Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Produse alimentatie

imagine
NEUTRALIZATI MIROSURILE SI AMONIACUL DIN FERME
Mirosurile si in special Amoniacul ( NH3) si Hidrogenul sulfurat (H2S) sunt probleme fregvent intalnite in fermele de pasari si porci. Concentratia mare d [...]
imagine
Intretineti canalizarea cu minim de efort si economic
Abatoarele , carmangeriile, unitatile de procesare carne, lapte, peste, fabricile de conserve, toate au aceeasi problema la sistemele de scurgere datorita [...]
imagine
Mentineti statia de epurare in parametrii chiar daca temperatura de afara nu depaseste 0 C
Temperaturile scazute de afara influenteaza activitatea microorganismelor din treapta biologica a statiilor de epurare. Asfel, datorita temperaturilor scazut [...]
imagine
CURATATI SI INTRETINETI CANALIZAREA FARA A INTRERUPE PRODUCTIA
Una din problemele majore intalnite in Industria alimentara este mentinerea canalizarilor functionale. Grasimile din apele uzate sedimenteaza si se depun [...]
imagine
Cum sa curatati reteaua de canalizare fara a intrerupe productia?
Comenzile din luna decembrie au generat si cantitati mai mari de apa uzata. Depunerile pe conductele de canalizare au fost de asemenea intense iar acum dupa [...]
imagine
Microcat Romania va invita la Indagra 2016
Targul expozitional Indagra este locul ideal in care cererea intalneste oferta din sectorul Agricol. Numeroase societati de profil, din tara si strainatate, [...]
imagine
Evita procesul de desfundare mecanica a canalizarilor
Procesele tehnologice din Industria Alimentara genereaza ape uzate cu incarcaturi mari de grasimi si materie organica. Majoritatea operatorilor utilizeaza [...]
imagine
Azotul Amoniacal mentinut la concentratii scazute si in sezonul rece
Procesul aerob prin care compușii Azotului, n special Amoniacul, se oxideaz transformndu-se n Nitriți, care ulterior n Nitrați, se numeș [...]
imagine
Reduceti CBO5-ul și CCOCr-ul din statiile de epurare
In aceasta perioada majoritatea statiilor de epurare din industria alimentara functioneaz la capacitate maxima sau volumul de apa uzata depaseste capacitatea [...]
imagine
Mentine Amoniacul in parametri si nu platesti penalizari
Oxidarea Amoniacului n procesul de epurare poate s fie perturbat de o gam variat de factori. De la fluctuațiile zilnice de debit la temperatura de afar, [...]
imagine
Eliminati mirosurile de la namolurile din statiile de epurare
Apele uzate, datorita continutului lor, sunt insotite de mirosuri puternice de Amoniac, Mercaptani, Hidrogen Sulfurat si alti compusi ai Sulfului. Procesul d [...]
imagine
CRESTE PROFITABILITATEA PRIN CRESTEREA BUNASTARII ANIMALELOR
Bunstarea animalului este definit printr-un cumul de factori pe care trebuiesc ndepliniți. Animalele, sub influența unor factori de stres, se adapteaz [...]
imagine
DESFUNDA CANALIZAREA ECOLOGIC SI RAPID
Industria Alimentar, mai ales ramura de procesare și producere a alimentelor, genereaz volume mari de ape uzate, care conțin concentrații mari de [...]
imagine
Presa pentru pene si viscere - Reduceti costul de eliminare al deseurilor
Instalatie pentru transportul si deshidratarea resturilor din abatoarele de pasari, utilizand o presa cu snec. Snecul asigura o deshidratare eficient [...]
imagine
Desfundați canalizarea fr ntreruperea producției
n cele mai multe cazuri, canalizrile din abatoare și unitți de procesare sunt colmatate și greu de desfundat. Materia organic acumulat n conduct [...]

Selectati o pagina (1/463):1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  InainteMergi la ultima pagina

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN