Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

HERZA Schokolade: Concentrați-vă pe ciocolată vegană, înlocuitori de zahăr și senzații neconvenționale de gust

18 Octombrie 2017  Autor: infoaliment magazin

(Comunicat) HERZA Schokolade, unul dintre principalii furnizori europeni de produse de ciocolată funcționale, prezintă incluziuni incitante pentru crearea de tendințe pentru produsele finite (stand: 08.0C61), la FIE din acest an, de la Frankfurt. 


Lumina reflectoarelor se referă la produsele de ciocolată vegană, incluziunile de ciocolată fără zahăr bazate pe xilitol și bomboanele cu aromă neconventională, care stimulează creativitatea în dezvoltarea produsului.


Diferitele tipuri de bucăți de ciocolată vegană din seria HERZA răspund cererii crescânde de produse vegane. Acestea includ o opțiune de ciocolată neagră și două alternative vegane la ciocolată cu lapte. Un soi este formulat cu o pudră de orez în locul laptelui complet și conține, de asemenea, amarant. Cel de-al doilea varietate de culori mai deschise se bazează pe lapte praf de nucă de cocos, dând ciocolată un gust discret de nucă de cocos. Piesele de ciocolată vegană sunt ideale pentru a fi utilizate în muesli, înghețată și alternative de iaurt fără lapte cu cești de top. Părțile interesate își pot alege forma individuală pentru a se potrivi cerințelor lor specifice.


Producătorii de alimente pot răspunde cerinței din ce în ce mai importante de reducere a conținutului de zahăr din alimente prin utilizarea noilor bucăți de ciocolată HERZA cu xilitol.


Substituentul natural de zahăr are aproape aceeași putere de îndulcire ca și zahărul de uz casnic, dar oferă aproximativ 40% mai puține calorii. Xilitolul permite ca nivelul zahărului din sânge să crească încet și promovează sănătatea dentară conform ultimelor studii. Având în vedere efectul ușor de răcire, funcționează foarte bine cu menta - de exemplu în înghețată. În plus, bucățile de ciocolată, care sunt disponibile ca ciocolată neagră și ciocolată de lapte, sunt stabile pe bază de bake și, prin urmare, sunt potrivite pentru biscuiți și alte produse de panificație.


Bazându-se pe ideea de împerechere a alimentelor, HERZA a dezvoltat, de asemenea, diferite concepte cu senzații de gust foarte diferite și totuși delicioase. Muesli de ciocolată, de exemplu, pot fi actualizați cu bucăți de ciocolată neagră care conțin amestec și merișor.


Componentele ușor amare ale amestecului și aromele fructoase și acide ale merișorului sunt o potrivire excelentă pentru componentele individuale de aromă ale ciocolatei și pregătesc calea pentru o experiență nouă și surprinzător de delicioasă de aromă. Acest lucru este valabil și pentru ciocolata cu miere de cimbru care transformă mărfurile de cofetărie sau înghețată într-un tratament special.


Acest soi poate fi, de asemenea, comercializat separat - ca pulbere de ciocolată sau ciocolată. În combinație cu laptele cald, rezultă o băutură caldă, reconfortantă, pentru perioada rece a anului. Spectacolii vizitatori pot descoperi mai multe despre aceste opțiuni și despre gama completă a HERZA Chocnology la Food Ingredients Europe din Frankfurt, între 28 și 30 noiembrie.


Despre HERZA:


HERZA Schokolade GmbH & Co. KG, cu sediul în Norderstedt, lângă Hamburg, este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de ciocolată de calitate funcțională pentru industria prelucrătoare. Când vine vorba de bucăți mici de ciocolată pentru muesli, compania cu tradiție este chiar liderul pieței europene. În plus, HERZA, ca producător de contract, și-a făcut un nume pentru dezvoltarea și producerea de bare funcționale. Fiind o filială a grupului Stern-Wywiol Grup independent, compus din 11 societăți surioase, HERZA profită de diferite sinergii. Compania are acces la know-how-ul vast al unui număr de 70 de specialiști în cercetare și dezvoltare de la Centrul Tehnologic Stern din Ahrensburg, împreună cu tehnologia sa cuprinzătoare de aplicații. Alte avantaje variază de la facilitățile de producție utilizate în comun la sistemul logistic propriu al Grupului. Prin urmare, clienții beneficiază de un grad ridicat de inovație și flexibilitate.

Alte articole recomandate:

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI    Adresa postala:    Piata Romana nr. 6,sector 1 Bucuresti,et.1 camera 0115  ,  Localitatea:    Bucuresti  ,  Cod postal:    010374  ,  Romania  ,  Punct(e) de contact:    Allice Herscher  ,  Tel.    +40 213191900  ,  In atentia:    Allice Herscher  ,  Email:    [...]
Ediția 2014 a tradiționalului concurs internațional World Beer Awards s-a incheiat, stabilind clasamentul pe anul in curs. Berile selectionate de producatori pentru a participa la competitia mondiala au putut fi înscrise în 8 categorii (Dark beer, Flavoured beer, Lager, Pale beer, Sour beer, Speciality beer, Stout&Porter și Wheat beer), fiecare a avut câștigătorul ei, iar dintre cele 8 a fost aleasă cea mai bună bere din lume [...]
Planuri anuale de achizitii publice  An  Denumire plan  Denumire detaliu plan    Detaliu invitatie    Tip legislatie  :  OUG nr.34/2006    Autoritate contractanta  :  Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau    Numar invitatie  :  365437  /  03.10.2014    Denumire contract  :  Legume si fructe proaspete    Stare [...]
PENITENCIARUL GALATI    Adresa postala:    Str.Traian nr.252  ,  Localitatea:    Galati  ,  Cod postal:    800186  ,  Romania  ,  Punct(e) de contact:    Comp.achizitii  ,  Tel.    +40 0236479407  ,  In atentia:    Tudor C.  ,  Email:    achizitii.pgalati@anp.gov.ro  ,  Fax:    +4 [...]
Asociația Maitre d'Hotel România a realizat la începutul acestui an un foarte interesant Top al consumului de alcool al turiștilor care vin în România. Potrivit clasamentului, englezii, germanii și rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool în restaurantele, barurile și cluburile românești, alocând, în medie, 100-200 de euro de persoană pe seară, potrivit asociației Maitre d'Hotel România, care reunește șefii de sală d [...]
Anuntul corespunde unei proceduri de licitatie deschisa sau restransa care se va desfasura prin mijloace electronice   Detalii procedura    Autoritate contractanta  :  Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Bucuresti    Numar anunt  :  150609  /  29.04.2014    Denumire contract  :  Acord cadru de furnizare produse agroalimentare : * lot 1 - cartofi * lot 2 - morcovi * lot 3 - ceapa uscata * lot 4 [...]
Anuntul corespunde unei proceduri de licitatie deschisa sau restransa care se va desfasura prin mijloace electronice   Detalii procedura    Autoritate contractanta  :  ADMINISTRATIA GRADINA ZOOLOGICA    Numar anunt  :  151243  /  03.06.2014    Denumire contract  :  Acord cadru de furnizare fructe si legume pentru animalele din colectia Gradina Zoologica Bucuresti    St [...]
Tranzacția începutului de an este, cu siguranță, vehiculata vânzare a Avicola Călărași. Agrointeligența a aflat, în exclusivitate, că nu poate fi vorba despre o vânzare, cel puțin nu în acest moment. Este vorba, de fapt, de o strategie de consolidare a pieței cu doi actori: Aaylex, deținătorul brandului Coco Rico, și milionarul Vasile Iliuță, agricultorul ce deține locul 30 în Agrointel Top 50 cei mai [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN