Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Halewood Wines & Spirits este producătorul de vinuri pentru care anul


2017 a reprezentat câștigarea a nu mai puțin de 35 de medalii la cele mai


prestigioase concursuri internaționale și primul producător din România


premiat cu Marea Medalie de Aur pentru Prahova Valley Special Reserve


Pinot Noir 1999 la Concours Mondial de Bruxelles în anul 2002.


 


Este al doilea cel mai mare exportator de vinuri cu jumătate din producția


anuală vândută în străinătate, dar și importator și distribuitor de vinuri


alese cu atenție, băuturi spirtoase, beri artizanale și ape tonice, de la


producători de top din lume.


 


În mai puțin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a reușit să se


dezvolte dintr-o mică afacere de familie în cel mai mare producator și distribuitor


independent de băuturi din Marea Britanie cu vânzări anuale de peste 20 de milioane


de baxuri și exporturi în 75 de țări. Astăzi, Halewood International Group are 5 filiale


în afara Marii Britanii: Africa de Sud, China, Thailanda, Irlanda și România.


 


În 1987 compania a început să importe vinuri din România, iar 10 ani mai târziu a


fost înființată prima filială Halewood în țară. În prezent, după investiții constante de


mai bine de 10 milioane de Euro, Halewood Wines & Spirits deține în România 6


divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de băuturi de pe piața locală care


deține propriile vii, produce, distribuie, exportă și importă o varietate de băuturi.


 


Între domeniile de activitate ale companiei se numără:


 


Viticultură – compania deține și gestionează peste 250 de hectare de podgorii în


zonele Dealu Mare și Murtfatlar, unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole


ale României.


 


Producție locală – asigură local producția de vinuri roșii, albe și rosé, vinuri


spumante, băuturi alcoolice naturale pe bază de vin și fructe. La centrul de producție


din Ploiești se conditionează și stabilizează vinurile în crama subterană, se află


laboratoarele, liniile de îmbuteliere și depozitul de produse finite. La punctul de lucru


Tohani are loc vinificarea primară, precum și procesul de maturare în baricuri al


 


Distribuție și import – compania distribuie pe plan intern, atât în retail, cât și în


horeca, vinurile din producția proprie, vinurile de import de la cele mai renumite


crame la nivel mondial, precum și o mare varietate de spirtoase, beri și ape tonice


produse de compania mamă din UK.


 


Export - Halewood Wines & Spirits este al doilea exportator de vinuri îmbuteliate din


România. Printre cele mai importante piete de export se numără: Marea Britanie,


Germania, China, țările baltice.


 


Propria divizie de retail – compania deține în România propriul lanț de magazine –


4 în București și 5 în țară- care comercializează întregul portofoliu de băuturi, precum


și accesorii complementare.


 


Turism Viticol – Pivnițele Rhein & Cie Azuga este considerată cea mai veche locație


din țară unde vinul spumant este produs fără întrerupere din 1892 folosind metoda


tradițională. Locația găzduiește atât pivnițele în care se pot realiza tururi pentru a


vedea metoda de producție a spumantului, cât și o pensiune cu facilități de cazare și


 


Portofoliul Halewood Wines & Spirits este unul impresionant atât prin diversitate cât


și prin calitate:


 


Vinuri producție proprie: Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Rhein Extra,


Colina Piatra Albă, Byzantium, Floare de Lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley,


Lambrini, La Umbra


 


Vinuri de import: Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Vega Sicilia, Trapiche,


Torres, Louis Jadot, Tinazzi, etc.


 


Spirtoase: Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square


Vodka, etc.


 


Apă tonică, beri, ready to drink: Lamb & Watt, Crabbie's Original Ginger, John


Crabbie, Sadler's Craft Beers, Caribbean Twist


 


Continuăm povestea Halewood Wines & Spirits în curând...

Alte articole recomandate:

Lactate mai gustoase cu o cantitate mai mică de sodiu? Sigur că da, afirmă toți tehnologii. Dar, lactate mai gustoase, cu un conținut redus de sodiu, cu un preț de producție mai mic și fără probleme de etichetare? La această întrebare a răspuns o echipă de cercetători coordonată de Catharina Houdijk, la solicitarea companiei germane DSMIP Assets BV, care a finanțat tema de cercetare, prezentata succint de DiryReporter. Rezultatul s-a materializat [...]
Ilias Pliatsikas, managerul de 34 de ani care conduce Fabrica de Lapte Brașov, subsidiara producătorului grec de lactate Olympus, spune că este foarte dificil în România să găsești tehnicieni (electricieni, mecanici) și că nu mai sunt școli care să pregătească tinerii pentru astfel de meserii, informează Ziarul Financiar. „Este greu să găsești oameni pe po­ziții de middle level, nu mai sunt școli de electricieni. Dacă vrei ingineri găsești la un nivel foarte bun, dar [...]
Producția mondială de ulei de măsline s-ar putea reduce cu circa 19% în actuala campanie agricolă 2014 - 2015, la 2,56 de milioane de tone, fiind afectată de puternicele scăderi estimate pentru Spania (circa 50%), informează Efe Agro. Consiliul Internațional al Uleiului a publicat primele date, pe baza informațiilor furnizate de țările membre, dar acestea ar putea suferi modificări, deoarece sectorul agricol spaniol vehiculează deja producții mai mici și lipsesc datele din Italia.   [...]
Conform analizei Rabobank,  faptul că ne aflăm în cel de-al treilea an consecutiv de deficit al producției de cacao, va duce la prețuri exorbitante în 2014. Rabobank a prognozat un deficit mai mare cu 100.000 de MT la cacao, pentru anul agricol curent și a prezis un deficit mai mare pentru 2014/2015, însoțit de o creștere a prețului cu 12% mai mult decât cel actual. Condițiile meteo nefavorabile din Coasta de Fildeș -cel mai [...]
În urma declarațiilor domnului Claudiu Frânc, referitoare la situația dificilă a fermierilor din Maramureș, în relația cu FrieslandCampina, privind livrările de lapte-materie primă spre această companie, declarații apărute în Stirile Agricole și preluate de media specializată, domnul Cornel Caramizaru, Director de Vânzări al firmei, face următoarele precizări: ”In primul rand, am vrea sa subliniem ca informatiile privind [...]
Compania Comagrimpex B&B va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, evenimentul urmând a se desfășura în zilele de 12 și 13 mai, sun titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, pe o piață aflată în dezechilibru.” La manifestare, compania va fi reprezentată de domnul George Badea. Administrator al grupului de firme Comagrimpex B&B, domnul [...]
Studiile realizate încă din anii 50, folosind electroforeza pe hârtie (PE), au scos în evidență polimorfismul proteinelor majore din lapte, Beta-LG fiind prima proteină al cărei polimorfism a fost identificat în 1955. Odată cu apariția unor tehnici de analiză a proteinelor: SGE (electroforeza în gel de amidon), AE (electroforeza în gel de agaroză), PAGE (electroforeza în gel de poliacrilamidă), IEF (electroforeza prin focalizare izoelectrică), HPLC [...]
  Rafinarea, una dintre importantele modalități de prelucrare a grupului alimentar ce implică această etapă tehnologică, are un scop (similar, într-un fel) cu cel al preparării sau fermentării. Câtă vreme trebuie realizată în vederea eliminării părților mai puțin digerabile ale produsului final, se impune să fie aplicată ocolind degradarea și pierderile situate peste limita admisă de cursul tehnologic. Tot mai frecvent, rafinarea are rolul eliminării componentelo [...]

 

Living fresh
Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN