Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Gama de vinuri La Umbra, special creată pentru piața externă în 2010 și care a cucerit în ultimii 7 ani piețe de mare consum și mature precum Marea Britanie, Germania, Danemarca și Austria, este disponibilă acum și pe piața locală cu trei sortimente: Fetească Neagră, Fetească Regală și Rosé Cabernet Sauvignon.


Noile sortimente sunt create în stilul vinurilor care au cucerit clienții externi: proaspete, fructuoase, ușor de băut datorită structurii fine, elegante, cu arome tipice soiurilor din care provin.


“Suntem încântați să anunțăm cele trei sortimente La Umbra destinate pieței locale. Sunt vinuri corecte, sănătoase, cu o structură medie și echilibrată, fără maturare în prezența stejarului, vinuri foarte bune pentru categoria în care sunt încadrate. Sunt vinuri  lejere  special create pentru a putea fi băute în orice moment al zilei.” a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits.


Într-unul din topurile realizatede Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenți jurnaliști și critici de vinuri din Marea Britanie,publicat inThe Daily Mail Weekend Magazine 200 Best Value Summer Wine Collectionau fost incluse si două vinuri românești, produse de Halewood, unul dintele ele  fiind La Umbra Merlot,descris de MatthewJukes ca fiind un vin senzaționalcese poate consuma lejer alături de orice alegere culinară. Acelasi vin a fost selectat de revista Decanter printre cele mai bune vinuri sub 20 de lire sterline, alături de vinuri din Europa, Australia, Noua Zeelandă, etc. Decanter este una dintre cele mai cunoscute și apreciate reviste de vinuri din lume și este citită în peste 90 de țări de toată lumea din industria vinului, de amatori entuziaști sau renumiți colecționari de vinuri.


Vinurile La Umbra sunt premiate an de an la puternice competiții precum International Wine & Spirits Competition, Decanter World Wine Awards și International Wine Challenge.

Alte articole recomandate:

Producatorul de carne Romcarm Prod Distribution, cu afaceri de 8,5 mil. euro, a intrat in insolventa, motivul invocat fiind o linie de credit in valoare de 5,2 mil. lei, a declarat recent, pentru WALL-STREET.ro Danut Dodu, unul dintre actionarii firmei vrancene. Romcarm Prod Distribution activeaza pe piata carnii din anul 2005 si a raportat in 2012 afaceri in valoare de 8,5 mil. euro si un profit de circa 120.000 de euro, potrivit ultimelor date disponibile la Minis [...]
Campofrio Food Group a semnat împreună cu producătorul de tehnologii de procesare a cărnii EnWave un protocol de colaborare, prin care procesatorul european va achiziționa ultima tehnologie de uscare a produselor din carne. Sistemul, denumit REV, presupune utilizarea energiei radiante, în combinație cu vacuumarea, pentru deshidratarea și uscarea produselor. Karl-Hinz Kiesel, Senior Vice-President al Diviziei de Operațiuni și Strategii al Campofrio, [...]
Începând de săptămâna trecuta, locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu și Teaca, precum și un număr crescut de băcăuani se bucură de produsele variate, de calitate și la prețuri avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu toții se pregătesc să-și umple cămara cu bunătăți pentru iarnă. Cu toții găsesc acum cu ușurință unele dintre cele mai savuroase fructe și legume din recolta românească și nu numai, gata [...]
Fondata in 1996,Pall-Ex, Reteaua Nr. 1 de distributie marfuri paletizate in Marea Britanie a devenit unul dintre liderii Europeni in materie de servicii logistice.        
În perioada 01.10.2014-31.10.2014, direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a Municipiului București au continuat activitățile de control în unitățile din industria agroalimentară. S-au efectuat 6.256 de controale în unități care-și desfășoară activitatea în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii și a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare și alcoolice, a altor produse alimentare precum și unități de [...]
Situat în centru Bucureștiului, Royal Steak Hot Stone Restaurant s-a născut din dorința propietarilor de a oferi clienților o experiență inedită de masă, care îi va delecta papilele gustative cu un meniu exclusivist. Proprietarii au început prin a importa carne de vită argentiniană pentru alte restaurante dar, apoi, a luat naștere Royal Steak Hot Stone Restaurant. Proprietarii restaurantului sunt doamna Georgiana Dănilă, de profesie avocat, care este [...]
În carul Campaniei ”Focus pe TEHNOLOGIE”, declanșată de agenția infoGROUP, Linde Gas a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, prestigioasa companie va fi reprezentată de domnul Attila Dienes– Manager pe Segmentul de Industrie Alimentară în cad [...]
Cercetătorii au identificat un fruct exotic, mai puțin cunoscut, care poate fi considerat un super-aliment. Este vorba de fructul arborelui-de-pâine, un fruct care seamănă ca textură cu un cartof. Fructul, sub denumirea sa latină artocarpus altilis, este foarte consumat în insulele din Pacific și nutriționiștii cred că poate deveni un aliment care să hrănească întreaga lume, punând astfel capăt crizei de alimente. Fructul arborelui-de-pâine este bogat [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN