Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Delikat aduce gustul bogat și autentic al condimentelor, în bucătăriile românilor, cu o nouă gamă de produse, realizate din ingrediente 100% naturale. În linie cu cele mai noi tendințe culinare, Delikat a creat o gamă variată de condimente specializate și condimente simple, ce oferă consumatorilor posibilitatea de a experimenta gusturi noi în bucătărie și arome autentice ale ingredientelor. Noile produse sunt disponibile în magazine, începând cu luna martie.


Noile amestecuri de condimente și ierburi aromatice de la Delikat pot fi folosite într-o varietate largă de preparate si oferă o aromă unică celor mai populare rețete de pui, porc, sarmale, chiftele sau cartofi. Fiecare tip de condiment este realizat după rețete adaptate la preferințele culinare ale consumatorilor români, cu ingrediente 100% naturale ce pun accentul pe un gust bogat, savuros și consistența unică a preparatelor.


Ca o noutate, condimentele simple sunt atent selecționate direct din țările lor de origine, cu cea mai potrivită climă și de la producători cu tradiție, pentru a oferi gustul autentic al ingredientelor.


Gama condimentelor specializate de la Delikat include 6 mixuri de ierburi, mirodenii și condimente, realizate special pentru asezonarea preparatelor din porc, pui, pentru grătar, chiftele, cartofi sau sarmale. Alături de aceste opțiuni, Delikat a lansat si 4 mixuri de ierburi aromatice (ierburi și boia, ierburi și mărar, ierburi italiene și ierburi de grădină), create special pentru a oferi un gust bogat pentru o varietate de preparate, de la tocănițe, fripturi și garnituri, până la supe sau chiar salate.


Gama de condimente simple de la Delikat cuprinde 10 dintre cele mai îndrăgite mirodenii din bucătăria românească: piper negru boabe, muștar boabe, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, chilli, ienibahar, oregano, cimbrișor, rozmarin și măghiran. Condimentele sunt aduse chiar din țările lor de origine, cu cea mai bună climă, pentru a obține aroma autentică, plină de savoare. Astfel, în noua gamă, consumatorii vor putea găsi, boia de ardei dulce din Spania, piper negru din Vietnam, chilli din India, ienibahar din Mexic sau rozmarin din Maroc, dar și alte mirodenii din diverse colțuri ale lumii


În plus, ambalajele noilor condimente Delikat urmează o linie modernă de design, punând accentul atât pe ingredientele principale, cât și pe detalii care să inspire consumatorul, prin diverse sugestii culinare și chiar curiozități despre beneficiile si cultivarea ingredientelor.

Alte articole recomandate:

Producătorul de origine poloneză Tymbark Maspex România a obținut recent fonduri de 2,5 mil. euro printr-o schemă de ajutor de stat pentru finanțarea parțială a unui proiect de extindere a producției în fabrica pe care o deține în Vălenii de Munte, județul Prahova. Valoarea totală a proiectului de investiții este de 6 milioane de euro, potrivit reprezentanților companiei. “Destinația fondurilor este realizarea de investiții în active corporale (instalații tehnice [...]
(Comunicat) Adunarea Generală a FEDIMA – Federația Europeană a Producătorilor și Furnizorilor de Ingrediente pentru Industria de Panificație, Patiserie și Cofetărie – a avut loc la București, între 24 și 25 septembrie FEDIMA Europe – Federația Europeană a Producătorilor și Furnizorilor de Ingrediente pentru Industria de Panificație, Patiserie și Cofetărie – a organizat pentru prima dată în Români [...]
(Agerpres) Comisia Europeană va autoriza joi, 20 februarie, în Comitetul pentru lanțul alimentar, prepararea mititeilor după rețeta tradiționala românească, în condițiile în care, conform noii liste a aditivilor alimentari intrată în vigoare de la 1 iunie 2013, era interzisă folosirea bicarbonatului de sodiu în rețeta de preparare a micilor. Regulamentul UE nr. 1129/2011, intrat în vigoare la 1 iunie 2013, stabilește, în cadrul Anexei II, [...]
România se află pe locul șase în Europa din punctul de vedere al consumului de bere, în spatele unor state precum Cehia, Austria, Germania, Polonia și Lituania ♦ Trei sferturi din consumul local de bere se realizează acasă, prețurile din magazine fiind la jumătate față de cele din restaurante ♦ Norvegienii au cele mai mari prețuri la bere din Europa, în timp ce, la polul opus, bulgarii plătesc cel mai puțin pentru un litru de bere ♦ În timp ce la [...]
Noul produs Nenea Iancu se alătură variantelor lansate în urmă cu doi ani în România, berea blondă de tip “Munchner Lager” și berea nefiltrată tip “Weiss”. “În plin an Caragiale, în 2012, am lansat berea Nenea Iancu, cu un plan bine pus la punct și fără așteptări supraevaluate. Până la jumătatea acestui an am reușit vânzări de aproape 1 milion de sticle de Nenea Iancu. Acum, notorietatea berii Nenea Iancu este suficientă [...]
Industria alimentară românească se află însă abia la începutul drumului în comparație cu economiile mature din UE având în vedere că cele 11 miliarde de euro rulate local înseamnă numai 1% din întreaga piață alimentară europeană. Piața alimentară din România este una cheie în calculele multinaționalelor având în vedere că aici este a șaptea cea mai mare piață din UE, iar românii cheltuie pe mâncare 30% d [...]
De curând, Scandia a declanșat o campanie publicitară în mediile de socializare online, vedeta acțiunii fiind pateul Bucegi. Tema campaniei este cel puțin surprinzătoare, la o primă vedere, dar pare a avea un deosebit succes, pagina Fb creată în acest scop având multe accesări și conținând multe postări care, cu totul sporesc notorietatea mărcii. Campania este purtată prin intermediul publicitarulor de la Wunderman. Astfel, Iqads [...]
Într-un interviu publicat de Magazinul Progresiv, domnul Sorin Timuș, manager general al companiei Hochland a declarat că în ultimii ani a constatat apariția pe piață a numeroase produse. Acesta a adăugat: ”Piata de branzeturi a evoluat foarte mult in acesti ani, in primul rand datorita cresterii calitatii produselor. Daca in urma cu 10 ani calitatea constanta era o raritate, acum ea incepe sa devina normalitate. Odata cu intrarea in UE a Romaniei in 2007 am [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi