Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Gama de vinuri La Umbra, special creată pentru piața externă în 2010 și care a cucerit în ultimii 7 ani piețe de mare consum și mature precum Marea Britanie, Germania, Danemarca și Austria, este disponibilă acum și pe piața locală cu trei sortimente: Fetească Neagră, Fetească Regală și Rosé Cabernet Sauvignon.


Noile sortimente sunt create în stilul vinurilor care au cucerit clienții externi: proaspete, fructuoase, ușor de băut datorită structurii fine, elegante, cu arome tipice soiurilor din care provin.


“Suntem încântați să anunțăm cele trei sortimente La Umbra destinate pieței locale. Sunt vinuri corecte, sănătoase, cu o structură medie și echilibrată, fără maturare în prezența stejarului, vinuri foarte bune pentru categoria în care sunt încadrate. Sunt vinuri  lejere  special create pentru a putea fi băute în orice moment al zilei.” a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits.


Într-unul din topurile realizatede Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenți jurnaliști și critici de vinuri din Marea Britanie,publicat inThe Daily Mail Weekend Magazine 200 Best Value Summer Wine Collectionau fost incluse si două vinuri românești, produse de Halewood, unul dintele ele  fiind La Umbra Merlot,descris de MatthewJukes ca fiind un vin senzaționalcese poate consuma lejer alături de orice alegere culinară. Acelasi vin a fost selectat de revista Decanter printre cele mai bune vinuri sub 20 de lire sterline, alături de vinuri din Europa, Australia, Noua Zeelandă, etc. Decanter este una dintre cele mai cunoscute și apreciate reviste de vinuri din lume și este citită în peste 90 de țări de toată lumea din industria vinului, de amatori entuziaști sau renumiți colecționari de vinuri.


Vinurile La Umbra sunt premiate an de an la puternice competiții precum International Wine & Spirits Competition, Decanter World Wine Awards și International Wine Challenge.

Alte articole recomandate:

Categoria Vinuri a generat in luna februarie a acestui an 614 aparitii in online, cu 30% mai multe ca in luna ianuarie, si un viewership de putin peste un milion. Vizibilitatea sectorului a scazut fata de luna precedenta doar pe segmentul de retele sociale, unde s-a inregistrat o scadere de 2%. Vizibilitatea in presa online a crescut semnificativ, inregistrandu-se cu 103% mai multe aparitii. Vizibilitatea pe bloguri si forumuri a crescut cu 13%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri p [...]
Bucureștiul găzduiește peste 3.400 de restaurante, cafenele și baruri, cu afaceri anuale de aproape 2,5 mld. lei, fiind de departe cea mai importantă piață pentru jucătorii locali din HoReCa. Fiind cel mai mare oraș din punctul de vedere al populației, dar și al numărului de salariați, Capitala este o piață bună pentru jucătorii din această industrie, având în vedere că salariul mediu depășește 2.500 de lei net pe lună în Bucu­rești, fiind cu aproape 40% mai mare față [...]
România poate deveni furnizorul de produse ecologice al Europei pentru că are cantitatea cea mai mică de azot utilizată la hectar, aceasta fiind de peste 20 de ori mai mică decât în Olanda, a declarat secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), Daniel Botănoiu, la Festivalul ECO organizat la Muzeul Satului din Capitală. “Investițiile foarte bine dirijate în sector, cu urmărirea efectelor și cu corectarea lor în timp, ne [...]
(Agerpres) Producătorii români de legume-fructe sunt așteptați, în perioada 7-13 august, în oricare hipermarket Carrefour din țară pentru a deveni parteneri și furnizori ai lanțului de magazine, potrivit unui comunicat al companiei, remis, joi, AGERPRES. Standurile speciale, dedicate producătorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, în intervalul orar 8,00-22,00. Totodată, cei care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în perioada [...]
Capaceala este capacul de la fagure, cu care albinele "sigileaza" mierea depusa in fiecare celula a stupului pentru a-i conserva calitatile terapeutice. La inceput, mierea are un continut de apa destul de ridicat; de aceea, albinele sunt preocupate sa elimine excesul de apa si muta mierea din celula in celula, pana cand cantitatea de apa se reduce in proportie de 18% . In acest moment, pentru a pastra mierea in stup si calitatile ei curative, albinele sigileaza fiecare fagure cu capacele facute [...]
În cursul lunii noiembrie 2016 Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au desfăsurat activități de control în unitățile din industria agroalimentară care desfășoară activități pe domenii de activitate, precum fabricarea produselor de morărit, a pâinii și produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a băuturilor răcoritoare și alcoolice, depozitarea de semințe, legume și fructe. C [...]
După cum se cunoaște, înalta procesare a materiei prime în industria alimentară, combinată cu tehnologiile pharma, sunt aducătoare de profituri consistente, mai ales când este vorba despre alimente destinate copiilor, bolnavilor, sportivilor sau, când vorbim despre suplimente alimentare   Astfel, Solgar, unul dintre cele mai vândute branduri din industria suplimentelor alimentare la nivel mondial, a ajuns în 200 de farmacii și magazin [...]
METRO Cash & Carry continuă „De-ale noastre”, primul program de pe piața din România care vine în sprijinul producătorilor locali și susține agricultura sustenabilă. METRO a reușit să reunească peste 100 de agricultori în program și să se extindă în 33 de comunități. Scopul lansării programului „De-ale noastre” în anul 2012 a fost acela de a aborda principalele probleme ale producătorilor loca [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN