Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

HERZA Schokolade: Concentrați-vă pe ciocolată vegană, înlocuitori de zahăr și senzații neconvenționale de gust

18 Octombrie 2017  Autor: infoaliment magazin

(Comunicat) HERZA Schokolade, unul dintre principalii furnizori europeni de produse de ciocolată funcționale, prezintă incluziuni incitante pentru crearea de tendințe pentru produsele finite (stand: 08.0C61), la FIE din acest an, de la Frankfurt. 


Lumina reflectoarelor se referă la produsele de ciocolată vegană, incluziunile de ciocolată fără zahăr bazate pe xilitol și bomboanele cu aromă neconventională, care stimulează creativitatea în dezvoltarea produsului.


Diferitele tipuri de bucăți de ciocolată vegană din seria HERZA răspund cererii crescânde de produse vegane. Acestea includ o opțiune de ciocolată neagră și două alternative vegane la ciocolată cu lapte. Un soi este formulat cu o pudră de orez în locul laptelui complet și conține, de asemenea, amarant. Cel de-al doilea varietate de culori mai deschise se bazează pe lapte praf de nucă de cocos, dând ciocolată un gust discret de nucă de cocos. Piesele de ciocolată vegană sunt ideale pentru a fi utilizate în muesli, înghețată și alternative de iaurt fără lapte cu cești de top. Părțile interesate își pot alege forma individuală pentru a se potrivi cerințelor lor specifice.


Producătorii de alimente pot răspunde cerinței din ce în ce mai importante de reducere a conținutului de zahăr din alimente prin utilizarea noilor bucăți de ciocolată HERZA cu xilitol.


Substituentul natural de zahăr are aproape aceeași putere de îndulcire ca și zahărul de uz casnic, dar oferă aproximativ 40% mai puține calorii. Xilitolul permite ca nivelul zahărului din sânge să crească încet și promovează sănătatea dentară conform ultimelor studii. Având în vedere efectul ușor de răcire, funcționează foarte bine cu menta - de exemplu în înghețată. În plus, bucățile de ciocolată, care sunt disponibile ca ciocolată neagră și ciocolată de lapte, sunt stabile pe bază de bake și, prin urmare, sunt potrivite pentru biscuiți și alte produse de panificație.


Bazându-se pe ideea de împerechere a alimentelor, HERZA a dezvoltat, de asemenea, diferite concepte cu senzații de gust foarte diferite și totuși delicioase. Muesli de ciocolată, de exemplu, pot fi actualizați cu bucăți de ciocolată neagră care conțin amestec și merișor.


Componentele ușor amare ale amestecului și aromele fructoase și acide ale merișorului sunt o potrivire excelentă pentru componentele individuale de aromă ale ciocolatei și pregătesc calea pentru o experiență nouă și surprinzător de delicioasă de aromă. Acest lucru este valabil și pentru ciocolata cu miere de cimbru care transformă mărfurile de cofetărie sau înghețată într-un tratament special.


Acest soi poate fi, de asemenea, comercializat separat - ca pulbere de ciocolată sau ciocolată. În combinație cu laptele cald, rezultă o băutură caldă, reconfortantă, pentru perioada rece a anului. Spectacolii vizitatori pot descoperi mai multe despre aceste opțiuni și despre gama completă a HERZA Chocnology la Food Ingredients Europe din Frankfurt, între 28 și 30 noiembrie.


Despre HERZA:


HERZA Schokolade GmbH & Co. KG, cu sediul în Norderstedt, lângă Hamburg, este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de ciocolată de calitate funcțională pentru industria prelucrătoare. Când vine vorba de bucăți mici de ciocolată pentru muesli, compania cu tradiție este chiar liderul pieței europene. În plus, HERZA, ca producător de contract, și-a făcut un nume pentru dezvoltarea și producerea de bare funcționale. Fiind o filială a grupului Stern-Wywiol Grup independent, compus din 11 societăți surioase, HERZA profită de diferite sinergii. Compania are acces la know-how-ul vast al unui număr de 70 de specialiști în cercetare și dezvoltare de la Centrul Tehnologic Stern din Ahrensburg, împreună cu tehnologia sa cuprinzătoare de aplicații. Alte avantaje variază de la facilitățile de producție utilizate în comun la sistemul logistic propriu al Grupului. Prin urmare, clienții beneficiază de un grad ridicat de inovație și flexibilitate.

Alte articole recomandate:

Numai în ultima săptămână, veterinarii constănțeni au confiscat și retras de pe piață 9.948 kilograme de alimente care ar fi putut pune în pericol sănătatea consumatorilor. Mai exact, în perioada 22 – 29 septembrie, inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța au efectuat controale la 219 obiective, de unde au retras de la vânzare 6.088 kilograme de carne și produse di [...]
Directiva 2004/18/CESecțiunea I: Autoritatea contractantăI.1)Denumire, adrese și punct(e) de contactRegia Autonoma de Admministrare a Domeniului Public si a Fondului Locativ RA CraiovaStr. Brestei nr. 129, DoljÎn atenția: Claudia Cojman200177 CraiovaROMÂNIATelefon: +40 251411214E-mail: raadpfl.achizitii@yahoo.roFax: +40 251414205Adresă (adrese) Internet: Adresa generală a autorității contractante: www.igcti.roAdresa profilului cumpărătorului: [...]
Fiecare român lasă în magazine pentru mâncare ambalată (conserve, dulciuri, paste, lactate, mâncare congelată etc.) circa 300 de euro anual, de două ori mai puțin decât croații sau estonii, care sunt pe primele locuri în Europa de Est, arată o analiză a ZF pe baza datelor companiei Euromonitor, care a luat în considerare 17 state.   Datele Euromonitor conțin doar informații din retail, adică supermarketuri, hipermarketuri sau chioșcuri, și nu [...]
Creșterea prețului la cacao, care anul acesta a ajuns la un pas de un nou record, pune presiune și pe cei mai mari producători locali de ciocolată, care spun că nu vor mai putea susține „din bu­zunar“ majorarea costurilor cu ma­teria primă și sunt nevoiți să mărească pre­țurile produ­selor care ajung pe raft, informeaza ZF. Prețul la cacao este de aproape 3.200 de dolari pen­tru o tonă pe prin­cipalele piețe de tranzacționare, cu aproape 1.000 de dolari mai [...]
Detalii procedura    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  SERVICIUL PUBLIC ASISTENTA SOCIALA    Numar anunt  :  153623  /  05.09.2014    Denumire contract  :  Contract de furnizare alimente (PASTE FAINOASE) pentru cantinele de ajutor social, cresele si centrele sociale din structura organizatorica a SPAS Baia Mare    Stare procedura  [...]
Gourmet Gift îți face anul acesta mai ușoară alegerea cadourilor de Crăciun!   Cu o experienta de mai multi ani in livrarea de cosuri cadou, cu mii clienti multumiti si zeci de mii de cosuri cadou livrate, Gourmet Gift este lider in segmentul online pe piata cadourilor corporate. Firma a inceput sa primeasca deja primele comenzi pentru cosuri cadou de Craciun, oferind discounturi generoase celor care plaseaza comanda pana la data de 30 octombrie 2014. O practica de zeci de ani in [...]
Achizitionarea de "biscuiti simpli" conform caietului de sarcini, necesare pana la 31.12.2014, cu posibilitate de prelungire a contarctului pana la 30.04.2015 in functie de bugetul alocat institutiei. DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI VALCEAAdresa postala:  Bd. Tudor Vladimirescu nr.28, Localitatea:  Ramnicu Valcea, Cod postal:  240168, Romania, Punct(e) de contact:  Amalia Mitulescu, Tel.  +40 0250734270, Email:  [...]
Cel mai bun single malt din lume este cel din regiunea Lowlands/Campbeltown, Scotia, este Auchentoshan 1979 Oloroso Sherry Matured, potrivit clasamentului realizat de Whisky Advocate, intr-o serie de premii acordate celor mai bune whisky-uri din intreaga lume. Potrivit publicatiei de specialitate, ideea preconceputa care spune ca whisky-urile mai usoare, precum cele distilate in Lowlands, nu fac fata maturarii indelungate in butoaie sherry, este total gresita. Dovada o face chiar [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN