Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Blues Cafe Centrul Vechi și New Levites au organizat un concert aniversar
13 ani pentru toți iubitorii de muzică de calitate. Timp de două ore au fost ascultate melodii gospel și blues, precum: “This little light of mine”, “Stand by me”, “Down by the riverside”, “Go down, Moses!”, “When the saints go marchin' in”, “Amen” etc.


Evenimentul a avut loc la Blues Cafe, în Centrul Vechi, Strada Covaci 6-8/ Intrarea Soarelui și
a cuprins doua ore de muzica gospel cu “aromă” de blues.


Blues Cafe este un spațiu cultural, o zonă a muzicii de calitate, cu un design specific unei cafenele din New Orleans și ornamente inspirate de perioada interbelică. Fiind situațiîn Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Covaci, într-o zonă plină de legende, istorie, mituri urbane și muzică bună, totul în jurul nostru amintește de “Micul Paris”. De aceea, prin Blues Cafe încercăm săpromovăm blues-ului și genurile muzicale înfrățite, să aducem înatenția publicului larg genuri muzicale exclusiviste, precum gospelul, soul-ul, jazz-ul. Totodată, periodic, Blues Cafe organizează activități de tip „jam-session” la care sunt invitați să participe iubitori ai muzicii de calitate”,
a declarat Tiberiu Horcea, manager Blues Cafe.


Genul exclusiv pe care il abordăm, gospel-ul, reprezintă, de fapt, "mama și tatăl" multor stiluri muzicale din zilele noastre, cum ar fi: jazz-ul, blues-ul sau soul-ul. Prin muzica pe care o abordăm, încercăm să aducem o apropiere între Dumnezeu și omul-ascultător de muzică (publicul), o înțelegere, meditațieși liniște cu pace interioară a ceea ce ni se transmite de sus. Prin concertul aniversar 13 ani pe care l-am susținut la Blues Cafe, am trecut de o noua bornă ce marchează mai multă maturitate, experiență,înțelepciune, pricepere. După 13 ani, deși nu am ieșitîn lumina rampelor muzicii comerciale, credem că, în urma concertelor noastre susținuteîn cele mai creative și diferite locații, ducem ascultătorulîntr-o stare contemplativă, transcendentală, undeva la întâlnirea cu Cerul, doritor de evadare din lumea materială. Acum, după 13 ani, mergem înainte cu proiecte noi, variate, neintenționând nici o clipă să rescriem istoria muzicii ci doar să "așezăm" în sufletul fiecăruia o samânță bună din mesajul dragostei lui Dumnezeu pentru oameni”, a declarat Emanuel Picu, membru al trupei New Levites.


Despre New Levites


New Levites este o trupă muzicalăprofesionistă, recunoscută pe plan naționalșiinternațional, cu sute de concerte în SUA și Europa. În septembrie 2017, New Levites a fost nominalizată la Nashville (USA) la Premiile Muzicii Country, Secțiunea gospel-blues.


Despre Blues Cafe


Deschis în iulie 2017, Blues Cafe București face parte din Blues Cafe World, o franciză creată in 2012. Situat în Centrul Vechi, pe strada Covaci nr. 6-8 (Curtea veche), cafeneaua are ca obiectiv promovarea blues-ului și a genurilor muzicale înfrățite. Arhitectura și designul interior al cafenelei sunt specifice perioadei interbelice, cu decorațiuni din anii '30, fiind una dintre puținele cafenele în care se poate asculta live blues, gospel și muzică soul.


Meniul cafenelei este tradițional, cu accente urbane, la care se adaugă mai multe varietăți de pizza (unul dintre puținele preparate străine incluse în meniu). Bucătăria cafenelei este deschisă pentru cină până la ore târzii din noapte.


 

Alte articole recomandate:

Profi a deschis vineri, 26 septembrie, un nou magazin la Constanta, extinzandu-si reteaua la 248 de unitati comerciale. Retailerul a mai inaugurat in cursul saptamanii trecute o unitate comerciala la Oradea, dar si o platforma de legume si fructe la Timisoara. Magazinul din Constanta functioneaza in format standard si este situat pe bulevardul Timisoara, numarul 318, avand o suprafata de vanzare de 370 mp. Aceasta este a opta unitate comerciala Profi din municipiul Constanta, in judet m [...]
Cea mai scumpa sampanie din lume a fost lansata recent la Paris, in cadrul unei festivitati demna de pretul acesteia, festivitate la care au participat persoane din protipendada Europei, bancheri vedete etc. Astfel, potrivit France Press, casa Alexander Amosu, renumita pentru delicatesele și prețurile deloc prietenoase cu portofelul, a anunțat lansarea celei mai scumpe șampanii din întreaga lume, în valoare de 1,4 milioane de euro.  Aceasta poartă numele de Taste of [...]
Peroni Nastro Azzuro invita publicul sa descopere arta ospitalitatii oferite cu naturalete si sentimentul a  petrece timp alaturi de cei dragi, inspirate de bucuria si rafinamentul stilului Italian, printr-o serie de show-uri de live cooking in cele mai prestigioase 8  restaurante cu specific Italian din Bucuresti (pana in acest moment, au avut loc sesiuni in Trattoria Buongiorno), Constanta, Brasov si Timisoara. Placerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atentia acordata [...]
(Agerpres) PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA după eșecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AFP. Gigantul băuturilor carbogazoase și al snack-urilor a decis în aprilie 2015 să înlocuiască acest îndulcitor principal prin sucraloză, comercializată în Franța sub numele de Canderel, după ce mai multe studii au acuzat aspartamul că [...]
O fermă de capre din SUA a pus pe roate un business cu vopsea din lapte. Ideea nu este una nouă, artiștii din antichitate folosind acest aliment în tencuirea și igienizarea pereților din locuințe. Chiar și mormântul faraonilor era ”tapetat” cu un amestec ce avea, la bază, laptele. Astăzi, vopseaua naturală este utilizată mai ales la decorarea camerelor copiilor sau a mobilei din camerele acestora. Ferma de capre Harley din California est [...]
Beneficiind de suport financiar asigurat de ICPE București, o echipă de cercetători români, formată din Valer TURCIN, Ion BÂRSAN, Vasilie NIKOLIÆ, Bica ZORLESCU, au pus la punct o tehnologie de pasteurizare a laptelui cu ajutorul microundelor, tehnologia fiind disponibilă procesatorilor care doresc să își modernizeze fabricile. În prezentarea noii metode pasteurizare, autorii proiectului afirmă: ”Știind că pasteurizarea prin metoda clasică prezintă o [...]
Mai multe asociații au depus plângere joi în Franța împotriva grupului de mare distribuție Auchan pentru practici comerciale înșelătoare, la un an de la catastrofa de la Rana Plaza, în Bangladesh, relatează AFP. Această plângere adresată Parchetului din Lille (nord) de către asociațiile Sherpa, Peuples Solidaires Ethique se fondează pe angajamentele etice ale Auchan privind respectarea dreptului muncii. “Plângerea a plecat ieri (miercuri) seara [...]
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DSVSA) a anunțat că, în 6 - 13 decembrie, au fost incinerate aproape opt tone de produse alimentare, toate retrase de la vânzare de către agenții economici constănțeni, din cauza termenului de valabilitate depășit.  „Au fost confiscate și retrase de la vânzare produse alimentare din categoriile: carne și produse din carne - 3.873 kilograme, lapte și produse lactate - 1.494 kilograme, pește și [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN