Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care își va derula cea de-a VI-a ediție în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, cel mai important eveniment de specialitate al anului, atât din România, cât și din Europa Centrală și de Est, se va bucura de participarea celor mai importante și marcante personalități din domeniul agro-industrial care vizează sectoarele de carne, lapte și industriile adiacente.


Până la această oră, au confirmat prezența următorii invitați speciali:


Grațiela Gavrilescu-Vicepremier, Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor


Petre Daea-Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale


Viorica Dăncilă-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European


Maria Grapini-Comisia pentru Industrie și Protecția Consumatorului a Parlamentului European


Laurențiu Rebega-Europarlamentar


Paul Anghel-Director General ANPC


Sorin Lungu-Director al Direcției Bunuri de Larg Consum-Consiliul Concurenței


Laszlo Gyerko-Consilier, Consiliul Concurenței


Dorin Valter Enache-Director DSVSA Brașov


Cristian Duicu-Director General ANSVSA


Dana Tănase-Director Executiv ARC


Mariana Munteanu-Președinte al Patronatului Peștelui


Sorin Minea-Președinte Romalimenta


Dorin Cojocaru-Președinte APRIL


Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR


Ștefan Pădure-Președinte APAR


Claudiu Frânc-Președinte FCBR


Ioan Ladoși-Președinte APCPR.


Reamintind că actuala ediție se va desfășura sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”, vă invităm să accesați www.meat-milk.ro/conferinta, pentru a fi la curent cu ultimele informații.

Alte articole recomandate:

Interviu cu domnul Marian Cuzdrioreanu, Președinte al Federației RO-FISH și al companiei Costiana Activitatea din sectorul procesării peștelui cunoaște un adevărat reviriment, acum, după reducerea nivelului de TVA. În același timp, segmentul produselor pescărești tradiționale atrag tot mai mulți consumatori, determinând și ele creșteri ale vânzărilor. Pe de altă parte, pe noul program european în domeniu, [...]
Depistarea unor alimente infestate au adus în atenția publică o boală mai puțin întâlnită: listerioza. Semnalul de alarmă persistă, deoarece perioada de incubație a bolii este între 3 și 70 de zile (în medie 30 de zile). Listerioza este produsă de o bacterie - Listeria monocytogenes. Răspândită la nu­me­roase specii de animale domestice și sălbatice, existentă pe sol și în apă, de unde poate contamina vegetalele, listerioza se particularizează [...]
Începând cu vara acestui an, sectorul de procesare al României a trecut într-o cu totul altă etapă, o etapă care poate însemna consolidarea afacerilor, creșterea profitului, creșterea satisfacției consumatorilor. De la ce pornesc oamenii de afaceri din acest sector, care sunt problemele momentului și în ce măsură se pot realiza dezideratele de mai sus, au fost temele interviului pe care domnul Radu Timiș, Președintele [...]
O mică afacere de familie s-a transformat, la Sfântu Gheorghe (Covasna), într-un businesss de succes, extins și dincolo de granițele țării. Din pâinea făcută la Sfântu Gheorghe a gustat inclusiv prințul Charles, iar compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ șapte milioane de euro. Povestea începe în 1996, la Sfântu Gheorghe, unde familia Dioszegi pornește, împreună cu o altă familie, o brutărie mică, având un singur [...]
Un grup de cercetători de la Univeristatea de Stat din New Mexico, în colaborare cu Cotton Incorporated au dezvoltat o variantă de bumbac nemodificat genetic, folosind o variantă de inactivare a gossypol-ului, astfel încât acest produs să poată fi folosit fără probleme, în industria alimentară.   Noutatea vine din Statele Unite   Prezența gossypol-ului, un fenol natural, în semințele de bumbac, a împiedicat până acum folosir [...]
Traducere și adaptare de Alexandru Peligrad, dupăChristian Madsbjerg și Mikkel B. Rasmussen/Harvard Business Review  În 2006, o mare companie europeană de bere, BeerCo s-a confruntat cu scăderea vânzărilor în baruri și puburi și, în ciuda unei cercetări de piață extinse și a analizei competitorilor, nu și-a putut da seama de ce. Clienții îndrăgeau produsul său de bază, o bere lager standard (bere tare alcoolizată), iar [...]
Organizația Mondială a Sănătății a publicat clasamentul mondial al consumului de alcool. Metodologia folosită de OMS a fost calcularea consumului de alcool a persoanelor, începând cu vârsta de 15 ani sau mai în vârstă. Datele se referă la anul 2014, cu excepția coloanele "înregistrat" și "total". Coloana "înregistrat" ​​se referă la consumul mediu înregistrat pentru perioada 2003-2013. Consumul neînregistrat a [...]
Calitatea bioactivatorilor este primordială atunci când sunt utilizați în epurarea apelor uzate menajere. Indiferent de sistemul de epurare, fie că este vorba de fose septice convenționale sau ministații de epurare complexe utilizarea de bioactivatori este necesară pentru un bun randament al acestora.     Alegerea bioactivatorului este dificilă pentru cine nu este specialist în domeniu. Iată câteva dintre greșelile făcute la alegerea [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN