Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Delikat aduce gustul bogat și autentic al condimentelor, în bucătăriile românilor, cu o nouă gamă de produse, realizate din ingrediente 100% naturale. În linie cu cele mai noi tendințe culinare, Delikat a creat o gamă variată de condimente specializate și condimente simple, ce oferă consumatorilor posibilitatea de a experimenta gusturi noi în bucătărie și arome autentice ale ingredientelor. Noile produse sunt disponibile în magazine, începând cu luna martie.


Noile amestecuri de condimente și ierburi aromatice de la Delikat pot fi folosite într-o varietate largă de preparate si oferă o aromă unică celor mai populare rețete de pui, porc, sarmale, chiftele sau cartofi. Fiecare tip de condiment este realizat după rețete adaptate la preferințele culinare ale consumatorilor români, cu ingrediente 100% naturale ce pun accentul pe un gust bogat, savuros și consistența unică a preparatelor.


Ca o noutate, condimentele simple sunt atent selecționate direct din țările lor de origine, cu cea mai potrivită climă și de la producători cu tradiție, pentru a oferi gustul autentic al ingredientelor.


Gama condimentelor specializate de la Delikat include 6 mixuri de ierburi, mirodenii și condimente, realizate special pentru asezonarea preparatelor din porc, pui, pentru grătar, chiftele, cartofi sau sarmale. Alături de aceste opțiuni, Delikat a lansat si 4 mixuri de ierburi aromatice (ierburi și boia, ierburi și mărar, ierburi italiene și ierburi de grădină), create special pentru a oferi un gust bogat pentru o varietate de preparate, de la tocănițe, fripturi și garnituri, până la supe sau chiar salate.


Gama de condimente simple de la Delikat cuprinde 10 dintre cele mai îndrăgite mirodenii din bucătăria românească: piper negru boabe, muștar boabe, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, chilli, ienibahar, oregano, cimbrișor, rozmarin și măghiran. Condimentele sunt aduse chiar din țările lor de origine, cu cea mai bună climă, pentru a obține aroma autentică, plină de savoare. Astfel, în noua gamă, consumatorii vor putea găsi, boia de ardei dulce din Spania, piper negru din Vietnam, chilli din India, ienibahar din Mexic sau rozmarin din Maroc, dar și alte mirodenii din diverse colțuri ale lumii


În plus, ambalajele noilor condimente Delikat urmează o linie modernă de design, punând accentul atât pe ingredientele principale, cât și pe detalii care să inspire consumatorul, prin diverse sugestii culinare și chiar curiozități despre beneficiile si cultivarea ingredientelor.

Alte articole recomandate:

Producția de semințe oleginoase a României ar putea ajunge în acest an la 3,18 milioane de tone, în creștere cu 5,58% față de anul trecut, se arată într-un raport al Agenției pentru Agricultură a SUA (USDA) ce se bazează pe estimări aferente lunii octombrie.  Producția ne asigură astfel locul trei în clasamentul UE, după Franța (7,24 milioane de tone) și Germania (6,15 milioane). Anul trecut, România a fost al patrulea producător de semințe din UE, cu o [...]
 Crenvurstii Martinel beneficiaza din aceasta luna de o noua imagine la raft, dar si de un gramaj mai mare (180gr). Potrivit reprezentantilor companiei, conceptul noii imagini are la baza informatiile primite de la consumatorii de produse din gama Martinel. ,,Martinel este o gama reprezentativa pentru grupul H&E Reinert, ce fost foarte bine primita de catre consumatorii din Romania, inca de la lansarea primelor produse, iar ca dovada stau vanzarile ce au inregistrat cresteri constante [...]
Legislația privind informarea consumatorilor cu privire la informațiile despre alimente (FIC) specifică faptul că ar trebui să permită procesatorilor să aleagă dacă vor să eticheteze originea ingredientelor pentru a evita costurile mari si alte schimbări majore și inutile, declară reprezentanții companiilor producătoare de ingrediente, potrivit Food Navigator. Legislația FIC urmează să intre în vigoare la 13 decembrie 2014, însă nu este hotărât ăncă [...]
Producătorul turc de lactate Sutaș, care a achiziționat anul trecut fosta fabrică Tnuva din Popești-Leordeni, la 9 kilometri de București, amână deschiderea unității de producție până anul viitor. Inițial turcii aveau în plan să deschidă fabrica în prima jumătate a acestui an. „Un delegat al companiei a venit la noi acum un an și am făcut cunoștință. N-au mai dat de atunci niciun semn și deocamdată nu știm nimic“, a spus pentru ZF Iosif [...]
Guma de mestecat Turbo care s-a bucurat de un succes si o popularitate remarcabile la inceputul anilor 90, revine pe piata din Romania prin distribuitorul Romega Food Distribution. Lansarea este marcata printr-o campanie outdoor derulata prin intermediul agentiei independente de comunicare Kepi. Turbo este produsa de catre Progum Corporation, companie cu sediul in Istanbul care are in portofoliu peste 40 de branduri de guma de mestecat. Romega Food Distribution este o firma detinuta de grupul [...]
Brandul de ulei vegetal Untdelemn de la Bunica, care a trecut în 2004 de la antreprenori locali în portofoliul traderului Cargill, iar în 2013 a ajuns la francezii de la Expur, controlează 7% din piața uleiurilor vegetale, fiind urmat de Floriol (al americanilor de la Bunge), cu o cotă de 5%, arată un studiu al Euromonitor. „Producția tradițională de floarea-soarelui face ca în România uleiul și grăsimile să rămână produse de bază, iar uleiul d [...]
Lactag, unul dintre cei mai mari producatori de lapte si branzeturi din sudul tarii, a lansat la inceputul anului 2014 un nou produs – laptele ESL(Extended Shelf Life), ambalat in cutie tetrapack de 1litru, anunta compania intr-un comunicat. Tehnologia de prelucrare ESL  presupune tratarea laptelui la temperaturi foarte inalte, reducand astfel nivelul de micro-organisme care se dezvolta in lapte si prelungind termenul de valabilitate al acestuia pana la 30 de zile. Laptele ESL [...]
Acționarii producătorului de aparate electrocasnice Electroargeș (simbol bursier ELGS), controlat indirect de omul de afaceri Cătălin Chelu, au aprobat începerea demersurilor legale pentru derularea ofertei publice obligatorii de preluare a producătorului de lactate Lactate Natura Târgoviște (INBO), informeaza Ziarul financiar. Potrivit celor mai recente raportări de pe bursă, la societatea Lactate Natura, Chelu controlează prin societățile Revan Com și Progal Vitrade 26,6% din [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN