Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Delikat aduce gustul bogat și autentic al condimentelor, în bucătăriile românilor, cu o nouă gamă de produse, realizate din ingrediente 100% naturale. În linie cu cele mai noi tendințe culinare, Delikat a creat o gamă variată de condimente specializate și condimente simple, ce oferă consumatorilor posibilitatea de a experimenta gusturi noi în bucătărie și arome autentice ale ingredientelor. Noile produse sunt disponibile în magazine, începând cu luna martie.


Noile amestecuri de condimente și ierburi aromatice de la Delikat pot fi folosite într-o varietate largă de preparate si oferă o aromă unică celor mai populare rețete de pui, porc, sarmale, chiftele sau cartofi. Fiecare tip de condiment este realizat după rețete adaptate la preferințele culinare ale consumatorilor români, cu ingrediente 100% naturale ce pun accentul pe un gust bogat, savuros și consistența unică a preparatelor.


Ca o noutate, condimentele simple sunt atent selecționate direct din țările lor de origine, cu cea mai potrivită climă și de la producători cu tradiție, pentru a oferi gustul autentic al ingredientelor.


Gama condimentelor specializate de la Delikat include 6 mixuri de ierburi, mirodenii și condimente, realizate special pentru asezonarea preparatelor din porc, pui, pentru grătar, chiftele, cartofi sau sarmale. Alături de aceste opțiuni, Delikat a lansat si 4 mixuri de ierburi aromatice (ierburi și boia, ierburi și mărar, ierburi italiene și ierburi de grădină), create special pentru a oferi un gust bogat pentru o varietate de preparate, de la tocănițe, fripturi și garnituri, până la supe sau chiar salate.


Gama de condimente simple de la Delikat cuprinde 10 dintre cele mai îndrăgite mirodenii din bucătăria românească: piper negru boabe, muștar boabe, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, chilli, ienibahar, oregano, cimbrișor, rozmarin și măghiran. Condimentele sunt aduse chiar din țările lor de origine, cu cea mai bună climă, pentru a obține aroma autentică, plină de savoare. Astfel, în noua gamă, consumatorii vor putea găsi, boia de ardei dulce din Spania, piper negru din Vietnam, chilli din India, ienibahar din Mexic sau rozmarin din Maroc, dar și alte mirodenii din diverse colțuri ale lumii


În plus, ambalajele noilor condimente Delikat urmează o linie modernă de design, punând accentul atât pe ingredientele principale, cât și pe detalii care să inspire consumatorul, prin diverse sugestii culinare și chiar curiozități despre beneficiile si cultivarea ingredientelor.

Alte articole recomandate:

Grupul Whiteland a preluat, începând cu luna februarie, operațiunile de vânzări, marketing și servicii logistice Kotanyi la nivel național, pentru producătorul de condimente Kotanyi, atât pe canalul de retail modern, cât și pe cel tradițional. Whiteland este unul dintre principalii distribuitori pe piața bunurilor de larg consum, cu o cifră de afaceri anuală de aproximativ 100 milioane  euro și 15 filiale la nivel [...]
La doi ani de la înființare, SaladBox – un brand de restaurante pus pe picioare de șase antreprenori din Cluj, Mureș și Sălaj – a ajuns la o rețea de 25 de unități în toată țara și 250 de angajați, informeaza ZF.   „SaladBox s-a născut din dorința de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food”. Așa începe descrierea afacerii pe care a pus-o pe picioare în aprilie 2012 împreună cu alți tineri Dan Isai, 27 de ani, cel [...]
Grupul american Kellogg's a decis să mute aproximativ 80 de locuri de muncă de la sediul său din Manchester (Marea Britanie) la un nou birou din București (România), informează publicația Manchester Evening News. Publicația menționată susține că directorul executiv de la Kellogg's, John Bryant, i-a informat pe angajați de decizia companiei de a-și eficientiza operațiunile. În consecință, grupul american a ales Bucureștiul pentru un centru european de servicii globale (GBS) care se [...]
Fermele de cafea din Chipas, Mexic se confruntă cu problemele ridicate de schimbările climei. Plouă mai mult decât în trecut și asta face ca planta de cafea să producă mai puțin. Dacă în trecut, fermieri se bucurau de o clima stabilă, acum temperaturile variază foarte mult. Fie sunt temperaturi extrem de scăzute ce opresc creșterea plantei, fie temperaturi foarte ridicate ceea ce duce la uscarea plantei. Pe lângă asta, fermierii mai au de a face cu uragane s [...]
Divizia Ikea Food, care cuprinde restaurantul, bistroul și magazinul de delicatese suedeze din cadrul unității din Băneasa a gigantului suedez Ikea, a terminat anul fiscal 2013 cu afaceri de aproape 33 de milioane de lei (7,5 milioane de euro), în creștere cu 7% comparativ cu perioada similară a anului anterior. Aceste cifre poziționează divizia de food a Ikea pe prima poziție în topul celor mai mari restaurante din România, devansând Caru’ cu Bere, care a ocupat [...]
Potrivit unui comunicat, Fondul de investiții SIF Oltenia, care deține 86% din acțiunile Argus Constanța, a anunțat semnarea unui memorandum de înțelegere cu grupul canadian Delamore & Owl pentru începerea procedurilor de vânzare a producătorului de ulei vegetal din județul Constanța.   ”SIF Oltenia informează investitorii că pe data de 12 ianuarie a semnat cu firma Delamore & Owl Group of Companies un memorandum [...]
Potrivit ultimelor date transmise de INSSE, în primele patru luni din 2015, fabricile de lapte au colectat 279.411 tone de lapte de vacă, cu 22.487 tone (-7,4%) mai puțin decât în primele patru luni din 2014. Cantitatea de lapte brut importată a scăzut cu 8,5% (2.867 tone), de la 33.811 tone la 30.944 tone la finele lunii aprilie 2015. Față de aprilie 2014, în aprilie 2015 fabricile au colectat cu 9% mai puțin lapte românesc și au crescut importurile cu [...]
(Autor: Alexandru Peligrad)  Piața băuturilor alcoolice distilate (spirtoaselor) din România este estimată la aproximativ 90-100 milioane de sticle în prezent, nivel ce reprezintă o treime din ceea ce a existat în urmă cu 10-11 ani (300-350 milioane de sticle în 2002), conform unui recent raport (august 2013) elaborat de USDA Foreign Agricultural Service (organizație guvernamentală americană ce oferă informații despre piețel [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi