Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum& Carmina.


Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului.”Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a îmbinat dorința de relaxare, muzica bună și vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregătite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele săptămâni si acest eveniment s-abucurat de interesul participanților și sperăm ca acest interes să se mențină și pe durata următoarelor activitatidesfasurate în cadrul complexului nostru”, a declaratCorin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.


În cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate și oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema „Vinul in cultura populară”. Platourile cu gustări ce au însoțit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregătite de chefii restaurantului The President.


Pe durata evenimentului atmosfera de petrecere și relaxare a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti iar saloanele Centrului de Evenimente The President și piscina au fost disponibile pentru vizitare.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustări de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie și 30 august) în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienti ai restaurantului și public larg.

Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV,StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participarea la eveniment este gratuită.


Despre The President


Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Alte articole recomandate:

MGC Topoloveni, producătorul cu cea mai variată gamă de soluții integrate pentru industria HoReCa, s-a întâlnit miercuri cu bucătării renumite din Iași să definească împreună meniurile preferate ale moldovenilor.   Compania, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, și-a întărit poziția în zonă, odată cu inaugurarea recentă a unui depozit în cadrul programului de extindere la nivel național. Programe similare au [...]
Elvețianul Jakob Hausmann este primul maestru bucătar care va găti sâmbătă, de la ora 19,00, în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, au anunțat recent,într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului. Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor un adevărat spectacol culinar. Meniul va fi compus din Supă de orz în stil elvețian, [...]
Grupul polonez AmRest, care deține din 2015 franciza gru­pului american Starbucks în România, intenționează  să angajeze în următorii doi ani circa 500 de oameni odată cu extinderea lanțului de cafenele pe piața locală. „În următorii doi ani vom angaja circa 500 de oameni în mai multe posturi, de la barista până la poziții de senior“, a spus Mateusz Sielecki, managing director al Starbucks pentru România și Bulgaria. Starbucks [...]
De Valentine’s Day, peste 200 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) au verificat activitatea a 95 localuri si cluburi de noapte din Centrul Vechi al Capitalei. S-au constatat atat nerespectarea obligatiei legale de emitere a bonului fiscal, cat si comercializarea de bauturi alcoolice spirtoase fara banderole fiscale.   In urma acestor  nereguli, inspectorii DGAF au aplicat amenzi in valoare totala de 422.300 lei si au dispus confiscari de numerar i [...]
După negocieri dure, Guvernul și instituțiile financiare internaționale au ajuns la un acord asupra bugetului pentru 2015, construit pe o prognoză de creștere de 2,5%: cheltuieli de 238 de miliarde de lei din încasări de 225 de miliarde de lei și un deficit de 13 miliarde de lei, adică 1,83% din PIB. Autoritățile au anunțat scăderea TVA de la 24% la 9% în turism, deoarece România avea un deficit de competitivitate în raport cu statele din regiune. Inițial, premierul [...]
Starbucks, pre­zent pe piața locală din 2007, va deschide o cafenea în zona Pipera, pe strada Iancu Nicolae, nr 67. Aceasta va fi a 13-a cafea din România a lanțului, care mai operează locații în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Iași. Noua cafenea se numește Starbucks Reserve Strip Mall și este brandul high-end al retelei, care mai operează în Londra, Amsterdam și Moscova.   În Capitală, Starbucks a deschis precedenta locație în decembrie, l [...]
Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o nouă unitate în Mega Mall București și estimează vânzări de circa 600.000 de euro în primul an de activitate. Rețeaua își propune să deschidă câte un restaurant în fiecare mare centru comercial din capitală. La ora actuală, sub marca Spartan funcționează 24 de restaurante în toată țara. Investiția în noul restaurant este de 70.000 de euro. Prognoza [...]
Adepții dietei paleo (cunoscută și sub denumirea de "dieta oamenilor cavernelor") își pot satisface pretențiile culinare într-un nou restaurant cu acest specific, deschis la sfârșitul anului trecut într-un cartier exclusivist din Londra, relatează revista Hello! Restaurantul — primul de acest gen din Marea Britanie — este specializat în preparate realizate conform indicațiilor celebrei diete, devenită favorita uno [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi