreparata
2013- primele ambalaje certificate FSCreg;lansate pe piata.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *