Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum& Carmina.


Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului.”Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a îmbinat dorința de relaxare, muzica bună și vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregătite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele săptămâni si acest eveniment s-abucurat de interesul participanților și sperăm ca acest interes să se mențină și pe durata următoarelor activitatidesfasurate în cadrul complexului nostru”, a declaratCorin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.


În cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate și oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema „Vinul in cultura populară”. Platourile cu gustări ce au însoțit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregătite de chefii restaurantului The President.


Pe durata evenimentului atmosfera de petrecere și relaxare a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti iar saloanele Centrului de Evenimente The President și piscina au fost disponibile pentru vizitare.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustări de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie și 30 august) în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienti ai restaurantului și public larg.

Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV,StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participarea la eveniment este gratuită.


Despre The President


Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Alte articole recomandate:

Leonard Gilbert Fieraru, 26 de ani, un antreprenor din județul Dâmbovița, a decis în vara anului trecut să-și deschidă propria afa­cere prin intermediul progra­mului SRL-Debutant, prin care statul acordă o fi­nan­țare de până la 10.000 de euro și scu­tirea taxelor de început.   În prezent el adminis­trează două restaurante de tip fast-food cu nu­mele Cavalerul, unul în centrul Ca­pi­talei, iar celălalt în [...]
La inceput de an, fanii KFC regasesc produsele preferate in meniurile Smart, care au acum un pret special. Oferta sezonului rece include diverse combinatii de Crispy Strips, Hot Wings si cartofi prajiti, potrivite pentru orice ocazie.   Astfel, meniul KFC readuce trei oferte delicioase la preturi speciale: Smart Menu, cu 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o portie mica de cartofi prajiti, sos si o racoritoare, la pretul de 10,9 lei, Smart Menu Plus, ce combina 2 Crispy Strips cu 5 [...]
Lanțul de cafenele „5 to go”, lansat pe piață la începutul acestui an de antreprenorul Radu Savopol, care a creat brandul de puburi Old Nick, prezent în Sinaia și în București, va deschide până în luna septembrie încă două unități în Capitală, ajungând la cinci locații stradale.   Omul de afaceri a decis în paralel cu extinderea și francizarea conceptului „5 to go” în orașele cu mai mult de 50.000 de [...]
Primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.208 kilometri s-a deschis pe 12 octombrie, în București, în Băneasa Shopping City. (Comunicat) Cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-servicedin România, deschide primul restaurant Taco Bell din țară. Lansarea marchează și intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală și de Est, aceasta fiind prima locație Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune. Fanii vor putea să savureze [...]
Ana Pan si Ana Hotels doreste sa isi extinda liniile de afaceri si in afara Romaniei, afirma intr-un interviu Alexandra Copos de Prada, fiica lui George Copos, aflat acum dupa gratii. Dupa cum se stie, Alexandra Copos de Prada a trecut la cârma Ana Pan în august 2013. Odata cu incarcerarea tatalui sau pentru evaziune in domeniul sportului, din luna martie a anului2014 conduce și Ana Hotels, afaceri cu venituri anuale cumulate de aproape 30 de milioa [...]
Statele aplică modele economice diferite în ceea ce privește reglementarea tichetelor valorice pe care le primesc angajații ca beneficii, însă nu întotdeauna valoarea tichetelor de masă acoperă costul unei mese de prânz, așa cum ar fi ideal. „Cu cât un tichet de masă se apropie de valoarea medie a unei mese de prânz, cu atât este mai bine reflectată înclinația statului de a susține o politică de alimentație sănătoasă pentr [...]
Bucureștiul găzduiește peste 3.400 de restaurante, cafenele și baruri, cu afaceri anuale de aproape 2,5 mld. lei, fiind de departe cea mai importantă piață pentru jucătorii locali din HoReCa în contextul în care este cel mai mare oraș din punctul de vedere al populației, salariul mediu depășește cu 40% media pe țară, rata șomajului este minimă, iar Capitala atrage și cel mai mare număr de turiști români și străini.  Astfel, doar Bucureștiul „mănâncă“ [...]
Operatorii din domeniul cateringului par a fi din ce în ce mai interesați de costul și de proiectarea eficientă a sistemelor de ventilație, în 2015. Aceasta este doar una dintre predicțiile pe care specialiștii cateringinsight.com o fac cu privire la cele mai populare tendințe de achiziționare în domeniul echipamentelor de catering, care se vor manifesta pe piața engleză, în cele 12 luni ce se vor scurge, începând cu [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN