Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Lanțul de brutării PAUL redefinește arta bucătăriei franțuzești și se transformă din brutărie în bistro: PAULBistro. Astfel, la PAUL Universitate, din București, clienții se pot bucura de o nouă experiență à lafrançaise, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodată, pentru prima dată într-o locație a lanțului, clienții vor fi întâmpinați aici de o echipă de ospătari.


Pe lângăproduseleclasicecu care ne-a obișnuit– precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois și Tomates Mozzarella – în Bistro au apărutpreparatenoi, cum ar fi pulpa de rață – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sauobrăjori de vită - Pièces de Bœuf, carealături de un pahar de vin franțuzescsunăcel mai bine.


„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus să le oferim celor care ne trec pragul o experiență autentic franțuzească, într-o atmosferă relaxată și elegantă. Transformarea brutăriei de la Universitate a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră, pentru că ne dorim să aducem în România acel joie de vivre pentru care sunt renumiți francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General,  Paul România.


Mulțumită conceptului deBistro, clienții vor avea parte de o experiență complet nouă, într-o atmosferă boemă, marca PAUL.


Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Alte articole recomandate:

Agerpres) Culturile de orz ar putea fi compromise din cauza vremii prea calde și a lipsei de precipitații, a declarat, joi, directorul general al Asociației Berarii României, Constantin Bratu.  „Din rândul cultivatorilor de orz avem deja semnale că, dacă vremea va fi în continuare nefavorabilă agriculturii, culturile de orz riscă să fie compromise. Este nevoie de ploaie, dar și de zăpadă, pentru că germinația este destul de ridicată”, a spus Bratu. Potrivit [...]
La Fantana, furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea si liderul pietei de apa in sistem watercooler si purificator, a obtinut locul 2 la categoria Best Marketing Campaign in cadrul galei Aqua Awards 2014. Evenimentul a fost organizat in luna octombrie la Budapesta de Watercoolers Europe, organizatie reprezentativa la nivel european pentru industria distribuitorilor de apa in sistem watercooler. Campania “Evoluam odata cu tine”, desfasurata in perioada aprilie-mai 2014, [...]
Potrivit Mediafax, exportatorii de vinuri din România vor rata participarea la târgul internațional , întrucât Ministerul Economiei nu a găsit o firmă care să amenajeze pavilionul și nici o soluție excepțională de finanțare și participare, potrivit Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri.   "Ratarea se produce din cauza neprezentării la licitațiile organizate de minister a niciunei firme prestatoare și a negăsirii de către factorii de decizie a unei [...]
  Un supermarket Profi deschis la parterul Hotelului Deva a fost inchis la trei ore de la inaugurare, din cauza ca nu avea autorizatii de functionare si de construire, iar clientii care se aflau in magazin au fost rugati sa paraseasca incinta. "Este vorba de autorizatia de functionare. A fost o neintelegere la nivel de middle management, care se ocupa de aceste autorizari. Ei stiau ca avem hartiile in regula pentru a da drumul la magazin, dar nu le-au vazut inainte. Este o intamplar [...]
O sticlă de whisky Macallan a fost cumpărată la licitație în Hong Kong pentru peste 630.000 de dolari, stabilind un nou record mondial, potrivit casei de licitații Sotheby's. Sticla de whisky Macallan "M" Decanter by Lalique, de 6 litri, a depășit prețul maxim vizat de casa de licitații, de puțin peste 500.000 de dolari. Recordul anterior a fost stabilit în 2010, când Sotheby's a vândut la New York o sticlă de whisky pentru 460.000 de dolari, potrivit casei de [...]
    Cei mai importanți retaileri francezi, inclusiv Carrefour, Aldi și Lidl au semnat un contract voluntar pentru a înlocui legea risipei de alimente - dar un grup industrial britanic a numit-o distragere a atenției de la adevărata problemă, spunând că nu sunt necesare măsuri similare în Marea Britanie, informează Food Navigator. Măsurile au inclus un angajament de a dona alimente nevândute, comestibile în scop caritabil pentru consumul [...]
Sepraratoarele de smântână produse de MGT sunt caracterizate de o mare fiabilitate, costuri reduse în exploatare și eficiență sporită. Soluțiile tehnologice propuse pot răspunde standardelor de grăsimi în lapte care se pot încadra între 1 și 3 %, destinat brânzeturilor degresate. Prin reglarea paramentrilor funcționali, separatoarele MGT pot acoperi standardele de brăsimi ale brânzeturilor de 5, 9, 12 și 15 %, [...]
Bureau Veritas, liderul mondial in servicii de certificare, a demarat un parteneriat de succes cu Velpitar, cea mai mare companie de panificatie din Romania. Certificarea IFS la nivel inalt, obtinuta in urma auditului Bureau Veritas, este o dovada clara a angajamentului Velpitar fata de setul de cerinte necesare pentru a indeplini standardele de siguranta alimentara si a dorintei de imbunatatire continua pentru satisfactia clientului final. Redam mai jos comunicatul Velpitar.   Vel [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN