Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

 (Comunicat) Lanțul de brutării PAUL, destinația preferată aromânilor care își doresc produse de Patisserie și Viennoiserie franțuzească, sărbătorește anul acesta 10 ani de la lansarea în România.Cuo cifră de afaceri de peste 9,3 milioane de euro în 2017, un conceptnou în 2018 - Bistro, PAUL marchează 10 ani în România cu multe premii oferite clienților fideli.


De-a lungul timpului, brutăriile PAUL i-au cucerit pe români cu specialități franțuzești care îmbină gustul gourmet, sofisticatcu acel je ne sais quoitradițional și atemporal. Mai mult, brutăriile au devenit locul de relaxare ideal pentrumomente în familie sau între prieteni, și destinații de top pentru cei care iubesc tradiția și cultura franceză, precum și deliciile specifice, populare în întreaga lume, savurate alături de o cafea aromatăîntr-o atmosferăboemă.Printre cele mai apreciate produse PAUL se numără eclerurile, croissantele, în special Croissant Framboise Vanille, dar și Pain au chocolat.


Pentru a marca cei 10 ani alături de clienții săi, PAUL lansează o ofertă aniversară. Astfel, până pe 23 decembrie 2018, clienții vor putea achiziționa un eclerși o cafea (la doar 10 lei)și vor putea câștiga premii săptămânale, dar și marele premiu, un city break la Paris, pentru 2 persoane.


Pentru fiecare ofertă achiziționată, clienții vor primi un card aniversar care le va aduce, garantat, un produs PAUL la următoarea vizită în brutării. Pentru premiile din cele 10 săptămâni aniversare, dar și pentru premiul cel mare – un city break la Paris, clienții vor trebui să introducă codul înscris pe cardul aniversar primit, pe www.paul10ani.ro pentru a intra automat în tragerile la sorți.


„După 10 ani pe piața locală, putem spune că românii apreciază produsele franțuzești și că revin la noi pentru acel joie de vivrespecific, într-o atmosferă elegantă. Nu puteam sărbători altfel decât alături de clienții noștri; de aceea,le mulțumim că ne sunt alături printr-o ofertă aniversară și multepremii.


În plus, anul acesta am dorit să le aducem și mai mult din spiritul Franței și am transformat trei brutării în locații de tip Bistro - PAUL Universitate, PAUL Romană și PAUL Constanța -, un concept nou, care s-a bucurat de reacții foarte bune. Aici, clienții sunt întâmpinați de o echipă de ospătari cu un meniu nou, care includepreparate rafinate,precum pulpă de rață confiată - Confit de canard, file de cod la grătar - Cabillaud Royal de Méditerranée sau preparate din vita, pui si porc, servite alături de un pahar de vin franțuzesc.”, a spus Ovidiu Albu, Administrator PAUL România.


Românii se pot bucura de produsele PAUL în brutăriile din țară, în București, Cluj-Napoca, Ploiești și Constanța, dar și prin serviciile de catering (disponibil în București și Cluj-Napoca) șiCandy Bar (disponibil în București și Constanța).

Alte articole recomandate:

Desi finalul de an este aproape, sau tocmai de aceea, tinand cont de asteptata perioada a vanzarilor din perioada de Sarbatori, extinderile retelelor de magazine nu inceteaza, inregistrand noi premiere pentru Issa Supermarket si Penny Market. Astfel, lantul de magazine Issa Supermarket a deschis al patrulea magazin în Sectorul 4 din București. Cu o suprafață de vânzare de 300 de metri pătrați, unitatea aduce în fața consumatorilor o  ofertă de produse cu aproximativ [...]
Cel mai mare producator de lactate din Europa, Lactalis, a preluat controlul companiei Tirumala Milk Products, cel de-al doilea jucator privat din acest sector din sudul Indiei. Potrivit Reuters, tranzactia  este estimata la 250-300 milioane de euro. Aceasta achizitie le da acces direct francezilor nu doar la una dintre cele mai mari piete consumatoare de lactate, ci si la una dintre pietele de retail cu cel mai mare ritm de crestere, informeaza Magazin Progresiv. Cea mai mare parte [...]
Chef Liviu Bosnea, proprietarul grupului de restaurante Grill World, a vorbit despre piata de grill din Romania si a explicat in detaliu ce presupune conceptul de preparate la grill, dezvoltate sub conceptul Grill World.  Pe langa grupul Grill World pe care il conduce, Liviu Bosnea a organizat cateva evenimente in aer liber, in mai multe orase din tara, de Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie iar in 2014, de Ignat, cu ocazia celei mai mari sarbatori destinate porcului, de la Focsani, a [...]
Producătorii de lapte din România sunt disperați. Din cauza embargoului impus de Rusia, piața românească a fost invadată de lactate străine, iar procesatorii de la noi au anunțat că în unele zone nu vor mai putea prelua laptele de la fermieri. “Situația este foarte dură. Criza este mai mare decât în 2009, când laptele a ajuns la cel mai mic preț. Pe bazinul Dornelor, fermierii au fost anunțați că de la 1 noiembrie procesatorii nu mai prei [...]
Eco-Rom Ambalaje, compania detinatoare a licentei “Punctul Verde” in Romania si cea mai importanta organizatie de preluare de la agentii economici a obligatiei de reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje, a lansat, sub patronajul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, cea de-a doua editie a competitiei ”Orasul Reciclarii”, adresata primariilor de municipiu. „Batalia” reciclarii are loc in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014, ia [...]
Sectorul Racoritoare a generat in luna martie a acestui an aproape 2000 de aparitii in online, cu 12% mai putin ca in luna februarie, si un viewership de 200.000 de milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 10% in presa online, insa a scazut pe bloguri&forumuri si pe retelele sociale cu 1%, respectiv 16%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 [...]
(Comunicat) Organizațiile industriale din toată lumea depun eforturi pentru administrarea riscului. Incidentele, de tipul retragerilor de produse, încălcarea securității datelor sau vătămarea personalului, pot avea consecințe imediate și pot afecta clienții, angajații, proprietatea intelectuală și venitul. Managementul riscului trebuie să se concentreze pe cauza problemelor. În multe cazuri, aceasta se află în cadrul infrastructurii de [...]
Meyn mLogic Distribution Manager M5.0 este a cincea generație de calculator de cântărire Meyn și oferă operatorului controlul complet asupra procesului de producție la un nivel foarte detaliat, informează The Meat Site. Managerul de distribuție M5.0 poate analiza nivelul de greutate al păsărilor sacrificate atât pre- cât și post- congelare pentru a controla sortarea astfel încât logistica produselor să fie optimizată.Perspectivă completă [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi