Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Lanțul de brutării PAUL redefinește arta bucătăriei franțuzești și se transformă din brutărie în bistro: PAULBistro. Astfel, la PAUL Universitate, din București, clienții se pot bucura de o nouă experiență à lafrançaise, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodată, pentru prima dată într-o locație a lanțului, clienții vor fi întâmpinați aici de o echipă de ospătari.


Pe lângăproduseleclasicecu care ne-a obișnuit– precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois și Tomates Mozzarella – în Bistro au apărutpreparatenoi, cum ar fi pulpa de rață – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sauobrăjori de vită - Pièces de Bœuf, carealături de un pahar de vin franțuzescsunăcel mai bine.


„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus să le oferim celor care ne trec pragul o experiență autentic franțuzească, într-o atmosferă relaxată și elegantă. Transformarea brutăriei de la Universitate a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră, pentru că ne dorim să aducem în România acel joie de vivre pentru care sunt renumiți francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General,  Paul România.


Mulțumită conceptului deBistro, clienții vor avea parte de o experiență complet nouă, într-o atmosferă boemă, marca PAUL.


Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Alte articole recomandate:

Un amendament la Codul Fiscal, adoptat de Parlament ar putea duce la ieftinirea berii ￯ insa numai cea la draft, informeaza ProTV. Este vorba despre un proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului Fiscal care a trecut miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce fusese adoptat de Senat.   Proiectul se refera la reducerea cotei de TVA la 9% pentru diverse produse alimentare si bauturi, printre care si berea la halba.  Modificarea in [...]
Parisul ramane orasul marilor iubiri, fie ele si de ordin gastronomic, iar La Grande Epicerie este in mod definitiv Mecca iubitorilor de gusturi fine, localnici si turisti deopotriva. Ce face atat de special acest concept? La Grande Epicerie este hala alimentara din cadrul Le Bon Marché, unul dintre cele mai vechi centre comerciale din Paris. Spatiul, deschis initial in 1923, a trecut printr-o serie de reorganizari si renovari de-a lungul vremii, cea mai recenta finalizandu-se chiar [...]
(Comunicat) RINA furnizeaza audituri cantitative si calitative pentru a asigura corespondenta de bunuri si / sau materiale cu: scrisori de credit, comenzile clientilor, liste de ambalare aprobate de client sau orice documentatie tehnica justificativa. Auditul de cantitate asigura ca marfurile in cauza corespund efectiv celor descrise in diferite documente, in timp ce auditul de calitate asigura ca marfurile nu au defecte evidente si indeplinesc cerintele prevazute in documentel [...]
Showroomul din Piața Presei Libere din Capitală aduce 35% din vân­ză­rile de electrocasnice ale producă­to­rului german de aparatură de lux Miele, care deține pe piața locală atât opera­țiuni de producție, cât și de distribuție și retail.   Compania Miele Appliances, care controlează activitatea de retail și distribuție a germanilor în România, a terminat anul trecut cu afaceri la un pas de 10 mil. lei, cu doar 11 angajați, informează [...]
Pentru a-și satisface dorințele, conducătorul nord-coreean Kim Jong-un este pregătit să plătească orice preț. Așa încât liderul suprem a decis să trimită în Franța, la un centru de instruire în industria lactatelor, o echipă de nord-coreeni pentru a învăța să producă felul lui preferat, brânza Emmental, al cărei gust l-a deprins în timpul studenției sale în Elveția. Pasiunea lui Kim Jong-un pentru brânza Emmental, de origine elvețiană, este [...]
Stonyfield din SUA a introdus un produs numit Frozen Yogurt Pearls (Perle de iaurt înghețat), care sunt învelite într-un ambalaj care nu este confecționat din plastic, informează Dairy Industry. Defapt, ambalajul folosit este digerabil. Perlele de iaurt înghețat sunt făcute din iaurt organic produs de compania Stonyfield și învelite în membrane naturale. Cumpărătorii vor putea să le cumpere în ambalaje din celuloză preambalate sau [...]
Masura reducerii TVA la paine este considerata de autoritati benefica pentru populatie (de parca am manca doar paine!), atat Ministerul Finantelor, cat si patronatele din domeniu sustinand ca evaziunea de un miliard de lei s-ar fi diminuat cu 200-300 de milioane de lei. Consiliul Fiscal avertizeaza ca situatia este exact pe dos, iar gaura data bugetului prin diminuarea taxei se apropie de 400 de milioane de lei. Consiliul Fiscal atrage atentia ca incasarile din TVA au scazut puternic la buget, [...]
Rogalski Damaschin Public Relations gestioneaza incepand din luna iunie comunicarea in Romania a companiilor din grupul Bunge Prio, unul dintre liderii globali in domeniul agribusiness si alimentar. Agentia va asigura servicii de consultanta strategica, corporate PR si consumer PR, gestionand atat reputatia brandului corporate cat si interactiunea cu liderii de opinie si consumatorii celor doua  branduri lider aflate in portofoliul companiei – Floriol si Unisol. Selectia agentiei a [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi