Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

 (Comunicat) Lanțul de brutării PAUL, destinația preferată aromânilor care își doresc produse de Patisserie și Viennoiserie franțuzească, sărbătorește anul acesta 10 ani de la lansarea în România.Cuo cifră de afaceri de peste 9,3 milioane de euro în 2017, un conceptnou în 2018 - Bistro, PAUL marchează 10 ani în România cu multe premii oferite clienților fideli.


De-a lungul timpului, brutăriile PAUL i-au cucerit pe români cu specialități franțuzești care îmbină gustul gourmet, sofisticatcu acel je ne sais quoitradițional și atemporal. Mai mult, brutăriile au devenit locul de relaxare ideal pentrumomente în familie sau între prieteni, și destinații de top pentru cei care iubesc tradiția și cultura franceză, precum și deliciile specifice, populare în întreaga lume, savurate alături de o cafea aromatăîntr-o atmosferăboemă.Printre cele mai apreciate produse PAUL se numără eclerurile, croissantele, în special Croissant Framboise Vanille, dar și Pain au chocolat.


Pentru a marca cei 10 ani alături de clienții săi, PAUL lansează o ofertă aniversară. Astfel, până pe 23 decembrie 2018, clienții vor putea achiziționa un eclerși o cafea (la doar 10 lei)și vor putea câștiga premii săptămânale, dar și marele premiu, un city break la Paris, pentru 2 persoane.


Pentru fiecare ofertă achiziționată, clienții vor primi un card aniversar care le va aduce, garantat, un produs PAUL la următoarea vizită în brutării. Pentru premiile din cele 10 săptămâni aniversare, dar și pentru premiul cel mare – un city break la Paris, clienții vor trebui să introducă codul înscris pe cardul aniversar primit, pe www.paul10ani.ro pentru a intra automat în tragerile la sorți.


„După 10 ani pe piața locală, putem spune că românii apreciază produsele franțuzești și că revin la noi pentru acel joie de vivrespecific, într-o atmosferă elegantă. Nu puteam sărbători altfel decât alături de clienții noștri; de aceea,le mulțumim că ne sunt alături printr-o ofertă aniversară și multepremii.


În plus, anul acesta am dorit să le aducem și mai mult din spiritul Franței și am transformat trei brutării în locații de tip Bistro - PAUL Universitate, PAUL Romană și PAUL Constanța -, un concept nou, care s-a bucurat de reacții foarte bune. Aici, clienții sunt întâmpinați de o echipă de ospătari cu un meniu nou, care includepreparate rafinate,precum pulpă de rață confiată - Confit de canard, file de cod la grătar - Cabillaud Royal de Méditerranée sau preparate din vita, pui si porc, servite alături de un pahar de vin franțuzesc.”, a spus Ovidiu Albu, Administrator PAUL România.


Românii se pot bucura de produsele PAUL în brutăriile din țară, în București, Cluj-Napoca, Ploiești și Constanța, dar și prin serviciile de catering (disponibil în București și Cluj-Napoca) șiCandy Bar (disponibil în București și Constanța).

Alte articole recomandate:

Azi, 15 mai 2014, Danone sărbătorește împlinirea a 15 ani de la punerea în funcțiune a liniei de procesare a companiei franceze, în România. Devenită model de investiție străină, Danone România este în momentul de față Centru Regional de Operațiuni pentru Europa de Sud-Est, acoperind o piață de peste 60 de milioane de consumatori, parte a multinaționalei care se clasează pe locul II în lume. Lider incontestabil p [...]
La Topoloveni, un oraș cu puțin peste 10.000 de locuitori, se fabrică singurul produs alimentar din România cu Indicația Geografică Protejată, și anume Magiunul de Topoloveni, produs a cărui certificare s-a obținut în urmă cu trei ani. Preparatul fabricat de Sonimpex Topoloveni este cunoscut în Uniunea Europeană datorită rețetei vechi de 100 de ani după care se prepartă și a calitățiilor nutritive pe care le deține. "Magiunul nu este acum "numai un brand al [...]
  Fundația Alexandrion organizează, pe 1 octombrie 2015, cea de-a doua ediție a Galei Premiilor Brâncoveanu, la Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia, acolo unde reprezentanți de marcă ai culturii române vor fi onorați și recompensați pentru contribuția pe care o au la dezvoltarea unor domenii importante, precum Literatură, Muzică, Arte Plastice, Teatru, Cinematografie, Istorie sau Arhitectură. Ca și anul trecut, nominalizările, selecția listei scurte și decizia asupra [...]
eMAG cel mai mare magazin online de pe piața locală, vizează pentru acest an vânzări de 262 de milioane de euro, se pregătește să intre pe noi segmente și investește 4.5 milioane în dezvoltare regională.   Până la finalul acestui an utilizatorii eMAG vor găsi printre produsele existente haine, articole sportive, articole auto și chiar produse alimentare. Investițiile pentru acest pe care le va face eMAG sunt de 11.5 milioane de euro, dublu față de anul trecut, iar [...]
ANSVSA a participat la ședința de deschidere a proiectului “OC/EFSA/DATA/2014/01 LOT 2–CT01 – Updating and revising the historical datasets in EFSA’s Zoonoses databases”, desfășuratăîn 16 octombrie la sediul Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), din Parma, Italia. Acesta este cel de al treilea proiect derulat de ANSVSA în colaborare cu EFSA și are scopul de a identifica, actualiza și raporta date istorice din bazele de date cu [...]
După șase ani în care a lucrat la compania de consultanță imobiliară Colliers International, Marius Ștefănescu a pus bazele unei companii în domeniul reciclării și colectării deșeurilor, împreună cu doi prieteni. Astăzi, după doi ani de activitate, acționarul Green Environment spune că firma este lider pe piața colectării de ulei alimentar uzat și lucrează cu cele mai mari lanțuri de restaurante fast-food din România.„Ne-am gândit să începem o afacere [...]
Franco del Fabbro, italianul care la inceputul acestei luni a preluat conducerea Heidi Chocolat, sustine ca principala provocare a momentului o constituie pretul in crestere la cacao, ceea ce a facut ca o tableta de ciocolata sa fie mai scumpa astazi cu pana la 15% fata de acum 2-3 ani. Acesta sustine ca cele mai competitive piete pentru producatorii de ciocolata sunt in acest moment cele din vestul Europei, printre care se remarca Germania, insa in general consumul nu mai cunoaste acelas [...]
Inspectorii OPC din Alba au reluat, luni, verificarile, in azilul de batrani unde in luna iunie au gasit 150 de kilograme de carne congelata, expirata de 9 ani. In plus, anchetatorii controleaza si alte doua centre pentru varstnici, in Alba Iulia. Rezultatele actiunii vor fi date publicitatii in scurta vreme. Controlul a scos la iveala lucruri socante: mai multi batrani ingrijiti de o congregatie crestina din Alba Iulia mancau carne care fusese bagata in congelatoarele azilului in 2005, desi [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN