Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Grecia,Turcia, Bulgaria și Italia sunt în topul destinațiilor preferate de români în sezonul estival. Alfredo Seafood vă recomandă restaurantele unde puteți mânca cele mai gustoase preparate din pește și fructe de mare. Fiind unul dintre principalii importatori și distribuitori de pește și fructe de mare din România și având ca moto Alfredo Seafood- Pește perfect ales, reprezentanții mărcii suntî ntr-o permanentă căutare a celor ma bune surse de pește. Locurile de unde se pescui ește peștele sunt și cele unde se mănâncă cele mai proaspete specialități, gătite după rețete inedite.


Grecia este alegerea predilectă a românilor pentru vacanța de vară, fie că vorbim de cupluri tinere, de familii cu copii mici sau de grupuri în căutarea câtorva zile pline de adrenalină. Insulele Eladei sunt ideale pentru orice tip de vacanță, iar aici veți găsi nenumărate restaurante unde se gătește pește, grecii consumând anual 19,6kg/capita – de 3 ori mai mult decât românii, care consumădoar 6 kg/capita -și având în fiecare sezon milioane de turiști dornici să guste preparatele tradiționale ale bucătăriei mediteraneene. Thassos este una dintre opțiunile perfecte pentru un sejur în care să vă delectați cu pește și fructe de mare. Iar dacă vreți să gustați cei mai buni calamari umpluți, nu ocoliți taverna Irene din Potos.


“În Thassos nu există restaurant care să nu aibă pește și fructe de mare în meniu. Mai mult decât atât, peste tot se mănâncă foarte bine, dar noi recomandăm zonele mai puțin turistice. Mergeți în satele din munți, unde veți fi uimiți de savoarea extraordinară a preparatelor! Panagia sau Maries sunt localitățile unde vă garantăm că, dacă mergeți la ora prânzului, veți experimenta niște gusturi unice, chiar și pentru finii cunoscători în ceea ce înseamnă pește și fructe de mare!”, explică Mihai Cristian Dărmănescu, fondatorul Alfredo Seafood.


Regiunea Izmir este situată pe malul MăriiEgee, în sud-vestul Turciei, și are ca centru economic orașul cu același nume. Ajunși aici veți putea vizita numeroase obiective turistice și vă veți bucura de restaurantele cu specific de pește și fructe de mare, dintre care Kordon Yengec este unul dintre cele mai apreciate. Pentru amatorii de doradă, un restaurant care nu trebuie ratat este și Nazik Ana din Bodrum.


Bulgaria este, pentru mulți români, una dintre cele mai la îndemână opțiuni atât pentru sejururile mai lungi, cât și, în special, pentru escapadele de sfârșit de săptămână. Ferma de midii Dalboka, care are și restaurant, oferă o panoramă deosebită către golful Kaliakra, iar specialitățile pe bază de scoici au ridicat-o, pe bună dreptate, la rang de atracție turistică. Restaurantul Ceaika, din Byala, stațiunesituată la circa 50 de kilometri de Varna, este la rândul său o alegere perfectă și locul ideal dacă vreți să gustați cel mai bun rechin din MareaNeagră. Bistro Aquamarin din Nessebar are în meniu rapane cu sos roșu care, odată încercate, vă vor face cu siguranță să reveniți!


Italienii sunt pe unul dintre locurile fruntașe în ceea c eprivește cantitatea de pește consumată annual pe cap de locuitor, cu25,4kg/capita. Bucătăria mediteraneeană este vestită pentru rafinamentul său, iar locuitorii acestor zone sunt printre cei mai longevivi europeni, conform studiilor. Osteria Antica Marinae unul dintre cele mai apreciate restaurante din Catania, cel de-al doilea oraș ca mărime din Sicilia. Dacă veți mânca aici, veți vedea și de ce: stridiile proaspete, tonul sau peștele spadă vă vor lăsa amintiri de neuitat!


Alfredo Seafood are sugestii și pentru cei care ajung în nordul Italiei și vor să știe unde se pot relaxa după o zi în care au vizitat cele mai importante atracții din Milano ori au admirat apusul de pe unul dintre podurile care împânzesc Veneția! În orașul de pe câmpiile Lombardiei, poposiți la restaurantul Il Delfinosaula Da Vic - Ristorante Guerrinisau, dacă vizitați întreaga zonă, treceți pe listă și L’ArabaFenice, situat la circa 115 kilometri la sud de oraș, și San Prospero din Modena.În Veneția, notați-vă ca destinații unde puteți mânca biban de mare, cele mai diverse sortimente de fructe de mare și specialități din pește proaspăt: Riviera șiOsteriaalleTestiere


“Peștele proaspăt este una dintre principalele surse de nutrienți, iar gustul excelent vine ca bonus. Alfredo Seafood militează pentru creșterea consumului de pește și fructe de mare și cred că vacanța de vară este una dintre cele mai bune perioade în care ne putem lărgi orizonturile culinare! În zona Mării Mediterane, pe malurile Mării Egee, ale Adriaticii și ale Mării Negre, peștele și fructele de mare fac parte integrantă din dieta și din modul de viață al localnicilor, care sunt literalmente îndrăgostiți de aceste preparate. Cred că o incursiune mai complexă în bucătăria acestor popoare le va schimba viziunea chiar și celor mai reticenți români!”, adeclarat Mihai Cristian Dărmănescu.


###


Alfredo Seafood este una dintre cele mai importante mărci din România, sub a cărei denumire sunt importate și distribuiteproduse din pește și fructe de mare. Brandul a fost creat de Mihai Cristian Dărmănescu și lansat în anul 2013.Datorită experienței și relațiilor internaționale cu marii producători de pește din lume, dar și a celor trei linii de procesare și ambalare automatizate și de înaltă productivitate din cele două fabrici din Constanța și București, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atât în cele mai importate lanțuri de hypermarketuri și supermaketuri din țară, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Profi etc., cât și în peste 3000 de magazine de comerț tradițional.

Alte articole recomandate:

Compania Seital a lansat în fabricație o nouă linie de separatoare de lapte prevăzute cu auto-curățare, anunță DairyIndustries. Gama de separatoare cu auto-curățare sunt recomandate separării laptelui, lichi/lichid, sau lichid/lichid/solid, utilizând un câmp periferic centrifugal de mare viteză. Recuperarea se efectuează în parametri de 0,5-500 microni, concomitent cu clarificarea componentelor separate. Laptele (lichidul) care urmează a fi separat [...]
Un comunicat emis de Ministerul Finantelor informeaza ca angajatorii vor putea opta pentru acordarea tichetelor de masă în format electronic, oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenți, fiind o alternativă modernă la cele pe suport de hârtie, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern. Companiile vor stabili împreună cu reprezentanții sindicatelor sau ai salariaților, prin contractele colective de muncă, clauze privind acordare [...]
În ziua de 15 octombrie, la Balotești, în organizarea Consorțiului proiectului european FP7 SOLID și a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală România, se deschid lucrările Workshop-ului Internațional cu tema „Sisteme de producere a laptelui în Estul Europei”, eveniment care se va încheia în ziua de 16 Octombrie 2015, la sediul din Balotesti al INCDBNAR. [...]
Segmentul de produse sănătoase nu este singurul care are o tendinta de crestere pe piața lactatelor ultra-fresh. Câștigă tot mai mult teren și categoria iaurturilor cu un conținut ridicat de grăsime. „Remarcăm creșterea interesului producătorilor pentru iaurtul tip grecesc, cu un conținut mare de grăsime sau conținut mare de proteine și redus de grăsimi”, a afirmat Iulia Pencea, Covalact, pentru revista Pogresiv. Pentru aceas [...]
Cifra de afaceri a lanțului de magazine cash&carry Selgros a coborât anul trecut sub pragul de 700 de milioane de euro într-o perioadă în care consumul își revine greu, iar concurența din comerț s-a intensificat deoarece pentru a crește, lanțurile de magazine trebuie să muște din businessul celorlalți jucători. „Vânzările pe suprafața existentă (fără a lua încalcul extinderea, n.red.) au scăzut în toată piața din [...]
Retailerul german cu profil de discount Lidl a deschis ieri, două magazine nou construite la Craiova și București, rețeaua sa din România însumând în prezent 175 de unități comerciale. Lidl nu a mai deschis magazine în România din luna februarie a acestui an. Noul magazin din Craiova, situat pe Str. Maramureș nr. 4, este al doilea din acest oraș, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.200 mp și a creat la nivel local 17 noi locuri de muncă. [...]
Radu Savopol a deschis în urmă cu 15 ani un pub în Sinaia, iar, de atunci, lista proiectelor sale a tot crescut. Antreprenorul țintește în următorii doi ani venituri de un milion de euro din noul său proiect, lanțul de cafenele 5 to go.   Noul pariu al antreprenorului, lanțul de cafenele 5 to go, se concentrează tot în București. „Ne axăm pe București la început pentru că trebuie să facem câte un studiu pentru fiecare alt oraș, puterea de [...]
De la intrarea pe piață, în 2011, vânzările producătorului Olympus au crescut cu peste 40% anual. Ilias Pliatsikas, directorul general al Fa­bricii de Lapte Brașov, producătorul lacta­te­lor Olympus și Oly, afirmă că în prima parte a acestui an afacerile companiei au fost în linie cu „bugetul și așteptările“, iar pentru anul aces­ta estimează un rulaj de 70 milioane de euro. Cu acest rezultat, Olympus se menține pe lo­cul patru [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN