Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Grecia,Turcia, Bulgaria și Italia sunt în topul destinațiilor preferate de români în sezonul estival. Alfredo Seafood vă recomandă restaurantele unde puteți mânca cele mai gustoase preparate din pește și fructe de mare. Fiind unul dintre principalii importatori și distribuitori de pește și fructe de mare din România și având ca moto Alfredo Seafood- Pește perfect ales, reprezentanții mărcii suntî ntr-o permanentă căutare a celor ma bune surse de pește. Locurile de unde se pescui ește peștele sunt și cele unde se mănâncă cele mai proaspete specialități, gătite după rețete inedite.


Grecia este alegerea predilectă a românilor pentru vacanța de vară, fie că vorbim de cupluri tinere, de familii cu copii mici sau de grupuri în căutarea câtorva zile pline de adrenalină. Insulele Eladei sunt ideale pentru orice tip de vacanță, iar aici veți găsi nenumărate restaurante unde se gătește pește, grecii consumând anual 19,6kg/capita – de 3 ori mai mult decât românii, care consumădoar 6 kg/capita -și având în fiecare sezon milioane de turiști dornici să guste preparatele tradiționale ale bucătăriei mediteraneene. Thassos este una dintre opțiunile perfecte pentru un sejur în care să vă delectați cu pește și fructe de mare. Iar dacă vreți să gustați cei mai buni calamari umpluți, nu ocoliți taverna Irene din Potos.


“În Thassos nu există restaurant care să nu aibă pește și fructe de mare în meniu. Mai mult decât atât, peste tot se mănâncă foarte bine, dar noi recomandăm zonele mai puțin turistice. Mergeți în satele din munți, unde veți fi uimiți de savoarea extraordinară a preparatelor! Panagia sau Maries sunt localitățile unde vă garantăm că, dacă mergeți la ora prânzului, veți experimenta niște gusturi unice, chiar și pentru finii cunoscători în ceea ce înseamnă pește și fructe de mare!”, explică Mihai Cristian Dărmănescu, fondatorul Alfredo Seafood.


Regiunea Izmir este situată pe malul MăriiEgee, în sud-vestul Turciei, și are ca centru economic orașul cu același nume. Ajunși aici veți putea vizita numeroase obiective turistice și vă veți bucura de restaurantele cu specific de pește și fructe de mare, dintre care Kordon Yengec este unul dintre cele mai apreciate. Pentru amatorii de doradă, un restaurant care nu trebuie ratat este și Nazik Ana din Bodrum.


Bulgaria este, pentru mulți români, una dintre cele mai la îndemână opțiuni atât pentru sejururile mai lungi, cât și, în special, pentru escapadele de sfârșit de săptămână. Ferma de midii Dalboka, care are și restaurant, oferă o panoramă deosebită către golful Kaliakra, iar specialitățile pe bază de scoici au ridicat-o, pe bună dreptate, la rang de atracție turistică. Restaurantul Ceaika, din Byala, stațiunesituată la circa 50 de kilometri de Varna, este la rândul său o alegere perfectă și locul ideal dacă vreți să gustați cel mai bun rechin din MareaNeagră. Bistro Aquamarin din Nessebar are în meniu rapane cu sos roșu care, odată încercate, vă vor face cu siguranță să reveniți!


Italienii sunt pe unul dintre locurile fruntașe în ceea c eprivește cantitatea de pește consumată annual pe cap de locuitor, cu25,4kg/capita. Bucătăria mediteraneeană este vestită pentru rafinamentul său, iar locuitorii acestor zone sunt printre cei mai longevivi europeni, conform studiilor. Osteria Antica Marinae unul dintre cele mai apreciate restaurante din Catania, cel de-al doilea oraș ca mărime din Sicilia. Dacă veți mânca aici, veți vedea și de ce: stridiile proaspete, tonul sau peștele spadă vă vor lăsa amintiri de neuitat!


Alfredo Seafood are sugestii și pentru cei care ajung în nordul Italiei și vor să știe unde se pot relaxa după o zi în care au vizitat cele mai importante atracții din Milano ori au admirat apusul de pe unul dintre podurile care împânzesc Veneția! În orașul de pe câmpiile Lombardiei, poposiți la restaurantul Il Delfinosaula Da Vic - Ristorante Guerrinisau, dacă vizitați întreaga zonă, treceți pe listă și L’ArabaFenice, situat la circa 115 kilometri la sud de oraș, și San Prospero din Modena.În Veneția, notați-vă ca destinații unde puteți mânca biban de mare, cele mai diverse sortimente de fructe de mare și specialități din pește proaspăt: Riviera șiOsteriaalleTestiere


“Peștele proaspăt este una dintre principalele surse de nutrienți, iar gustul excelent vine ca bonus. Alfredo Seafood militează pentru creșterea consumului de pește și fructe de mare și cred că vacanța de vară este una dintre cele mai bune perioade în care ne putem lărgi orizonturile culinare! În zona Mării Mediterane, pe malurile Mării Egee, ale Adriaticii și ale Mării Negre, peștele și fructele de mare fac parte integrantă din dieta și din modul de viață al localnicilor, care sunt literalmente îndrăgostiți de aceste preparate. Cred că o incursiune mai complexă în bucătăria acestor popoare le va schimba viziunea chiar și celor mai reticenți români!”, adeclarat Mihai Cristian Dărmănescu.


###


Alfredo Seafood este una dintre cele mai importante mărci din România, sub a cărei denumire sunt importate și distribuiteproduse din pește și fructe de mare. Brandul a fost creat de Mihai Cristian Dărmănescu și lansat în anul 2013.Datorită experienței și relațiilor internaționale cu marii producători de pește din lume, dar și a celor trei linii de procesare și ambalare automatizate și de înaltă productivitate din cele două fabrici din Constanța și București, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atât în cele mai importate lanțuri de hypermarketuri și supermaketuri din țară, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Profi etc., cât și în peste 3000 de magazine de comerț tradițional.

Alte articole recomandate:

Retailerul german Lidl face un prim pas spre zona rurală. Compania a cumpărat un teren și a depus actele pentru construirea unui magazin în comuna Florești, județul Cluj.  Retailerul german Lidl va intra anul viitor în mediul rural, fiind astfel primul discounter care atacă un segment de piață care de abia începe să fie explorat. Retailerul, care a ajuns deja la o rețea de peste 180 de magazine, a achiziționat un teren și a depus actele pentru obținerea autorizației de [...]
Transportatorul orădean de marfă Frigoexpres, care a intrat în insolvență în august anul trecut, a ajuns să își asigure 70% din  business din livrările în străinătate, în țări precum Germania, Franța sau Danemarca, unde a semnat contracte cu producători de legume și lapte după ce înainte de insolvență cea mai mare parte a afacerilor erau generate de transportul pe piața locală. „Am depus planul de reorganizare. Noi suntem optimiști, rămâne [...]
Strauss România, producătorul brandului de cafea Doncafé, a avut în primul trimestru vânzări de aproximativ 63 mil. lei, în creștere cu 40% față de perioada similară a anului precedent, conform calculelor ZF pe baza infor­ma­țiilor din ultimul raport al companiei-mamă Strauss Coffee.   Acesta este cel mai bun început de an din ultimii trei pen­tru producătorul de cafea, în condițiile în care în primul [...]
Compania germană Ingredion a definitivat o tehnologie destinată produselor Clean label, în fapt, un instrument de referință pentru producția de făinuri și proteine din plante, denumită Ingredion Pulse. Vă prezentăm această tehnologie, utilizând datele furnizate de compania germană și publicate de FoodNavigator.   Calitatea de bază: 25 % proteină   Produsele care utilizează făinuri și proteine ”Pulse” pot fi formulate conform [...]
Agenția rusă pentru protecția consumatorului (Rospotrebnadzor) din regiunea Sverdlovsk susține că marca de whisky american Jack Daniel's conține o substanță care poate fi folosită și ca insecticid, relatează postul de radio RFE/RL, în pagina online. De altfel, biroul regional al Rospotrebnadzor a anunțat că mărcile de whisky Jack Daniel's și Jim Beam nu îndeplinesc normale sanitare și a ordonat companiilor regionale să suspende vânzarea produselor. În replică, [...]
Timișoreanul Ciprian Lopată (49 de ani) a ocupat poziții-cheie la câteva dintre cele mai mari companii din lume, iar în ultimii ani, de când petrece mai mult timp în România, s-a gândit să înceapă o afacere nouă, care pe care să o extindă frumos și să o transforme într-un brand internațional. Așa s-a născut, în decembrie anul trecut, conceptul Dor de verde – un business inteligent în agricultură, [...]
   Pe fondul cresterii concurentei intre operatorii de hypermarketuri prezenti in Capitala, Carrefour Romania anunta semnarea unui contract de inchiriere, cu dezvoltatorii centrului comercial ParkLake din cartierul Titan din Bucuresti, pentru achizitia unui spatiu de 12.000 mp unde va deschide, in 2016, un hypermarket, a anuntat compania. Centrul comercial ParkLake, situat in vecinatatea Parcului Alexandru Ioan Cuza  (IOR) din Titan, va avea in total 70.000 m2 de spatiu total [...]
Pe piața batoanelor de ciocolată din România, doar trei din primele zece branduri sunt produse pe plan local, arăta un clasament întocmit anul trecut de Ziarul Financiar. Cu toate acestea, într-un top cinci al celor mai vândute mărci de batoane de ciocolată de pe piața românească, cele două mărci românești (Rom Autentic și Făgăraș, ce dețin pozițiile unu și trei) totalizează vânzări care întrec locurile doi, [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN