Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Articole din alimentatie

Domeniile Ostrov accelerează dezvoltarea în HoReCa

5 Decembrie 2013 
(Comunicat) Domeniile Ostrov isi propune o dublare a numarului de locatii HoReCa pentru 2013, in prezent vinurile sale fiind listate in 400 de restaurante si pub-uri la nivel national.  “Cresterea pe care ne-o propunem are la baza o noua gama de [...]

Furnizare si distributie produse de panificatie pentru elevi - Bihor

4 Decembrie 2013 
Directiva 2004/18/CE Secțiunea I: Autoritatea contractantă I.1) Denumire, adrese și punct(e) de contactJudetul Bihor, Str. Parcul Traian nr. 5În atenția: Monika Barany, 410033 Oradea, ROMÂNIATelefon: +40 259441317E-mail: [...]

licitatie Mere - Galati - 4.12.2013

4 Decembrie 2013 
SECTIUNEA I: AUTORITATEA CONTRACTANTAI.1) DENUMIREA, ADRESA SI PUNCT(E) DE CONTACT: JUDETUL GALATIAdresa postala: Strada Eroilor 7 , Localitatea: Galati , Cod postal: 800119 , Romania , Punct(e) de contact: PAULA ELENA SIMION , Tel. +40 236468060 , [...]

Acreditarea laboratoarelor de testare a alimentelor

4 Decembrie 2013 
  Criteriile de evaluare a laboratoarelor de testare a alimentelor sunt reprezentate de norme generale și specifice, Ăźn baza cărora se realizează evaluarea, Ăźn vederea autorizării laboratoarelor supuse controlului sanitar veterinar și pentr [...]

Diminuarea costurilor de producție prin folosirea energiilor regenerabile

4 Decembrie 2013 
  În condiții de criză, diminuarea costurilor de producție este principala preocupare a tuturor managerilor din industria alimentară romĂąnească. O parte foarte Ăźnsemnată a costurilor o reprezintă cele legate de energie. Majorarea permanentă a [...]

Pardoseli recomandate în industria alimentară

4 Decembrie 2013 
  Condiție esențială Ăźn industria alimentară, reducerea bacteriană și microbiologică se poate realiza și cu ajutorul utilizării pardoselilor performante. Soluții Ăźn acest sens propune Grup 4M, reprezentantă Ăźn RomĂąnia a concernului Grup 4 [...]

Concurență în zona dezvoltării de proiecte

4 Decembrie 2013 
Există Ăźn continuare multe segmente din industria alimentară Ăźn care topul principalilor jucători este format din afaceri de familie din RomĂąnia, deși companiile multinaționale au achiziționat Ăźn ultimii ani numeroase afaceri construite de [...]

Managementul riscurilor în controlul calității

4 Decembrie 2013 
  Optica mondială Ăźn privința controlului calității s-a modificat esențial. Formele de organizare pentru calitate au depășit cadrul investigației analitice, cel de verificare a conformității cu standarde și norme. Controlul Ăźnseamnă astăzi a [...]

Aspecte particulare ale probelor de referință

4 Decembrie 2013 
 O probă dintr-o serie de materie primă, material de ambalare sau produs finit, care este păstrată cu scopul de a fi analizată Ăźn cazul Ăźn care această necesitate apare Ăźn timpul perioadei de valabilitate a seriei respective de produse, est [...]

Reducerea microflorei în spațiile de producție și comerciale

4 Decembrie 2013 
  Oamenii și animalele elimină microorganisme, atĂąt pe cale respiratorie, cĂąt și secreții/dejecții devenite, Ăźn urma uscării, surse care conțin, Ăźn majoritate, germeni. Utilajele, ustensilele, pereții, plafoanele, ambalajele pot constitui, de [...]

HORECA – o piață care crește cu pași mici dar siguri

4 Decembrie 2013 
  HORECA – o piață care crește cu pași mici dar siguri   Piața romĂąnească de HORECA (HOteluri, REstaurante, CAtering) nu a ieșit Ăźncă din criză, cum de altfel nici economia romĂąnească, Ăźn general, nu a făcut-o. Odată cu [...]

Ambalaje specifice pentru catering

4 Decembrie 2013 
  Cateringul presupune, Ăźn primul rĂąnd, rapiditate Ăźn vĂąnzare, mobilitate, dar și siguranța transportului alimentelor. De aceea, ambalajele destinate acestei zone de comerț alimentar trebuie să Ăźndeplinească unele cerinț [...]

Contractul de factoring, alternativă la creditare

3 Decembrie 2013 
Finanțarea prin operațiunea de factoring se poate dovedi o alternativă pentru unele firme, mai ales Ăźn perioade ca cea din prezent cĂąnd accesul la schemele de finanțare tradiționale a fost drastic restrĂąns prin reglementări ale BNR, dar și prin [...]

Programe de finanțare europeană

3 Decembrie 2013 
Finanțarea afacerilor, inclusiv a celor din industria alimentară din RomĂąnia, reprezintă cea mai mare provocare a momentului. Specific, majoritatea programelor viabile de accesare a fondurilor structurale sunt cele efectuate prin PNDR, concepute, [...]

Hachițele accesării fondurilor europene

3 Decembrie 2013 
LăsĂąnd alte considerente referitoare la accesările fondurilor europene, considerente care țin mai mult de zonele gri ale relațiilor oamenilor de afaceri cu autoritățile, merită de subliniat faptul că, pe lĂąngă hachițele instituționale, sun [...]

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN