Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

TOTAL COMFORT ZONE SRL

Tehnologia în infraroșu scurt de la Burda încălzește și răcește în interior sau în exterior. Fără a pierde din vedere un aspect important, designul de înaltă calitate (high-end). Total Comfort Zone poate astfel oferi prin produsele Burda soluții inteligente și potrivite care se vor integra perfect cu ambianța dvs. Sistemul water-proof (rezistent la scufundări accidentale) conform standardului IP67, poate fi folosit afară, în zone umede sau în zonele SPA.
Veți fi uimiți de PERFECTCLIME, acest sistem modular ce combina încălzirea cu răcirea și de unicul IR SPA- o saună portabilă fără a avea nevoie de cabină. Nu numai că satisface exigențele clienților, dar le și depășește !

Doriti incalzire, racire, umiditate? Tehnologia Burda WT adusa in Romania de Total Comofort Zone face totul posibil! Adaptata special nevoilor dvs, venim in intampinare cu solutii inteligente pentru hale industriale sau complexe de hale. Sistemul patentat PERFECTCLIME este primul sistem modular de incalzire si racire bazat pe tehnologia de incazlire in infrarosu cu unde scurte. PERFECTCLIME va permite sa controlati temperatura si umiditatea la locul de munca pe scara redusa sau la scara mai mare. Combinat cu senzori de miscare, PERFECTCLIME poate reduce considerabil costul incalzirii: cu metoda unica "urmeaza-ma"- caldura sau aerul rece te va urma pe tine sau colegii tai de-a lungul halei. Si, deoarece este instantaneu disponibila, fara timp de incalzire, poti duce micro-climatul cu tine acolo unde vrei. Acesta este ceea ce noi numim, solutie inteligenta. Incalzire, racire sau umiditate de la un singur dispozitiv- Total Comfort Zone- PERFECTCLIME.
Domenii industria alimentara in care firma TOTAL COMFORT ZONE SRL este promovata:
Abatoare de bovine, Abatoare de ovine, Abatoare de pasari, Baruri, Camping, Centrale termice de apa calda si incalzire, Centrale termice de apa fierbinte., Ciuperci, Clima, Climatizare, Climatizare, Constructii cladiri administrative, Constructii fabrici de conserve, Constructii fabrici de procesare lapte, Constructii fabrici de procesare legume-fructe, Constructii ferme agricole, Constructii ferme vegetale, Constructii hale, Constructii spatii expozitionale, Constructii unitati frigorifice, Depozite, Echipamente ciupercarie, Echipamente control umiditate, Echipamente depozitare, Fabrici, Fabrici de conserve carne, Fabrici de procesare carne, Ferma reproductie, Fructe deshidratate, Hale industriale, Hoteluri, Hypermarket-uri, Instalatii de uscat, Pensiuni, Plante ornamentale, Restaurante, Vile,
Contacteaza
Completati datele de mai jos:
* Toate campurile sunt obligatorii
Titlu:
Mesaj:
Datele contului dumneavoastra de client
Username :
Parola :
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN