Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) HERZA Schokolade, unul dintre principalii furnizori europeni de produse de ciocolată funcționale, prezintă incluziuni incitante pentru crearea de tendințe pentru produsele finite (stand: 08.0C61), la FIE din acest an, de la Frankfurt. 


Lumina reflectoarelor se referă la produsele de ciocolată vegană, incluziunile de ciocolată fără zahăr bazate pe xilitol și bomboanele cu aromă neconventională, care stimulează creativitatea în dezvoltarea produsului.


Diferitele tipuri de bucăți de ciocolată vegană din seria HERZA răspund cererii crescânde de produse vegane. Acestea includ o opțiune de ciocolată neagră și două alternative vegane la ciocolată cu lapte. Un soi este formulat cu o pudră de orez în locul laptelui complet și conține, de asemenea, amarant. Cel de-al doilea varietate de culori mai deschise se bazează pe lapte praf de nucă de cocos, dând ciocolată un gust discret de nucă de cocos. Piesele de ciocolată vegană sunt ideale pentru a fi utilizate în muesli, înghețată și alternative de iaurt fără lapte cu cești de top. Părțile interesate își pot alege forma individuală pentru a se potrivi cerințelor lor specifice.


Producătorii de alimente pot răspunde cerinței din ce în ce mai importante de reducere a conținutului de zahăr din alimente prin utilizarea noilor bucăți de ciocolată HERZA cu xilitol.


Substituentul natural de zahăr are aproape aceeași putere de îndulcire ca și zahărul de uz casnic, dar oferă aproximativ 40% mai puține calorii. Xilitolul permite ca nivelul zahărului din sânge să crească încet și promovează sănătatea dentară conform ultimelor studii. Având în vedere efectul ușor de răcire, funcționează foarte bine cu menta - de exemplu în înghețată. În plus, bucățile de ciocolată, care sunt disponibile ca ciocolată neagră și ciocolată de lapte, sunt stabile pe bază de bake și, prin urmare, sunt potrivite pentru biscuiți și alte produse de panificație.


Bazându-se pe ideea de împerechere a alimentelor, HERZA a dezvoltat, de asemenea, diferite concepte cu senzații de gust foarte diferite și totuși delicioase. Muesli de ciocolată, de exemplu, pot fi actualizați cu bucăți de ciocolată neagră care conțin amestec și merișor.


Componentele ușor amare ale amestecului și aromele fructoase și acide ale merișorului sunt o potrivire excelentă pentru componentele individuale de aromă ale ciocolatei și pregătesc calea pentru o experiență nouă și surprinzător de delicioasă de aromă. Acest lucru este valabil și pentru ciocolata cu miere de cimbru care transformă mărfurile de cofetărie sau înghețată într-un tratament special.


Acest soi poate fi, de asemenea, comercializat separat - ca pulbere de ciocolată sau ciocolată. În combinație cu laptele cald, rezultă o băutură caldă, reconfortantă, pentru perioada rece a anului. Spectacolii vizitatori pot descoperi mai multe despre aceste opțiuni și despre gama completă a HERZA Chocnology la Food Ingredients Europe din Frankfurt, între 28 și 30 noiembrie.


Despre HERZA:


HERZA Schokolade GmbH & Co. KG, cu sediul în Norderstedt, lângă Hamburg, este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de ciocolată de calitate funcțională pentru industria prelucrătoare. Când vine vorba de bucăți mici de ciocolată pentru muesli, compania cu tradiție este chiar liderul pieței europene. În plus, HERZA, ca producător de contract, și-a făcut un nume pentru dezvoltarea și producerea de bare funcționale. Fiind o filială a grupului Stern-Wywiol Grup independent, compus din 11 societăți surioase, HERZA profită de diferite sinergii. Compania are acces la know-how-ul vast al unui număr de 70 de specialiști în cercetare și dezvoltare de la Centrul Tehnologic Stern din Ahrensburg, împreună cu tehnologia sa cuprinzătoare de aplicații. Alte avantaje variază de la facilitățile de producție utilizate în comun la sistemul logistic propriu al Grupului. Prin urmare, clienții beneficiază de un grad ridicat de inovație și flexibilitate.

Alte articole recomandate:

Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactConsiliul Judetean OltB.dul AI Cuza nr. 14În atenția: Similica Baldin230025 SlatinaROMÂNIATelefon: +40 249431080E-mail: cjolt@cjolt.roFax: +40 249431122Adresă (adrese) Internet:Adresa generală a autorității contractante: www.cjolt.roAdresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roI.2)Tipul autorității contractanteAgenție/birou regional sau [...]
(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria TURTOI UniversitateaDunărea de Jos din Galați) Prelucrarea cu fascicul de electroni sau iradierea cu electroni este un proces care implică utilizarea electronilor, de obicei de energie înaltă. Poate avea loc la temperaturi ridicate și în atmosferă de azot. Energia electronilor variază de la keV la MeV în funcție de adâncimea de penetrare necesară. Componentele de bază ale unui dispozitiv de prelucrare [...]
Lanțurile de restaurante Pizza Hut și KFC au deschis joi noi restaurante în centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov, după o investiție totală de 770.000 euro. Astfel, noul mall va găzdui primul restaurant Pizza Hut din Brașov și un nou restaurant KFC, al doilea din Brașov. Restaurantul Pizza Hut are o suprafață de 220 metri pătrați, la care se adaugă o terasă de 74 metri pătrați, și reprezintă o investiție de 420.000 euro. Prin deschiderea noului restaurant au fost [...]
Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactDirectia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului, sector 6Str. Cernisoara nr. 38-40, sector 6În atenția: Georgiana Preda7000 BucurestiROMÂNIATelefon: +40 217457004E-mail: dgaspc6@yahoo.comFax: +40 217457004Adresă (adrese) Internet: Adresa generală a autorității contractante: www.dgaspc.roAdresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.roAlte [...]
In perioada 15 mai – 22 august 2014, Napoca, brandul romanesc de inghetata al companiei Unilever, invita consumatorii sa reasculte unele dintre cele mai indragite povesti ale copilariei: Alba ca Zapada, Cenusereasa, Scufita Rosie, Degetica, Frumoasa din Padurea Adormita si altele, inregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut si ca vocea Povestilor Nemuritoare, si Razvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”. Pentru a descarca gratuit [...]
(Agerpres) România riscă să se confrunte cu o creștere a importurilor de lapte la prețuri mai mici din cauza eliminării cotelor de lapte la nivelul Uniunii Europene și de aceea trebuie să le contracarăm cu toate politicile pe care le avem la îndemână, a declarat, marți, vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, într-o conferință de profil. “Importurile de lapte în România sunt o [...]
În perioada 1.I – 31.VIIi.2014 comparativ cu perioada 1.I – 31.VIII.2013,  cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploatațiile agricole și centrele de  colectare de către unitățile procesatoare a crescut cu 15,2%.   August 2014 comparativ cu iulie 2014   În luna august 2014 comparativ cu luna precedentă, cantitatea de lapte de vacă colectată de unitățile procesatoare a scăzut cu 7475 tone (-7,7%). Dintre principalele produse lactate cea mai [...]
(Comunicat) Ipsos Research a realizat, în parteneriat cu IAA România, un studiu cantitativ desfășurat în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia cu privire la eficiența reclamelor difuzate în timpul meciurilor și al emisiunilor sportive dedicate CM 2014. În studiu au fost evaluate 30 de reclame din mai multe industrii, în special FMCG. Conform unui alt studiu Ipsos Research, realizat in luna mai a acestui an, aproximativ un roman din [...]

 

Living fresh
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN