Articole din alimentatie
28 Octombrie 2019 Agricultura este un domeniu cu un potential extraordinar in Romania, se afirma intr-o analiza efectuata de risco.ro. Insa noi nu ne dorim sa fim fermieri sau cultivatori, sa stam in soare si sa lucram pamantul. Majoritatea vrem sa fim manageri, sa [...]
16 Octombrie 2019 Daca berea este bautura poporului, vinul este bautura regilor si a aristocratilor. Servit si degustat in pahare elegante, vinul este sofisticat si rafinat. Vinul creaza atmosfera, vinul incanta simturile si te fac sa te simti special, sustine o [...]
11 Octombrie 2019 Mancam pentru a trai sau traim pentru a manca, se întreab specialiștii de la RisCo, aceia care au realizat aceast analiz ? Aceasta era intrebarea existentiala de acum cateva decenii. In secolul nostru s-au schimbat putin lucrurile, [...]
12 Iulie 2019 Mai sunt șase luni pân la începerea Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - INDAGRA 2019, îns pregtirile sunt în plin desfșurare, iar companiile expozante [...]
16 Octombrie 2018 (Comunicat) Lanțul de brutrii PAUL, destinația preferat aromânilor care își doresc produse de Patisserie și Viennoiserie franțuzeasc, srbtorește anul acesta 10 ani de la lansarea în România.Cuo cifr de afaceri de peste 9,3 milioane [...]
10 Octombrie 2018 (Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltrii Rurale (MADR) va srbtori în 10 octombrie “Ziua Național a Produselor Agro-Alimentare Românești”, în cadrul Târgului Bucureștilor, organizat de Primria Capitalei prin Centrul d [...]
8 Octombrie 2018 (Comunicat) În cursul lunii septembrie 2018, Direciile judeene sanitare veterinare i pentru sigurana alimentelor precum i a municipiului Bucureti au desfșurat 8.568 de controale în unitile din industria agroalimentar care desfoar [...]
4 Octombrie 2018 (Comunicat) Revelionul 2019 pstreaz tendințele anilor anteriori în ceea ce privește aspectele organizatorice ale evenimentelor. Dac în cazul evenimentelor corporate inovațiile sunt mai discrete, pstrându-se linia cromatic și designul [...]
3 Octombrie 2018 (Comunicat) Fosta Fabric, proiectul de restaurare și conversie al fostei fabrici de bere Grivița, cunoscut și sub numele de fabrica Luther, a primit toate avizele necesare și se estimeaz c va fi finalizat în 2020.
Proiectul se desfșoar [...]
3 Octombrie 2018 (Comunicat) În urm cu un an, în backstage-ul Taco Bellaveau loc ultimele retușuri pentru lansare. În acest timp, pe Facebook, sute de fani le ddeau tag prietenilor pentru a-i întâlni la deschidere, câteva zile mai târziu. Pe 12 octombrie, [...]
28 Septembrie 2018 (Comunicat) Seara de 26 septembrie a marcat un moment important în industria vinului, prin desfșurarea finalei Trofeului Someleriei 2018. În cadrul evenimentului de la Hotel Pullman juriul, format din reprezentanți de seam din industria [...]
26 Septembrie 2018 (Comunicat) Popasul Trebeș desfșoar activitți de comercializare a îngrșmintelor chimice, a cerealelor și a altor produse agricole, precum grâu, porumb, orz etc.
Compania mai este activ pe piața închirierii de bunuri proprii și pe [...]
30 August 2018 În luna septembrie, The President continu proiectul Vinum & Carmina, printr-o nou serie de evenimente culturale și educaționale care se adreseaz iubitorilor de vin bun și cultur, precum și tuturor celor interesați de organizarea [...]
27 August 2018 InfoALIMENT Magazin: Din experiența dumneavoastr de peste 20 de ani în domeniul alimentației publice, cum considerați c trebuie s fie strategia de business pentru a avea eficienț pe piața HORECA?
Corin Romanescu: Pentru a avea succes, [...]
31 Iulie 2018 (Comunicat) Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum& Carmina.
Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO a [...] |