Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Articole din alimentatie

INSSE: Turiștii nerezidenți în România au cheltuit în medie 2183,3 lei/persoană

19 Martie 2018 
(Comunicat) Numărul total de nerezidenți cazați Ăźn structurile de cazare turistică colective *) Ăźn trimestrul IV 2017 a fost de 584,0 mii, iar cheltuielile acestora s-au ridicat Ăźn total la 1326,0 milioane lei.   În anul 2017 numărul de [...]

ANSVSA: Retragerea preventivă a produsului Bio Cereale Amaranth

19 Martie 2018 
(Comunicat) Producătorul austriac „Estyria Naturprodukte GmbH” a demarat procedura de rechemare preventivă de la consumator, a produsului ''Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g'', comercializat și Ăźn rețeaua de magazine Lidl RomĂąnia, [...]

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar

15 Martie 2018 
(Comunicat) În perioada 13.02.2018 – 09.03.2018, s-a desfășurat o acțiune la nivel național pentru verificarea modului de respectare, de către operatorii din sectorul alimentar, a condițiilor sanitare veterinare și de siguranța alimentelo [...]

Primăvara începe cu noutăți la Halewood Wines & Spirits

7 Martie 2018 
(Comunicat) În cadrul Good Wine, Romania’s Wine Convention, Ăźntre 2 și 4 Martie 2018, la standul Halewood Wines & Spirits a putut fi văzută și degustată Ăźn premieră noua gamă de vinuri premium Byzantium avĂąnd o nouă Ăźnfățisare-modernă, [...]

Măsuri dispuse de ANSVSA pentru perioada premergătoare Paștelui

6 Martie 2018 
(Comunicat) În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, prin intermediul structurilor de control de la nivel național, a demarat controalele tematice specifice, pentru a [...]

INSSE: Înnoptările turiștilor au crescut în luna ianuarie cu 9,6%

6 Martie 2018 
(Comunicat) În luna ianuarie 2018, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent atĂąt  sosirile cĂąt  și ßnnoptările ßn structurile de primire  turistică cu  funcțiuni de cazare, au ßnregistrat creșteri ,  [...]

Tendințe în invovarea de produse din carne și fructe de mare

5 Martie 2018 
Care sunt tendințele Ăźn inovarea produselor din carne și a celor din fructe de mare? Desigur, ele sunt determinate de cerințele consumatorilor, de obiceiurile lor de consum, de modificările acestor obiceiuri, de preocuparea lor pentru sănătate, [...]

Proteine funcționale pentru produsele din carne de pasăre

5 Martie 2018 
Produsele din carne de pasăre pot fi preparate Ăźntr-o mare varietate. Caracteristicile de calitate ale cărnii brute, Ăźn principal reprezentate de compoziția chimică și proprietățile funcționale, joacă un rol-cheie Ăźn calitatea produselor [...]

Piața etichetelor inteligente va ajunge la 9, 2 miliarde de euro

5 Martie 2018 
Ambalajul inteligent a avut un drum lung de străbătut, de la simplele indicații și pĂąnă la pungile de pentru snack-uri care pot detecta șoferii corecți sau sticlele de bere care pot dansa pe muzică. Însă, tot mai multe companii investesc Ăźn [...]

Producătorii de vinuri românești se pot promova pe piața irlandeză

23 Februarie 2018 
(Comunicat) În data de 21 februarie 2018, USH Pro Business a organizat evenimentul ” Potențialul pieței irlandeze pentru exportatorii vinurilor romĂąnești”, eveniment la care au participat atĂąt producători de vinuri cĂąt și specialiști [...]

În 2017, Superfood Company a înregistrat o creștere de aproape 10%

21 Februarie 2018 
(Comunicat) Superfood Company, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de produse pentru copii mici, a Ăźnregistrat Ăźn 2017 o cifră de afaceri de circa 21 milioane de euro (97 milioane lei), Ăźn creștere cu aproape 10% față de [...]

Rețeaua de magazine Rapunzel-Germania, a listat primul vin ecologic românesc

20 Februarie 2018 
(Comunicat) În cadrul tĂąrgului  Biofach NĂŒrnberg 2018, cel mai mare tĂąrg internațional specializat Ăźn domeniul ecologic din lume, RomĂąnia a Ăźnregistrat participări care denota o creștere a interesului pentru produsele procesate și [...]

Garantarea Economiei Rurale-Produs pilot în noua strategie a FNGCIMM

19 Februarie 2018 
(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) anunță lansarea G.E.R.- Garantarea Economiei Rurale, o soluție completă de finanțare pentru proiectele de dezvoltare propuse de beneficiarii publici locali. Noul [...]

Uniunea Cooperativelor din Sectorul Vegetal și-a început activitatea

19 Februarie 2018 
(Comunicat) Miercuri, 14.02.2018 a avut loc ședința de inaugurare și operaționalizare a Uniunii Naționale de Ramură a Cooperativelor din Sectorul Vegetal – U.N.C.S.V., prima de acest gen din RomĂąnia. Aceasta reuneștepentru Ăźnceput 8 [...]

Controale ANSVSA în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală

12 Februarie 2018 
În cursul lunii ianuarie, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au desfășurat 6.357 de controale Ăźn unitățile din industria agroalimentară care desfășoară activități Ăźn domenii [...]

Selectati o pagina (2/282):Mergi la prima pagina  Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  InainteMergi la ultima pagina

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN