Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Inculpații reținuți preventiv în toamna anului trecut în dosarul “Mafiei Cărnii” vor rămâne în arest cel puțin până la sfârșitul lunii februarie, ca urmare a unei noi cereri de prelungire formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție DNA împotriva sentinței dată pe 21.01.2014 de Tribunalul București Secția a II-a Penală, informeaza Bursa.


Instanța de judecată a respins prelungirea arestării preventive și a dispus ca 13 dintre inculpați să fie eliberați cu interdicția de a părăsi țara. Parchetul a intentat recurs două zile mai târziu și a obținut o nouă prelungire a arestului preventiv a inculpaților “Paraschiv Justin Ovidiu, Moubarak Mahmoud Sleiman, Masri Mahmoud Mohamed, Burlacu Antonio Laurențiu, Abdul Mounim Al Zaid, Ali A. Ali, Atef El Said Abd El Aziz El Keleini, Țigănilă Mihail Răzvan, Daher Orlando Emil, El Khoury Elias, El Khoury Charbel, Sărăcuțu Adrian pentru o durată de 30 de zile, de la data de 26.01.2014 la data de 24.02.2014 inclusiv”.


La data de 24 februarie, masura de retinere va fi rejudecata. (Mai multe, pe www.bursa.ro)

Alte articole recomandate:

(Comunicat) Adunarea Generală a FEDIMA – Federația Europeană a Producătorilor și Furnizorilor de Ingrediente pentru Industria de Panificație, Patiserie și Cofetărie – a avut loc la București, între 24 și 25 septembrie FEDIMA Europe – Federația Europeană a Producătorilor și Furnizorilor de Ingrediente pentru Industria de Panificație, Patiserie și Cofetărie – a organizat pentru prima dată în Români [...]
    In cadrul Indagra, expoziție ce se va desfășura în perioada 28 Ocombrie – 1 Noiembrie la Romexpo, vizitatorii sunt așteptați la standul 34, pavilionul C2. Societatea Aqua D&P Technologies prezintă soluții pentru tratarea și epurarea apelor uzate. Inginerii Aqua D&P și partenerii săi vă stau la dispoziție pentru găsirea unei soluții optime pentru aplicația dumneavoastră. Indiferent că dețineți o [...]
În timp ce tot mai mulți apicultori sunt convinși că profitul poate fi asigurat doar din exporturi, un clujean a investit o mică avere pentru a crea un brand românesc cu care să cucerească iubitorii de miere din România. Ciprian Beu are 37 de ani și, după 10 ani activați în domeniul IT, a decis să investească 500.000 de euro în produsele apicole marca Prisaca Transilvană.   Anul ce se încheie a însemnat primul magazin [...]
În ziua de 2 martie s-au închis porțile celui mai mare târg dedicat Industriei Alimentare din zona Asiei Mici și a Golfului Persic, GulFood, găzduit de World Trade Center-Dubai, bifând un număr record de vizitatori: peste 115.000. La această ediție, companiile românești au participat în cadrul Salonului Național al României, prin intermedierea Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR. Dintre firmele [...]
Potrivit unui comunicat transmis la redactia infoALIMENT, in cursul lunii ianuarie 2015, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au desfăsurat activități de control în unitățile din industria agroalimentară.   Unitățile din industria agroalimentară controlate, desfășoară activități pe domenii de activitate diverse, precum fabricarea produselor de morărit, a pâinii și produselor de patiserie, a altor produse [...]
Compania Ganeden Biotech s-a unit cu furnizorul de ingrediente Sensus pentru a aduce pe piață un ingredient lichid prebiotic/probiotic care adaugă funcționalitate alimentelor și care rezolvă, de asemenea, o problemă care impiedică aplicarea pe scară largă a probioticelor, au declarat reprezentanții companiei, informează Nutra Ingredients. Ingredientul, comercializat sub marca Frutalose PRO, este un amestec între ingredientul sirop de inulină extras din rădăcină de [...]
Vanzarile de vin cresc in perioada Sarbatorii Craciunilui si a Anului Nou, in medie, cu 30-40%, comparativ cu o luna normala, producatorii mici inregistrand, insa cresteri de 100% in aceste zile, a declarat pentru Agerpres Ovidiu Gheorghe, directorul general al Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV). “In general, in aceasta perioada a Sarbatorilor se inregistreaza o crestere a vanzarilor de vin, si in special de vin rosu, in medie, cu 30-40% comparativ cu o luna normala, insa [...]
Prezenta pentru a patra oara consecutiv la targul de la Barcelona, Alimentaria, compania valceana Boromir vizeaza extinderea contractelor de export cu distribuitori care se adreseaza marilor lanturi de magazine, mizand cu argumente de calitate si productie pe consolidarea pozitiei si imaginii externe, in liga celor mari. Pana in prezent, dupa ce a etrminat anul 2015 in crestere, fata de anul anterior, din punct de vedere al volumului de afaceri, activitatea de export a companiei Boromir [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN