Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

HERZA Schokolade: Concentrați-vă pe ciocolată vegană, înlocuitori de zahăr și senzații neconvenționale de gust

18 Octombrie 2017  Autor: infoaliment magazin

(Comunicat) HERZA Schokolade, unul dintre principalii furnizori europeni de produse de ciocolată funcționale, prezintă incluziuni incitante pentru crearea de tendințe pentru produsele finite (stand: 08.0C61), la FIE din acest an, de la Frankfurt. 


Lumina reflectoarelor se referă la produsele de ciocolată vegană, incluziunile de ciocolată fără zahăr bazate pe xilitol și bomboanele cu aromă neconventională, care stimulează creativitatea în dezvoltarea produsului.


Diferitele tipuri de bucăți de ciocolată vegană din seria HERZA răspund cererii crescânde de produse vegane. Acestea includ o opțiune de ciocolată neagră și două alternative vegane la ciocolată cu lapte. Un soi este formulat cu o pudră de orez în locul laptelui complet și conține, de asemenea, amarant. Cel de-al doilea varietate de culori mai deschise se bazează pe lapte praf de nucă de cocos, dând ciocolată un gust discret de nucă de cocos. Piesele de ciocolată vegană sunt ideale pentru a fi utilizate în muesli, înghețată și alternative de iaurt fără lapte cu cești de top. Părțile interesate își pot alege forma individuală pentru a se potrivi cerințelor lor specifice.


Producătorii de alimente pot răspunde cerinței din ce în ce mai importante de reducere a conținutului de zahăr din alimente prin utilizarea noilor bucăți de ciocolată HERZA cu xilitol.


Substituentul natural de zahăr are aproape aceeași putere de îndulcire ca și zahărul de uz casnic, dar oferă aproximativ 40% mai puține calorii. Xilitolul permite ca nivelul zahărului din sânge să crească încet și promovează sănătatea dentară conform ultimelor studii. Având în vedere efectul ușor de răcire, funcționează foarte bine cu menta - de exemplu în înghețată. În plus, bucățile de ciocolată, care sunt disponibile ca ciocolată neagră și ciocolată de lapte, sunt stabile pe bază de bake și, prin urmare, sunt potrivite pentru biscuiți și alte produse de panificație.


Bazându-se pe ideea de împerechere a alimentelor, HERZA a dezvoltat, de asemenea, diferite concepte cu senzații de gust foarte diferite și totuși delicioase. Muesli de ciocolată, de exemplu, pot fi actualizați cu bucăți de ciocolată neagră care conțin amestec și merișor.


Componentele ușor amare ale amestecului și aromele fructoase și acide ale merișorului sunt o potrivire excelentă pentru componentele individuale de aromă ale ciocolatei și pregătesc calea pentru o experiență nouă și surprinzător de delicioasă de aromă. Acest lucru este valabil și pentru ciocolata cu miere de cimbru care transformă mărfurile de cofetărie sau înghețată într-un tratament special.


Acest soi poate fi, de asemenea, comercializat separat - ca pulbere de ciocolată sau ciocolată. În combinație cu laptele cald, rezultă o băutură caldă, reconfortantă, pentru perioada rece a anului. Spectacolii vizitatori pot descoperi mai multe despre aceste opțiuni și despre gama completă a HERZA Chocnology la Food Ingredients Europe din Frankfurt, între 28 și 30 noiembrie.


Despre HERZA:


HERZA Schokolade GmbH & Co. KG, cu sediul în Norderstedt, lângă Hamburg, este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de ciocolată de calitate funcțională pentru industria prelucrătoare. Când vine vorba de bucăți mici de ciocolată pentru muesli, compania cu tradiție este chiar liderul pieței europene. În plus, HERZA, ca producător de contract, și-a făcut un nume pentru dezvoltarea și producerea de bare funcționale. Fiind o filială a grupului Stern-Wywiol Grup independent, compus din 11 societăți surioase, HERZA profită de diferite sinergii. Compania are acces la know-how-ul vast al unui număr de 70 de specialiști în cercetare și dezvoltare de la Centrul Tehnologic Stern din Ahrensburg, împreună cu tehnologia sa cuprinzătoare de aplicații. Alte avantaje variază de la facilitățile de producție utilizate în comun la sistemul logistic propriu al Grupului. Prin urmare, clienții beneficiază de un grad ridicat de inovație și flexibilitate.

Alte articole recomandate:

(Comunicat) Românii au început să consume mai multă miere ecologică față de ani precedenți, dar sunt încă departe de a atinge cotele de consum din alte țări, susțin reprezentanții federației de profil ROMAPIS. Conform acestora, cosumul de miere convențională rămâne scăzut în România, la 600-700 grame de miere/an, ceea ce însemnă de 2-3 ori mai puțin decât în țările mai prospere. Din cele 24.000 [...]
In data de 9 septembrie, fermierul aradean Alexandru Tasedan va primi din partea ministrului Agriculturii distinctia cuvenita pentru titlul de Fermeirul Anului, titlu ce i-a fost acordat la finele lunii trecute. La doar 23 de ani Alexandru Tasedan este cel mai tanar fermier din Vestul tarii si unul din cei mai tineri fermieri de succes din Romania, fiind in prezent managerul Lactovest Curtici, afacere pe care a demarat-o inca de cand era in liceu si care in prezent produce profit.Firma si-a [...]
AUTORITATEA CONTRACTANTA   DESCRIERE   Sediul social  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI HUNEDOARA   Cod fiscal   9819433  ,    Adresa   B-DUL. IULIU MANIU, NR. 18, Deva  ,   Telefon   +40 254233341  ,   Fax   +40 254234384   Adresa la care se transmit ofertele  : SEAP(www. e-licitatie.ro)   Adresa (locul) de deschidere [...]
Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactJudetul GiurgiuStr. Bucuresti nr. 10În atenția: Diana Ghetu080045 GiurgiuROMÂNIATelefon: +40 372462635E-mail: achizitiipublicecjg@gmail.comFax: +40 372462666Adresă (adrese) Internet: Adresa generală a autorității contractante: www.cjgiurgiu.roAdresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roAlte informații pot fi obținute de la: Punctul (punctele) de [...]
Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumire detaliu plan    Detaliu invitatie    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila    Numar invitatie  :  360884  /  29.05.2014    Denumire contract  :  Legume congelate    Stare procedura  [...]
Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumire detaliu plan    Detaliu invitatie    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  CANTINA DE AJUTOR SOCIAL BUZAU    Numar invitatie  :  360726  /  26.05.2014    Denumire contract  :  ACHIZITIE PAINE    Stare procedura  :  In Desfasurare [...]
Taxa pe Valoare daugata ar trebui redusa la toate restaurantele de la 24% la 9%, nu doar la mesele din cadrul pachetelor turistice. Aceasta masura ar determina atat scaderea preturilor, cat mai ales i-ar face pe toti proprietarii de restaurante sa plateasca TVA, intr-un sector in care evaziunea de de 50%, potrivit ANAT. Incepand cu 1 martie, in cazul refuzului agentului economic de a emite si inmana bon fiscal, cumparatorul poate sa nu achite bunul dobandit sau serviciul prestat, avand in [...]
Carnea de pui s-a ieftinit cu 10% în noiembrie, ca urmare a reducerilor de prețuri de 10-15% operate în ultimele luni la poarta fermei, iar producătorii susțin că dacă nu va scădea TVA nu vor rezista presiunii făcute de carnea din import ajunsă pe piața românească după embargoul impus de Rusia. "Am fost chiar ieri în supermarket și, la raft, carnea de pui în carcasă se vinde cu 8 lei kilogramul. Asta înseamnă o reducere de 10% făcută în această lună. [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN