Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Fondată în 2002, unitatea de procesare a laptelui care apartine grupului Cris-Tim a beneficiat anul trecut de o investitie de de  675.000 de euro, materializata in dezvoltarea fermei de vaci de lapte, Eco-Ferm.


Legat de activitatea din domeniul procesarii laptelui, domnul Radu Timiș, Presedinte al Cris-Tim, a declarat pentru revista Fabrica de Lapte ca ”produsele lactate cu marca Mândruța” vor fi din ce în ce mai prezente pe rafturile magazinelor.


Am ajuns, în acest moment, să procesăm cca 17 tone de lapte pe zi, dar avem un plan de dezvoltare care să ne ducă la o capacitate de prelucrare de până la 30 de tone de lapte, zilnic.


Totodată, pentru acest an, pregătim consumatorilor o surpiză în domeniul iaurturilor.” Domnul Radu Timiș a mai declarat că vânzările de lactate Mândruța au avut o permanentă tendință ascendentă, produsele putând fi cumpărate atât în magazinele Cris-Tim, cât și în rețele de retail.

Alte articole recomandate:

Prețurile de consum au scăzut în noiembrie cu 0,2%   Prețurile de consum au scăzut în noiembrie cu 0,2% față de luna anterioară, în condițiile în care prețurile mărfurilor s-au redus, iar tarifele serviciilor au urcat ușor, astfel că rata anuală a ajuns la 1,26%, a anunțat joi Institutul Național de Statistică (INS).   În luna noiembrie, față de luna anterioară, prețurile mărfurilor alimentare si nealimentare au scăzut 0,3%, iar tarifele serviciilor [...]
România susține mărirea contingentului de mere și de alte produse agricole provenite din Republica Moldova, a declarat, ieri, vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, la conferința organizată de LAPAR.           'Au fost câteva discuții la nivel de prim-miniștri, care au legătură cu agricultura. Vreau să îmi manifest sprijinul pentru mărirea contingentului de produse agricole din Republica [...]
Pentru a anunța lansarea noul site MAGGI, gândit ca o carte de bucate, Graffiti PR a desfășurat un PR blitz în redacțiile unor publicații generaliste și de cooking (Click!, Bucătăria pentru toți, Libertatea, Adevărul) și a oferit jurnaliștilor o cutie care conținea ingredientele pentru două rețete de paste care se găsesc pe site. Cutia era însoțită de un chestionar, unde jurnaliștii își puteau alege, în funcție de starea de spirit, rețeta pe care să o [...]
(Agerpres) Producția de vin a României a scăzut cu 20% în 2014 până la 4,093 milioane hectolitri, de la 5,113 milioane hectolitri în 2013, dar cu toate acestea România ocupă în continuare locul 12 în topul celor mai mari producători mondiali de vin, arată datele preliminare publicate joi de Organizația Internațională a Viei și Vinului (OIV). La nivel mondial, producția de vin a scăzut cu 6% în 2014, până la 271 milioane hectolitri, OIV [...]
În contextul în care în ultimii ani am asistat la mai multe incidente privind proveniența unor produse alimentare, atât la nivel național, cât și european, trasabilitatea reprezintă o soluție care garantează siguranța produselor alimentare, informeaza revista Progresiv. Care sunt cerințele pe care trebuie să le respecte operatorii din sectorul alimentar privind normele de trasabilitate și ce responsabilități au [...]
Shazili lansează în România, prima gamă de cafea tradițională turcească, care se prepară în doar 5 secunde, fără a compromite mirosul, gustul și aspectul acesteia. Cum se prepară? Simplu! Amesteci pliculețul de cafea cu apă fiartă și gata, te poți bucura de un gust adevărat de cafea tradițională, 100% arabica! Secretul unei cafele reușite stă în calitatea boabelor de cafea, în sistemul de prăjire și ambalare, dar și în modul de [...]
Grupul spaniol producător de alimente și vinuri Osborne s-a unit cu grupul chinez de investiții privat Fosun ca strategie de a crește atât pe piața internă cât și pe piața internațională, informează Global meat news. Fosun a achiziționat 20% din acțiunile Osborne, prin intermediul unei măriri de capital. Una dintre diviziile cheie ale grupului Osborne sunt produsele iberice cum ar fi șunca, mezelurile ș [...]
Grupul american Kellogg's a decis să mute aproximativ 80 de locuri de muncă de la sediul său din Manchester (Marea Britanie) la un nou birou din București (România), informează publicația Manchester Evening News. Publicația menționată susține că directorul executiv de la Kellogg's, John Bryant, i-a informat pe angajați de decizia companiei de a-și eficientiza operațiunile. În consecință, grupul american a ales Bucureștiul pentru un centru european de servicii globale (GBS) care se [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN