Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017.


Finala propriu-zisă se va desfășura în pavilionul Selgros din cadrul târgului RomHotel, ce va avea loc între 16 și 19 noiembrie, la Romexpo (pavilionul Selgros se află în sectorul C6 din cadrul complexului expozițional).


În finala competiției Arena Bucătarilor s-au calificat opt concurenți, toți bucătari profesioniști, care își vor disputa marele premiu. Acesta constă înparticiparea, anul viitor, la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris. Vor fi acordate și numeroase alte premii, pe categorii.


Cei opt finaliști ai competiției Arena Bucătarilor 2017 sunt:










































Numeconcurent



Restaurant



VasilicăMarinicăBejenaru



Restaurant Coresi Business Lunch - Brașov



Roxana Blenche



La StradaBistronomie  - Brașov



Gheorghe Bulbuc



Restaurant Chef GalerieIași



Emanuel Mocan



MeronVictoriei - București



Daniel Nistor



Kasho Lounge - Brașov



Gheorghe Rusu



Restaurant Boema - Bacău



Laszlo Szabolcs



GioSan'tu Pub - București



Cesar Alonso Velasquez Baez



5ensi - București



 


 


Finala și festivitatea de premiere a câștigătorului acestei competiții devenite o tradiție este punctul culminant al unei serii de evenimente organizate în contextul participării Selgros Cash & Carry la RomHotel. Această serie mai include competiția Arena Bucătarilor Juniori, inclusiv festivitatea de premiere, dar și show-uri culinare și de wine-pairing susținute de chefi de prestigiu precum Victor Melian, Ioan Florescu, Nico Lontras, Marc Galais, Ciprian Nicolescu și Dan Iordan, alături de sommelierii Mihai Tomescu și Sergiu Nedelea.


Despre Arena Bucătarilor:


Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competițiaArena Bucătarilor, concurs destinatgastronomilor din România.


Devenită deja tradiție, competiția și-a propussă premieze priceperea și măiestria celormai pasionați Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintrepremiile oferite de Selgros România.


În anii 2010 și 2011 concursul  a avut loc în magazinele Selgros, pentru ca în 2012 competiția să se  apropie și mai mult deoameni, în Piața Sfatului din Brașov și pe plajă, La Piazzetta, în Mamaia.


În premieră în 2013, cele trei etape preliminareale competiției Arena Bucătarilor Selgros au avut loc online, prin intermediul aplicației dedicate de pe pagina desocializare Facebook/Selgros.Romania, iar Marea Finală s-a desfășurat în magazinul Selgros Brașov. În prezent, concursul Arena Bucătarilor este afiliat competiției internaționale Les Chefs en Or by Transgourmet.


În 2014 etapele preliminare s-au desfășurat online, iar finala la București, în Piața Enescu. Odată cu Arena Bucătarilor au avut loc competițiile Arena Barmanilor, Arena Bloggerilor și, în premieră, Arena Bucătărașilor, dedicată micilor chefi. 2015 este anul în care semifinalele și marea finală se desfășoară în magazinele Selgros.


Din 2015, competiția de suflet a Selgros România, Arena Bucătarilor, crește și mai mult în amploare atrăgând foarte mulți chefi bucătari în jurul ei.  Câștigătorul din 2015 a avut o misiune foarte grea în a reprezenta România și Selgros România în cadrul competiției internaționale Les Chefs en Or 2016. 


Selgros caută pasiunea pentru perfecțiunea artei culinare și în 2017, iar unul dintre cei opt finaliști o va demonstra, în acest weekend.

Alte articole recomandate:

Participând pentru prima oară la târgul Anuga, din Koln, compania Hermes Natural Product, din București, a făcut pur și simplu senzație cu dulciurile și sucurile sale cu marca SteviElle, îndulcite cu stevia sau cu alți îndulcitori naturali. Despre oferta companiei, domnul Laurențiu Grădinaru, Director de Vânzări, ne-a declarat: ”La stand expunem ciocolată belgiană fără zahăr, ciocolată îndulcită cu Stevia, DRAJEURI DULCI [...]
Seceta din Spania, care a generat o creștere a importurilor de cereale, creează probleme și pentru una dintre cele mai căutate mărfuri de export, uleiul de măsline, producția scăzând și cu 40% în următorul sezon. Prețurile pentru uleiul de măsline extravirgin au crescut cu 10% luna trecută pe Bursa de Mărfuri din Spania, ieftinire care a afectat prețurile la nivel mondial în condițiile în care țara generează aproape jumătate din producția mondială. Pentru uleiul de [...]
Variind de la echipamente entry level-low cost și terminând cu utilaje sofisticate, Marden Edwards propune soluții eficiente de paletizare, furnizând inclusiv folii protectoare, informeaza FoodPackaging. Echipamentele, cât se poate de versatile, pot funcționa cu folii de diverse dimensiuni, în funcție de necesitățile fiecărui beneficiar. Precizia de ambalare și gradul de aderență al foliei asigură executarea unor operațiuni [...]
Potrivit unui comunicat, Fondul de investiții SIF Oltenia, care deține 86% din acțiunile Argus Constanța, a anunțat semnarea unui memorandum de înțelegere cu grupul canadian Delamore & Owl pentru începerea procedurilor de vânzare a producătorului de ulei vegetal din județul Constanța.   ”SIF Oltenia informează investitorii că pe data de 12 ianuarie a semnat cu firma Delamore & Owl Group of Companies un memorandum [...]
85% dintre respondentii care au participat la un studiu online spun ca preturile afecteaza alegerile pe care le fac in ceea ce priveste produsele pe care le cumpara, potrivit studiului Nielsen Global Survey of Inflation Impact. Studiul realizat a avut in vedere 29.000 de respondenti online din 58 de tari (din Asia-Pacific, Europa, America Latina, Orientul Mijlociu, Africa si America de Nord) si a avut ca obiectiv identificarea modului in care oamenii, cu toate dimensiunile de venituri, se [...]
Înghețata de cătină a dovedit o dată în plus că, fie vară sau iarnă, o înghețată bună îți răsfață mereu papilele gustative, iar dacă delicatesa este preparată doar din cătină și alte ingrediente vegetale, îți vine în minte imediat și gândul că perioada de post ar putea însemna vânzări record pentru un astfel de produs inedit, notează Agrointel. Și de data aceasta, românii sunt deschizători de [...]
Artesans del Sucre, deținut de mai mulți antreprenori spanioli, a ajuns la aproape 140 de angajați în fabrica pe care o deține în comuna Bucu, din județul Ialomița, conform datelor de la Ministerul Finanțelor. În 2010, producătorul avea 65 de angajați, conform datelor de la Ministerul de Finanțe. Compania a avut în 2015 ( ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei (3 mil. euro), în scădere cu 7% față de anul precedent. Artesans del [...]
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, 5 februarie,  că ANAF a avut în luna ianuarie încasări de 6,5% peste plan și cu 13,2% mai mari față de luna ianuarie a anului trecut. “Una din cele trei măsuri pe care trebuie să le implementăm de la 1 aprilie, programul de ajutor de stat pentru acoperirea a jumătate din costurile salariale pentru cei care creează peste 20 de locuri noi de muncă, cred că e un lucru important și bun și, de asemenea, în discuțiile cu [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN