Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Halewood Wines & Spirits este producătorul de vinuri pentru care anul


2017 a reprezentat câștigarea a nu mai puțin de 35 de medalii la cele mai


prestigioase concursuri internaționale și primul producător din România


premiat cu Marea Medalie de Aur pentru Prahova Valley Special Reserve


Pinot Noir 1999 la Concours Mondial de Bruxelles în anul 2002.


 


Este al doilea cel mai mare exportator de vinuri cu jumătate din producția


anuală vândută în străinătate, dar și importator și distribuitor de vinuri


alese cu atenție, băuturi spirtoase, beri artizanale și ape tonice, de la


producători de top din lume.


 


În mai puțin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a reușit să se


dezvolte dintr-o mică afacere de familie în cel mai mare producator și distribuitor


independent de băuturi din Marea Britanie cu vânzări anuale de peste 20 de milioane


de baxuri și exporturi în 75 de țări. Astăzi, Halewood International Group are 5 filiale


în afara Marii Britanii: Africa de Sud, China, Thailanda, Irlanda și România.


 


În 1987 compania a început să importe vinuri din România, iar 10 ani mai târziu a


fost înființată prima filială Halewood în țară. În prezent, după investiții constante de


mai bine de 10 milioane de Euro, Halewood Wines & Spirits deține în România 6


divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de băuturi de pe piața locală care


deține propriile vii, produce, distribuie, exportă și importă o varietate de băuturi.


 


Între domeniile de activitate ale companiei se numără:


 


Viticultură – compania deține și gestionează peste 250 de hectare de podgorii în


zonele Dealu Mare și Murtfatlar, unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole


ale României.


 


Producție locală – asigură local producția de vinuri roșii, albe și rosé, vinuri


spumante, băuturi alcoolice naturale pe bază de vin și fructe. La centrul de producție


din Ploiești se conditionează și stabilizează vinurile în crama subterană, se află


laboratoarele, liniile de îmbuteliere și depozitul de produse finite. La punctul de lucru


Tohani are loc vinificarea primară, precum și procesul de maturare în baricuri al


 


Distribuție și import – compania distribuie pe plan intern, atât în retail, cât și în


horeca, vinurile din producția proprie, vinurile de import de la cele mai renumite


crame la nivel mondial, precum și o mare varietate de spirtoase, beri și ape tonice


produse de compania mamă din UK.


 


Export - Halewood Wines & Spirits este al doilea exportator de vinuri îmbuteliate din


România. Printre cele mai importante piete de export se numără: Marea Britanie,


Germania, China, țările baltice.


 


Propria divizie de retail – compania deține în România propriul lanț de magazine –


4 în București și 5 în țară- care comercializează întregul portofoliu de băuturi, precum


și accesorii complementare.


 


Turism Viticol – Pivnițele Rhein & Cie Azuga este considerată cea mai veche locație


din țară unde vinul spumant este produs fără întrerupere din 1892 folosind metoda


tradițională. Locația găzduiește atât pivnițele în care se pot realiza tururi pentru a


vedea metoda de producție a spumantului, cât și o pensiune cu facilități de cazare și


 


Portofoliul Halewood Wines & Spirits este unul impresionant atât prin diversitate cât


și prin calitate:


 


Vinuri producție proprie: Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra,


Colina Piatra Albă, Byzantium, Floare de Lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley,


Lambrini, La Umbra


 


Vinuri de import: Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Vega Sicilia, Trapiche,


Torres, Louis Jadot, Tinazzi, etc.


 


Spirtoase: Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square


Vodka, etc.


 


Apă tonică, beri, ready to drink: Lamb & Watt, Crabbie's Original Ginger, John


Crabbie, Sadler's Craft Beers, Caribbean Twist


 


Continuăm povestea Halewood Wines & Spirits în curând...

Alte articole recomandate:

Și radiațiile infraroșii sunt utilizate cu succes pentru pasteurizarea și sterilizarea cărnii și a produselor din carne, precum și pentru frigerea, decongelarea și deshidratarea cărnii. Fiind radiații de origine electromganetică, acestea pot fi folosite în combinație cu câmpul electromagnetic sau de sine-stătătoare. Sunt produse cu ajutorul unor surse cum ar fi lămpile, radiatoarele electrice tubulare sau din ceramică, informeaza MeatProcessing.   Poate cea mai importantă [...]
Rexam a declarat pentru BeverageDaily că urmărește dezvoltarea afacerilor în segmentul băuturi lactate și spune că un succes notabil până în prezent a fost înregistrat pentru milkshake-ul cu aromă de limonada MIO în Rusia, informează Dairy Reporter.Marianne Freund, marketing manager al companiei la Rexam Beverage Can Europe, a discutat cu Ben Bouckley de la Brau Beviale din Nürnberg, Germania. “MIO este o bautură răcoritoare din lapte și [...]
Compania GoodMills (fosta Titan), unul dintre cei mai mari jucători de pe piața produselor de panificație, se va diviza parțial în două societăți, una purtând același nume, și cealaltă - Frozen Bakery Products SA, pe care se vor transfera activitățile de producție a produselor de panificație con­ge­lată, conform unui pro­iect al companiei apărut în Monitorul Oficial.   GoodMills reali­zează pâine proas­pătă, produse de pa­tiserie, dar ș [...]
  Nestlé extinde o inițiativă europeană, pentru a cumpăra agenți frigorifici naturali în locul celor sintetici, la nivel global din ianuarie 2015, informează Dairy Reporter. Investiția reprezintă 70% din cheltuielile totale ale Nestle pentru lăzile frigorifice orizontale pentru inghețată, restul de 30% sunt cheltuieli pe alte modele care includ modele veeticale și insulare. Pascal Gréverath, șef pentru protecția mediului de la [...]
Compania vâlceană Diana, unul dintre cei mai prestigioși procesatori de carne din România, va fi prezentă la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care își va desfășura cea de-a V-a ediție în zilele de 12 și 13 mai sun genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   Iată, însă, [...]
După ce vinurile producție proprie ale Bisericii Ortodoxe au fost lăudate, anul trecut, de către însuși Patriarhul Daniel, acesta a decis că este necesară și producția de rachiu, pentru "consum intern". Dintre toate variantele de țuica, mere, pere, cireșe, vișine, cea mai cautata e cea de prune. În aceste condiții, secția de vinificație modernă de la Cooperativa Agricolă "Via Domnului", de la Mănăstirea "Sfânta Maria", Urlați, și-a intensificat fluxul [...]
Metalquimia a anunțat pe site-ul MeatProcessing lansarea celui mai performant echipament de injectare a cărnii, Movistick 550 Duplex. Utilaj de o deosebită complexitate și precizie în funcționare, Movistick 550 Duplex injectează în plaja cuprinsă între 15 și 100 %/ pas, fiind recomandată procesării oricărui tip de carne. Procesarea se realizează uniform, fără zone moarte și fără pierderi. Tot opțional, mașina poate fi livrată cu u [...]
O metodă inovatoare de prelucrare a cărnii o reprezintă afumarea în câmp electrostatic, constând în ionizarea fumului în câmpuri electrostatice neuniforme, între un electrod activ și unul pasiv, informeaza MeatProcessing. Timpul de afumare durează 2– 5 minute, timp în care componentele din fum se depun pe suprafața produsului de unde difuzează în profunzime prin încălzirea produselor înainte și după afumare cu radiaț [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN