Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Halewood Wines & Spirits este producătorul de vinuri pentru care anul


2017 a reprezentat câștigarea a nu mai puțin de 35 de medalii la cele mai


prestigioase concursuri internaționale și primul producător din România


premiat cu Marea Medalie de Aur pentru Prahova Valley Special Reserve


Pinot Noir 1999 la Concours Mondial de Bruxelles în anul 2002.


 


Este al doilea cel mai mare exportator de vinuri cu jumătate din producția


anuală vândută în străinătate, dar și importator și distribuitor de vinuri


alese cu atenție, băuturi spirtoase, beri artizanale și ape tonice, de la


producători de top din lume.


 


În mai puțin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a reușit să se


dezvolte dintr-o mică afacere de familie în cel mai mare producator și distribuitor


independent de băuturi din Marea Britanie cu vânzări anuale de peste 20 de milioane


de baxuri și exporturi în 75 de țări. Astăzi, Halewood International Group are 5 filiale


în afara Marii Britanii: Africa de Sud, China, Thailanda, Irlanda și România.


 


În 1987 compania a început să importe vinuri din România, iar 10 ani mai târziu a


fost înființată prima filială Halewood în țară. În prezent, după investiții constante de


mai bine de 10 milioane de Euro, Halewood Wines & Spirits deține în România 6


divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de băuturi de pe piața locală care


deține propriile vii, produce, distribuie, exportă și importă o varietate de băuturi.


 


Între domeniile de activitate ale companiei se numără:


 


Viticultură – compania deține și gestionează peste 250 de hectare de podgorii în


zonele Dealu Mare și Murtfatlar, unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole


ale României.


 


Producție locală – asigură local producția de vinuri roșii, albe și rosé, vinuri


spumante, băuturi alcoolice naturale pe bază de vin și fructe. La centrul de producție


din Ploiești se conditionează și stabilizează vinurile în crama subterană, se află


laboratoarele, liniile de îmbuteliere și depozitul de produse finite. La punctul de lucru


Tohani are loc vinificarea primară, precum și procesul de maturare în baricuri al


 


Distribuție și import – compania distribuie pe plan intern, atât în retail, cât și în


horeca, vinurile din producția proprie, vinurile de import de la cele mai renumite


crame la nivel mondial, precum și o mare varietate de spirtoase, beri și ape tonice


produse de compania mamă din UK.


 


Export - Halewood Wines & Spirits este al doilea exportator de vinuri îmbuteliate din


România. Printre cele mai importante piete de export se numără: Marea Britanie,


Germania, China, țările baltice.


 


Propria divizie de retail – compania deține în România propriul lanț de magazine –


4 în București și 5 în țară- care comercializează întregul portofoliu de băuturi, precum


și accesorii complementare.


 


Turism Viticol – Pivnițele Rhein & Cie Azuga este considerată cea mai veche locație


din țară unde vinul spumant este produs fără întrerupere din 1892 folosind metoda


tradițională. Locația găzduiește atât pivnițele în care se pot realiza tururi pentru a


vedea metoda de producție a spumantului, cât și o pensiune cu facilități de cazare și


 


Portofoliul Halewood Wines & Spirits este unul impresionant atât prin diversitate cât


și prin calitate:


 


Vinuri producție proprie: Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra,


Colina Piatra Albă, Byzantium, Floare de Lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley,


Lambrini, La Umbra


 


Vinuri de import: Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Vega Sicilia, Trapiche,


Torres, Louis Jadot, Tinazzi, etc.


 


Spirtoase: Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square


Vodka, etc.


 


Apă tonică, beri, ready to drink: Lamb & Watt, Crabbie's Original Ginger, John


Crabbie, Sadler's Craft Beers, Caribbean Twist


 


Continuăm povestea Halewood Wines & Spirits în curând...

Alte articole recomandate:

Participarea companiei Lantec Industries la Indagra 2014 a fost pe cat de consistenta, pe atat de benefica, noutatea prezentata la unul dintre standurile organizate, fiind Extractorul de esente, recomandat pentru procesarea oricarei plante tehnice sau aromatice dar, cu un plus pentru fabricarea uleiului de nuca, dupa cum ne-a declarat domnul Valentin Oprea, Director General. Toto domnia sa a declarat pentru infoALIMENT Magazin ca firma pe care o conduce poate livra echipamente pentru [...]
  Rafinarea, una dintre importantele modalități de prelucrare a grupului alimentar ce implică această etapă tehnologică, are un scop (similar, într-un fel) cu cel al preparării sau fermentării. Câtă vreme trebuie realizată în vederea eliminării părților mai puțin digerabile ale produsului final, se impune să fie aplicată ocolind degradarea și pierderile situate peste limita admisă de cursul tehnologic. Tot mai frecvent, rafinarea are rolul eliminării componentelo [...]
Compania Expur, parte a conglomeratului agroindustrial francez Sofiproteol, și-a bugetat să ajungă în următorii patru ani să proceseze 20% din producția locală de semințe oleaginoase, în creștere cu un procent față de nivelul din prezent.   “Intenția noastră este ca până în 2018 să folosim instrumentele noastre industriale pentru a procesa 60% din semințele oleaginoase fin Franța, 20% din recolta românească și 35% din producția de alune di [...]
Fructele deshidratate prin liofilizare încep să fie din ce în ce mai căutate atât pe piețele europene, cât și pe cele din Statele Unite. Obținute printr-un proces de înghețare, urmat de extragerea aproape în totalitate a apei, fructele liofilizate sunt preferate astăzi celor congelate pentru că își păstrează intacte proprietățile nutritive și aroma. În plus, nu au conținut suplimentar de zahăr, sunt ideale pentru a fi consumate cu cereale, la [...]
Cea mai mare companie producătoare de lactate, din România, Albalact, a confirmat participarea la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 iunie la Hotel Alpin, din Poiana Brașov.   Albalact produce lapte si lactate proaspete intr-una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala si de Est – fabrica de la Oiejdea din judetul Alba. Compani [...]
Compania vâlceană Diana, unul dintre cei mai prestigioși procesatori de carne din România, va fi prezentă la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care își va desfășura cea de-a V-a ediție în zilele de 12 și 13 mai sun genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   Iată, însă, [...]
Ioan Serbanescu: La fabricarea preparatelor din carne participă și diferitele materiale auxiliare și metode pentru conservare, aromatizare, îmbunătățirea culorii, ambalare, și materii secundare, care oferă specificitate produselor. În clasificarea grupelor de preparate din carne, produsele afumate la cald și pasteurizate, respectiv preparatele afumate la rece și uscate se impun în cererea consumatorilor.   Principiile conservării prin afumare-uscare   Uscarea [...]
Brandul de mezeluri Marex, deținut de omul de afaceri Marin Moraru, este prezent pe rafturile magazinelor din retailul modern ca fiind produs de firma MIMBU din Brăila, entitate fără notorietate, dar care a fost înființată în 2009, noteaza Ziarul financiar. MIMBU este controlată de Aura Mariana Bratu (61 de ani), iar administrator este Gabriel Valentin Preda, care deține și 4,9% din firma Marex SA. Anul trecut, MIMBU a cumpărat terenuri, clădiri și echipamente de la Marex [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN