Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Lanțul de brutării PAUL redefinește arta bucătăriei franțuzești și se transformă din brutărie în bistro: PAULBistro. Astfel, la PAUL Universitate, din București, clienții se pot bucura de o nouă experiență à lafrançaise, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodată, pentru prima dată într-o locație a lanțului, clienții vor fi întâmpinați aici de o echipă de ospătari.


Pe lângăproduseleclasicecu care ne-a obișnuit– precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois și Tomates Mozzarella – în Bistro au apărutpreparatenoi, cum ar fi pulpa de rață – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sauobrăjori de vită - Pièces de Bœuf, carealături de un pahar de vin franțuzescsunăcel mai bine.


„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus să le oferim celor care ne trec pragul o experiență autentic franțuzească, într-o atmosferă relaxată și elegantă. Transformarea brutăriei de la Universitate a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră, pentru că ne dorim să aducem în România acel joie de vivre pentru care sunt renumiți francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General,  Paul România.


Mulțumită conceptului deBistro, clienții vor avea parte de o experiență complet nouă, într-o atmosferă boemă, marca PAUL.


Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Alte articole recomandate:

(Comunicat) În perioada 13.02.2018 – 09.03.2018, s-a desfășurat o acțiune la nivel național pentru verificarea modului de respectare, de către operatorii din sectorul alimentar, a condițiilor sanitare veterinare și de siguranța alimentelor referitoare la transportul, ambalarea, depozitarea și comercializarea ouălor provenite din comerțul  intracomunitar.         La nivelul fiecărei DSVSA județene și a municipiului București, au f [...]
Wrigley România, imporatorul gumei de mertecat Orbit, a ajuns la o cifră de afaceri de 208,5 milioane de lei (46 mil. euro), după ce anul trecut și-a majorat businessul cu aproape 13%, arată datele de la mfinante.ro.     Wrigley este liderul pieței de gumă de mestecat și unul dintre cei mai mari ju­cători de pe seg­men­tul bom­boa­nelor.  Compania, care are peste 160 de angajați, nu are o unitate de pro­ducție în România, cea mai mare [...]
Conform unui studiu recent, "licoarea magică" pe care o bei zilnici spune foarte multe lucruri despre tine. Astfel, cercetătorii susțin că tipul de cafea pe care îl alegem ne poate reflecta personalitatea, informeaza Antena Stars. Dacă preferi cafeaua tip cappuccino află că ești dominant și obsesiv, iar dacă îți place cea cu lapte, e clar! Ești genul de om care face orice pentru a-i mulțumi pe cei din jurul tău. Cei care aleg cafeaua neagră sunt descriși ca fiind direcți. D [...]
(Comunicat) Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate. În prima zi de la deschidere, s-au înregistrat circa 1.000 de clienți, ceea ce reprezintă un număr record raportat la evenimentele similare, organizate în centrul comercial Alba Mall. Restaurantul funcționează în sistem de franciză, iar vânzările din primele cinci zile se situează la aproximativ 80.000 lei (17.500 euro). În afară de [...]
Bureau Veritas, liderul mondial in servicii de certificare, continua parteneriatul de succes cu Vel Pitar, cea mai mare companie de panificatie din Romania. Certificarea IFS pentru  fabricile Vel Pitar din Brasov si Cluj-Napoca, obtinuta in urma auditului Bureau Veritas, este o dovada clara a angajamentului fata de setul de cerinte necesare pentru a indeplini standardele de siguranta alimentara si a dorintei de imbunatatire continua pentru satisfactia clientului final. Redam mai jos [...]
Astăzi debutează, în magazinul METRO Constanța1, concursul de artă culinară Liga METRO Chef, unde maeștrii bucătari din orașele Constanța, Galați, Mamaia, Fetești și Medgidia, s-au înscris pentru a-și demonstra talentul și pregătirea în domeniul gastronomiei. Având prima ediție în Constanța, competiția se adresează clienților METRO din segmentul HoReCa și face parte din platforma METRO Cash & Carry [...]
Producatorul de vinuri Vitis Metamorfosis, controlat de familia Antinori - printre cei mai importanti jucatori pe segmentul premium la nivel mondial – estimeaza o productie de 400.000 de sticle in acest an, in conditiile in care suprafata de vita de vie aflata pe rod aproape s-a dublat in acest an, la 70 de hectare. Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium, a inaugurat oficial prima sa crama – situata in localitatea Vadu Sapat din judetul Prahova, in regiunea viticola Dealu [...]
Producatorul Agricola, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata carnii de pasare din Romania, anunta relansarea unuia dintre cele mai de succes produse ale companiei -Puiul Fericit. Noua formula, promovata ca o inovatie pe piata locala, este validata prin sistemul international de certificare GC-MARK si presupune ca puii trebuie sa fie crescuti minim 56 de zile, ca sunt hraniti cu cereale si ca traiesc in ferme mici, cu densitate redusa, specifica unui astfel de produs.  „La [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN