Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum& Carmina.


Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului.”Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a îmbinat dorința de relaxare, muzica bună și vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregătite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele săptămâni si acest eveniment s-abucurat de interesul participanților și sperăm ca acest interes să se mențină și pe durata următoarelor activitatidesfasurate în cadrul complexului nostru”, a declaratCorin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.


În cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate și oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema „Vinul in cultura populară”. Platourile cu gustări ce au însoțit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregătite de chefii restaurantului The President.


Pe durata evenimentului atmosfera de petrecere și relaxare a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti iar saloanele Centrului de Evenimente The President și piscina au fost disponibile pentru vizitare.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustări de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie și 30 august) în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienti ai restaurantului și public larg.

Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV,StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participarea la eveniment este gratuită.


Despre The President


Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Alte articole recomandate:

Activitatea hotelieră și din turism a crescut cu 6, 4 %, în primele 11 luni ale anului 2014, informează un comunicat emis de INSSE.   Potrivit datelor oficiale, în perioada 1.I.-30.XI.2014, comparativ cu perioada corespunzătoare din anul precedent, atât sosirile cât și înnoptările în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare, au înregistrat creșteri cu 6,4 % respectiv cu 4,8 %.   În luna noiembrie 2014, comparativ cu [...]
În ianuarie 2017, restaurantul El Pato a inițiat campania de prezentare a pieței de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaște vinuri de calitate recomandate de reprezentanți ai companiilor producătoare. Campania se derulează timp de 6 luni, în perioada ianuarie - iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media și a producătorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentați producători mai [...]
Cătălin Mahu, proprietarul lan­țului de restaurante La Mama, afirmă că mai vede loc pentru 5-8 restaurante sub brand propriu în Capitală. În prezent, rețeaua La Mama numără opt restaurante în București și două pe litoral, în stațiunea Mamaia.   Pentru acest an antreprenorul nu a semnat încă niciun contract pentru un nou restaurant, însă afirmă că vrea să mai deschidă, focusul fiind pe Bucu­rești. „Prefer zona centrală și cea din nord, nu [...]
Restaurantul The Artist din Bucuresti este primul din Romania clasat printre cele mai bune restaurante fine dining din Europa, potrivit unei analize a TripAdvisor, in functie de preferintele turistilor.   The Artist, care nu are nicio stea Michelin, ocupa locul 19 din cele 25 de restaurante care au primit Traveler’s Choice Award pe site-ul TripAdvisor. De altfel, in Romania nu exista niciun restaurant cu stele Michelin. The Artist a primit calificativul "Excellent" din partea a 429 [...]
Un amendament la Codul Fiscal, adoptat de Parlament ar putea duce la ieftinirea berii ￯ insa numai cea la draft, informeaza ProTV. Este vorba despre un proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului Fiscal care a trecut miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce fusese adoptat de Senat.   Proiectul se refera la reducerea cotei de TVA la 9% pentru diverse produse alimentare si bauturi, printre care si berea la halba.  Modificarea in [...]
(Comunicat) În luna ianuarie 2018, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent atât  sosirile cât  și înnoptările în structurile de primire  turistică cu  funcțiuni de cazare, au înregistrat creșteri ,  fiecare cu câte 9,6 %.    Comparativ  cu  luna  [...]
(Comunicat) Lanțul de restaurante de tip fast-food Hercule își consolidează și extinde rețeaua în 2017. Hercule are, în prezent, unități în Timișoara, Reșița, Pitești, Deva și Vaslui și își propune ca anul acesta să mai deschidă unități în câteva dintre cele mai importante orașe din România: Cluj-Napoca, Constanța, Brașov și Râmnicu Vâlcea. Hercule a [...]
Reteaua de comert online Emania.ro isi va extinde considerabil activitatea, prin intrarea tot mai asidua pe piata cafelei, a ceaiurilor dar si a tutunului. Astfel, Ziarul financiar informeaza ca domnii Cosmin Golea și Răzvan Dobre, aceia care au creat în urmă cu 14 ani Emania.ro, unul dintre primele magazine online înființate pe piața locală, iar timp de opt ani, aceia care au sustinut întreg businessul electronic al Domo au pariat pe un business de nișă, însă tot [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN