Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Participând pentru prima oară la târgul Anuga, din Koln, compania Hermes Natural Product, din București, a făcut pur și simplu senzație cu dulciurile și sucurile sale cu marca SteviElle, îndulcite cu stevia sau cu alți îndulcitori naturali.


Despre oferta companiei, domnul Laurențiu Grădinaru, Director de Vânzări, ne-a declarat:


”La stand expunem ciocolată belgiană fără zahăr, ciocolată îndulcită cu Stevia, DRAJEURI DULCI fără zahăr, trase în ciocolată cu lapte și în ciocolată neagră, toate, îndulcite cu STEVIA, ciocolata tartinabila fara zahar, sucuri SteviElle, LICHIDE si INSTANT, indulcitori cu arome NATURALE.


În prezent, firma Hermes Natural Products exportă 30% din producția realizată, dulciurile cu marca SteviElle fiind comercializate in magazine specializate din europa. Iar, prin prezența la Anuga, s-a sperat în identificarea de noi distribuitori in Uniunea Europeană, lucru de care suntem convinși că s-a întâmplat, ca urmare a contactelor de afaceri care au avut loc.


Dar, despre activitatea și produsele companiei Hermes Natural Products, iată ce afirmă doamna Diana Grădinaru, managerul general:


”Produsele SteviElle sunt un succes pentru toți cei care, ca și mine, vor o alimentație echilibrată dar fără să renunțe la dulcele din sucuri, torturi, ciocolată și din multe, multe alte bunătăți.
Iată cum am reușit să reinventez dulcele, alături de echipa mea!


Pasionată fiind de produsele 100% naturale și dorind să renunț la zahăr dar nu și la plăcerea de a mânca sau bea delicii dulci, am căutat cele mai bune ingrediente din toată lumea și am pus experții la treabă. 
Am ales ca îndulcitorul pentru toate băuturile și dulciurile pe care le vom produce să fie extractul cel mai bun din planta Stevia rebaudiana Bertoni, un îndulcitor 100% NATURAL, cu ZERO ZAHĂR și ZERO CALORII. Iar produsele pe care le putem oferi azi sunt rezultatul a mii de teste și de ore de laborator.


Experiența oferită de produsele SteviElle este unică deoarece suntem  singura firmă din întreaga lume care produce o gama completă de produse FĂRĂ ZAHĂR, ÎNDULCITE cu STEVIA:


Îndulcitori simpli și cu arome naturale,


Sucuri lichide,


Sucuri instant,


Ciocolată și


Produse de cofetărie


În acest fel, clienții noștri găsesc în același loc toate tipurile de produse dulci pe care și le doresc, fără a mai trebui să caute la mai mulți producători, oricare alt producător realizând doar un singur fel de produse: ori îndulcitori / ori sucuri lichide / ori ciocolată / ori produse de cofetărie!


În plus, Sucurile noastre INSTANT din sucuri de fructe FREEZE-DRIED îndulcite cu STEVIA sunt chiar unice in lume!


Imaginați-vă o zi cu SteviElle!


Prima cafea a zilei ar fi îndulcită după pofta inimii și aromată îmbietor, fără să mai avem grija siluetei. Apoi ați lua un suc plin de vitamine pentru birou și, poate, chiar o tartă sau niște bomboane de ciocolată DIET pentru pauza de prânz. Copiii ar aștepta curioși să vadă ce gust are ceiuțul în dimineața asta iar o zi aniversară ar avea tort cu ciocolată sau frișcă, tarte, prăjituri și multe bomboane colorate din ciocolată. Parcă totul sună mai bine cand e 100% NATURAL și FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT!
De la noi le puteți lua pe toate! Eforturile noastre de ani de zile în domeniul cercetării au făcut posibil acest lucru!


Chiar și producătorii care realizează produse doar de un singur fel cu STEVIA sunt extrem de puțini la nivel mondial și cu atât mai puțini sunt prezenți in Romania. Efortul nostru de excepție de a realiza o cercetare extinsă pe cele 5 domenii majore, cu mii de experiențe și de ore de cercetare, ne face să fim SINGURA FIRMĂ DIN LUME cuEXPERTIZĂ COMPLETĂ în lucrul cu extractele din STEVIA.


Faptul că folosim întotdeauna ingrediente naturale de cea mai bună calitate oferă clienților noștri o experiență de neuitat, produsele noastre devenind ETALONUL folosit ca referință în viitor.” (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 12 octombrie 2017)

Alte articole recomandate:

Davino, controlat de omul de afaceri Dan Bălaban și oenologul Bogdan Costăchescu, deține peste 70 de hectare de viță-de-vie în proprietate și mai are alte 16 hectare în arendă. Cifra de afaceri pe cele trei firme ale grupului a fost de 2,5 milioane de euro în 2013. România are aproximativ 180.000 de hectare cultivate cu viță-de-vie, din care doar aproximativ 50.000 sunt în circuitul comercial. Antreprenorul Dan Balaban, care controlează producă­torul de vinuri [...]
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a publicat pe site-ul propriu un Proiect de Ordin pentru aprobarea regulilor privind organizarea sistemului de inspecție și certificare în sectorul agricol ecologic. Potrivit proiectului, în sectorul agriculturii ecologice este necesar un sistem de inspecție și control bazat pe activitatea unei Entități Mandatate (EM). „În sensul prezentului ordin, Entitatea Mandatată este organismul de inspecție ș [...]
Magiunul din prune Topoloveni, șofranul și brânza grecească vor fi promovate împreună în Orientul Mijlociu și SUA cu ajutorul unui program european pentru promovarea produselor agricole, în valoare totală de 3,84 milioane de euro, bugetul stabilit pentru producătorul român Sonimpex Topoloveni fiind de 544.204 euro, scrie Agerpres, remis de Income Magazine.   Potrivit unui comunicat al Sonimpex, Comisia Europeană a aprobat programul d [...]
O ocupație cu tradiție pe plan local, apicultura a început să se dezvolte în ultimii ani, numărul celor care pornesc o afacere în această zonă, fiind în creștere. Este o afacere care nu necesită o investiție substanțială, iar banii pot fi recuperați în aproximativ doi ani, a explicat Ioan Fetea, președintele Asociației Crescătorilor de Albine din România (ACAR).   În prezent, numărul apicultorilor din [...]
Prețul mierii la raft ar putea crește cu 10-15 procente în toamnă ca urmare a reducerii producției cu 35-40% din media anuală înregistrată în România din cauza secetei, a declarat Ioan Fetea, președintele Asociației Crescătorilor de Albine din România (ACAR), informează Recolta. "Cred că producția totală de miere din acest an va fi sub 70%, între 60 și 65%, față de media anuală de 20.000 - 22.000 de tone. Estimez că în 2014 vom face [...]
“Pentru că, în România, TVA la carne este uriaș, așa cum era și normal, marii procesatori din vestul țării au început să cumpere carne de peste graniță, pentru că este mai ieftină. Crescătorii din zonă, care sunt acum amenințați de faliment, așteaptă ca statul să ia măsuri pentru ameliorarea situației”, a declarat recent domnul Ioan Ladoși, Președinte al APCPR. Potrivit președintelui Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România, [...]
(Agerpres) Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică – Bio-România propune autorităților implementarea Taxei pe Valoare Adăugată (TVA) denumită sugestiv “verde” pentru produsele agroalimentare românești, prin care se dorește ca nivelul cotei să fie direct proporțional cu gradul de poluare asupra mediului. “Dorim ca România să preia inițiativa implementării proiectului ‘TVA Verde’ în domen [...]
Creșterea producției ecologice ar sprijini dezvoltarea unor sisteme alimentare mai durabile în întreaga Europă, a declarat directorul adjunct al IFOAM și directorul de politică Eric Gall, pentru FoodNavigator. Organismul din industria organică și-a lansat recent foaia de parcurs pentru Vision 2030 pentru a sprijini creșterea disponibilității și consumului ecologic în Europa. Viziunea colectivă și strategia își propun s [...]

 

Living fresh
meatmilk
indagra
indagra food
testo
infoALIMENT MAGAZIN