Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) În urmă cu un an, în backstage-ul Taco Bellaveau loc ultimele retușuri pentru lansare. În acest timp, pe Facebook, sute de fani le dădeau tag prietenilor pentru a-i întâlni la deschidere, câteva zile mai târziu. Pe 12 octombrie, brandul aniversează un an pe piața locală.


Însă, până atunci, își sărbătorește, pentru prima dată, ziua de nume în România, căci, în 2018, 4 octombrie este Taco Day în 20 de țări din lume. Petrecerea începe mâine, când Taco Bell declară deschise #zileletacobell printr-un combo aniversar, gata de savurat în doi, în toate restaurantele, între 4-12 octombrie.


Pe 12 octombrie 2017, Sphera Franchise Group deschideaprimul restaurant Taco Bell din România, în Centrul comercial Băneasa Shopping Center din București.Entuziasmul din săptămânile de dinainte de deschidere a culminat cu peste 2.000 de clienți în prima zi la Taco Bell, un record absolut de vânzări pentru rețeaua Taco Bell în Europa în prima săptămână și cozi care au durat săptămâni la rând.


Între timp, Taco Bell a deschis alte două locații în București, în Mega Mall, respectiv ParkLake Shopping City și-a provocat fanii să se bucure denoi experiențeîn materie de food și going out, dar și prin alte activități, a căutat Începători pasionați și pregătește, în prezent, extinderea în alte orașe din țară.


„În urmă cu un an, îl cunoșteam pe fanul Taco Bell #1 din România, primul cliental brandului, la deschiderea oficială. De atunci,fanii au venit în număr mare la Taco Bell, iar cel mai bun mod de a sărbători aniversarea este, desigur, alături de ei, cei care ne-au lăsat sute de comentarii atunci când au aflat că brandul vine în România, care au fost dispuși să aștepte ore în șir la cozi pentru a descoperiprodusele, care ne-au ajutat să fim tot mai buni și care au revenit în nenumărate rânduri în restaurantele noastre pentru a se bucura de gustul unic, de inspirație mexicană. Pentru ei, lansăm acum și Zilele Taco, sărbătoarea care completează universul brandului, și continuăm călătoria Live Más împreună” a declarat Mark Hilton, CEO Sphera Group.


Taco Day în jurul lumii


Primul taco de la Taco Bell a fost preparat în sudul Californiei. Acolo, în 1962, Glenn Bell punea bazele a ceea ce urma să devină cea mai mare rețea de restaurante de tip QSR în domeniul produselor de inspirație mexicană din lume. Consumatorii americani au ajuns să iubească de mult taco, încât i-au dedicat o sărbătoare specială. Astfel, în SUA, 4 octombrie este National Taco Day, iar fanii nu concep să treacă ziua fără să iasă la taco alături de cei dragi. Iar Taco Bell nu concepe să nu sărbătorească alături de ei. În ultimii ani, Taco Bell a cucerit numeroase alte piețe, astfel că, în 2018, brandul își invită consumatorii din 20 de țări să descopere și să se bucure de Taco Day prin oferte speciale.


Zilele Taco în Români 


Daca 4 octombrie este Taco Day în jurul lumii, iar pe 12 octombrie se împlinește un an de Taco Bell în România, atunci este ocazia perfectă pentru o sărbătoare originală, în stil Taco Bell. Între 4-12 octombrie, fanii sunt așteptați la #zileletacobellîn restaurante, cu un meniu special, care include 4 tacos, alături de 2 porții de cartofi sau de nachos și 2 băuturi răcoritoare, la un preț promoțional.

Alte articole recomandate:

Compania FM Logistic a inceput noul an fiscal cu extinderea platformei logistice din Petresti- Dambovita, investitie estimata la o valoare de 5 milioane euro. Constructia celei de-a patra celule de 10,000 mp a depozitului din Petresti a inceput la 1 aprilie si va putea sa primeasca primii paleti in august 2015. Platforma FM Logistic de langa autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, inaugurata in 2011, are in prezent 3 celule de aproximativ 20,000 mp si poate fi extinsa pana la capacitate [...]
(Agerpres) Industria alimentară românească a fost „zguduită” pe parcursul acestui an de mai multe scandaluri, unele cu ramificații internaționale, cum a fost cel al cărnii de cal de la începutul lunii februarie, în timp ce cazul laptelui cu aflatoxină a adus demisii la vârful ANSVSA din cauza „bâlbâielilor” în comunicare, iar carnea de pasăre contaminată cu salmonela a prejudiciat industria avicolă cu zeci de milioane d [...]
Lansat în anul 1999, Wu Xing este unul dintre brandurile care au început în forță și au reușit să rămână în topul preferințelor bucureștenilor până astăzi. Premiat în repetate rânduri în Gala FOOD&BAR la categoria Cea mai bună firmă de delivery, Wu Xing nu se dezminte și oferă clienților servicii de calitate și experiențe culinare deosebite. De 15 ani. Apărut pe o nișă încă [...]
Activitatea hotelieră și din turism a crescut cu 6, 4 %, în primele 11 luni ale anului 2014, informează un comunicat emis de INSSE.   Potrivit datelor oficiale, în perioada 1.I.-30.XI.2014, comparativ cu perioada corespunzătoare din anul precedent, atât sosirile cât și înnoptările în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare, au înregistrat creșteri cu 6,4 % respectiv cu 4,8 %.   În luna noiembrie 2014, comparativ cu [...]
Referindu-se la numărul foarte mic de companii de carne, care sunt prezente la actuala ediție a târgului Indagra Food, doamna Eugenia Cărăgui, președinte al Asociației Române a cărnii, a declarat: ”Să nu credeți că firmele de carne nu vor să participe la Indagra. Ba, toți își doresc să fie aici, dar majoritatea lor au probleme sesioase. Unele, într-adevăr, și-au terminat bugetele pentru publicitate sau evenimente. Dar, foarte [...]
In ultimii patru ani risipa de alimente la nivel local a scazut de la 100 de kilograme pe cap de locuitor pana la 86 de kilograme, arata date ale InfoCons. Mai exact, circa 1,7 milioane de tone de alimente sunt aruncate anual. Datele plaseaza Romania, una dintre cele mai sarace tari din UE – cu peste 40% din locuitori in pragul saraciei – pe un “onorabil” loc 10 dintr-un total de 27 de tari analizate anul trecut de catre Eurostat. Astfel, romanii arunca aproximativ 35% [...]
Un amendament la Codul Fiscal, adoptat de Parlament ar putea duce la ieftinirea berii ￯ insa numai cea la draft, informeaza ProTV. Este vorba despre un proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului Fiscal care a trecut miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce fusese adoptat de Senat.   Proiectul se refera la reducerea cotei de TVA la 9% pentru diverse produse alimentare si bauturi, printre care si berea la halba.  Modificarea in [...]
Profi a mai inaugurat astazi trei magazine standard la Bacau, Botosani si Livada, inchizand anul cu un  total de 207 unitati. Toate magazinele PROFI sunt deschise non-stop pana la Craciuni si ofera promotii uriase pe timpul noptii. “Suntem bucurosi ca ne-am depasit tinta de a cresete reteaua la 200 de magazine pana  la sfarsitul anului si dorim ca acesta sa fie un motiv de bucurie si pentru clientii nostri”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI ROM Food. [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi