Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum& Carmina.


Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului.”Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a îmbinat dorința de relaxare, muzica bună și vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregătite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele săptămâni si acest eveniment s-abucurat de interesul participanților și sperăm ca acest interes să se mențină și pe durata următoarelor activitatidesfasurate în cadrul complexului nostru”, a declaratCorin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.


În cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate și oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema „Vinul in cultura populară”. Platourile cu gustări ce au însoțit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregătite de chefii restaurantului The President.


Pe durata evenimentului atmosfera de petrecere și relaxare a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti iar saloanele Centrului de Evenimente The President și piscina au fost disponibile pentru vizitare.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustări de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie și 30 august) în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienti ai restaurantului și public larg.

Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV,StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participarea la eveniment este gratuită.


Despre The President


Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Alte articole recomandate:

Astăzi debutează, în magazinul METRO Constanța1, concursul de artă culinară Liga METRO Chef, unde maeștrii bucătari din orașele Constanța, Galați, Mamaia, Fetești și Medgidia, s-au înscris pentru a-și demonstra talentul și pregătirea în domeniul gastronomiei. Având prima ediție în Constanța, competiția se adresează clienților METRO din segmentul HoReCa și face parte din platforma METRO Cash & Carry [...]
La Constanța s-a deschis o cafenea cu totul deosebită, după ce Andrei Duda și Alexandru Wagner, 29 de ani, doi tineri care au lucrat în multi­na­ționale, au pus pe picioare în urmă cu aproximativ un an cafeneaua Haute Cup în Constanța, în care au in­vestit inițial aproape 100.000 de euro. „Brandul Haute Cup întru­chipează pasiunea noastră pentru cafea și a pornit din dorința de a împărtăși această pasiune cu iubitorii cafelei de [...]
Gigantul american McDonald’s, prezent pe piața locală cu o rețea de aproape 70 de restaurante, domină piața românească de tip fast-food având o cotă de piață în valoare de 31%, FOTO: mcdonalds.ro   McDonald’s România, care este cel mai mare jucător de pe piața locală de restaurante, cu o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro și cu o rețea de aproape 70 de unități de tip fast-food, a fost vândută zilele trecute. Mai exact, [...]
(Comunicat) Lanțul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continuă procesul de extindere, prin deschiderea unei unități în cel mai mare centru comercial din Constanța, Maritimo Shopping Center. Restaurantul a fost inaugurat vineri, 7 aprilie, în urma unei investiții de 90.000 de euro și a înregistrat circa 1.500 de clienți și vânzări în valoare de aproximativ 7.000 de euro, în primul weekend de funcționare. Acesta [...]
Grupul City Grill, controlat de antreprenorul Dragoș Petrescu, a terminat anul trecut cu afaceri de 115 mil. lei, în creștere cu 28% față de 2014 și aproape duble față de 2012. Compania cuprinde 16 restau­ran­te și ca­fenele sub mai multe branduri, pre­cum City Grill, Trattoria Buon­gior­no sau Caru’ cu Bere (în administrare). „Anul trecut am deschis restau­ran­tele Pescăruș și Hanul lui Manuc, care au avut un aport important la cifra de [...]
Marian Alecu, asociat minoritar în cadrul grupului City Grill, fondat împreună cu Dragoș Petrescu, spune că și-au asumat închiderea celor două clădiri din centrul vechi al Capitalei - City Grill Lipscani și Trattoria Buongiorno de pe Strada Franceză - încă  de dinainte de publicarea legii, iar decizia afectează 100 de angajați ai grupului.    Alecu estimează că au ajuns prin închiderea restaurantelor la pierderi de 700.000 de euro pentru fiecare [...]
Ieri, la restaurantul Cucina di Eleni, agentia Russenart Comunication a organizat o intalnire cu jurnalistii specializati in industria alimentara si HoReCa, intalnire care a marcat finalul primei editii a campaniei de promovare a gastronomiei mediteraneene. Gazdele Petrecerii Mediteraneene au fost doamna Larisa Toader, Managing Director Russenart Counication si domnul Cristi Horvat, manager al locantei. Cu ocazia intalnirii, desfasurata intr-o atmosfera de calm mediteraneean, jurnalistii [...]
Arnaud Dussaix, un executiv francez care a lucrat timp de aproape 15 ani în cadrul Carrefour România, ultima poziție fiind cea de director de opera­țiuni, a plecat din cadrul grupului din Hexagon anul trecut și a investit 100.000-150.000 de euro într-o micro­berărie în București. Berea Sikaru este deja prezentă în mai multe baruri și restaurante din Capitală și din marile orașe de provincie, dar și într-o parte din ma­gazinele Carrefour ș [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN