Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Skol, in acest moment, esteprezent in 31 de tari, fiind in top 5 bericonsumate la nivelmondial. La inceputulanului 2017, brandul Skol a introdus in portofoliul dedicat Romaniei un nou sortiment de bere: berea nepasteurizata.


Pentru fabricarea berii SKOL Nepasteurizat, UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD a investit 1,2milioane de euro in modernizarea liniei de productie a fabricii. Noutatea o reprezinta instalatia de microfiltrare a berii, care inlocuieste procedeul de pasteurizare, asigurand prospetimea berii timp de 12 saptamani.


Pentru acest proiect, Bloom Communication, parte din Unity Group, a primit provocarea de a construi noua directie de design dedicat aacestui sortiment, directie care avea ca obiectiv pastrarea personalitatii si a ADN-ului brandului, dar si construirea unui limbaj vizual propriu pentru Skol Nepasteurizat, puternic, memorabil si cu o capacitate mare de diferentiere la raft la nivel de categorie.


In noua constructie de packaging, Bloom Communication a conectat istoria si ADN-ul brandului SKOL cu principiile puritatii berii si beneficiile functionale ale produsului.


Astfel, interfata de brand a noului produs reuseste sa includa intr-un mod armonios elemente esentiale simbolice si elemente puternic emotionale care conecteaza fanii brandului cu punctul zero originar al retetei create special de maestrul berar, pentru un gust proaspat, cu puternica personalitate, pentru o experienta unica de racorire si prospetime.

Alte articole recomandate:

(Comunicat) Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu va fi disponibil și la cora Ploiești, începând cu 26 iulie 2017. Astfel, ploieștenii vor beneficia de cel mai nou serviciu oferit de cora, prin care pot primi produsele preferate la ei acasă, printr-un singur click. Pe lângă Ploiești, serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu a fost implementat până acum la București, Constanța, Cluj și Bacău. „Prin deschiderea cora.ro la Ploiești, suntem [...]
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, consideră că deblocarea pieței chineze pentru exporturile de bovine și carne de porc se va materializa în zilele următoare, după vizita omologului său chinez 'pe teren', la ferme și unități de procesare, însă, în egală măsură, alături de exporturi, rămân importante investițiile în zona de producție. 'După această vizită, în care domnul ministru (ministrul chinez al Agriculturii - n.r.) va avea [...]
(Comunicat) Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, și-a invitat consumatorii să vadă cum se face cașcavalul Hochland. În cadrul unei vizite la fabrica de la Sovata și la una dintre fermele de văcuțe din Zona Târnavelor, 10 familii de consumatori au avut ocazia să descopere cum se face Cașcavalul Hochland: cu rigoare germană, din ingrediente naturale, pe baza rețetei autentice locale folosite încă din 1976. Vizita consumatorilor a fost ultima [...]
De curând, Scandia a declanșat o campanie publicitară în mediile de socializare online, vedeta acțiunii fiind pateul Bucegi. Tema campaniei este cel puțin surprinzătoare, la o primă vedere, dar pare a avea un deosebit succes, pagina Fb creată în acest scop având multe accesări și conținând multe postări care, cu totul sporesc notorietatea mărcii. Campania este purtată prin intermediul publicitarulor de la Wunderman. Astfel, Iqads [...]
Directorul unei fabrici a gigantului american de bauturi racoritoare Coca-Cola din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei, a fost dat disparut, au anuntat surse concordante, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Dmitri Sosnikov, in varsta de 37 de ani, "a plecat de la serviciu pe 28 noiembrie 2014" si nu a ajuns acasa, a anuntat Comitetul local de ancheta intr-un comunicat. Coca-Cola "confirma ca Dmitri Sosnikov, directorul fabricii de la Sankt Petersburg, nu s-a prezentat la locul de munca [...]
Asociația Maitre d'Hotel România a realizat la începutul acestui an un foarte interesant Top al consumului de alcool al turiștilor care vin în România. Potrivit clasamentului, englezii, germanii și rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool în restaurantele, barurile și cluburile românești, alocând, în medie, 100-200 de euro de persoană pe seară, potrivit asociației Maitre d'Hotel România, care reunește șefii de sală d [...]
GEA România a confirmat participarea la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   La nivel de Grup, GEA furnizează: Tehnologii pentru fermă, Echipamente mecanic [...]
Totul a început in urma cu un an, când s-a născut ideea proiectului nostru, la început  mai confuză, apoi din ce în ce mai clară și mai îndrăzneața. De mare ajutor ne-a fost partenerul nostru de la IFI Spania (Instituto de Formacion Integral S.L.U. –  www.ifionline.com/ro ) care a pus imediat la bătaie experiența lui în concepere, accesare și implementare proiecte cofinanțate din fonduri europene, destinate [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN