Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care își va derula cea de-a VI-a ediție în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, cel mai important eveniment de specialitate al anului, atât din România, cât și din Europa Centrală și de Est, se va bucura de participarea celor mai importante și marcante personalități din domeniul agro-industrial care vizează sectoarele de carne, lapte și industriile adiacente.


Până la această oră, au confirmat prezența următorii invitați speciali:


Grațiela Gavrilescu-Vicepremier, Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor


Petre Daea-Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale


Viorica Dăncilă-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European


Maria Grapini-Comisia pentru Industrie și Protecția Consumatorului a Parlamentului European


Laurențiu Rebega-Europarlamentar


Paul Anghel-Director General ANPC


Sorin Lungu-Director al Direcției Bunuri de Larg Consum-Consiliul Concurenței


Laszlo Gyerko-Consilier, Consiliul Concurenței


Dorin Valter Enache-Director DSVSA Brașov


Cristian Duicu-Director General ANSVSA


Dana Tănase-Director Executiv ARC


Mariana Munteanu-Președinte al Patronatului Peștelui


Sorin Minea-Președinte Romalimenta


Dorin Cojocaru-Președinte APRIL


Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR


Ștefan Pădure-Președinte APAR


Claudiu Frânc-Președinte FCBR


Ioan Ladoși-Președinte APCPR.


Reamintind că actuala ediție se va desfășura sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”, vă invităm să accesați www.meat-milk.ro/conferinta, pentru a fi la curent cu ultimele informații.

Alte articole recomandate:

În pregătirea ediției a V-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în cursul lunii iunie 2016, Agenția infoGROUP vă oferă oportunitatea utilizării unui nou instrument de promovare, prin contactarea de spațiu publicitar în CALENDARUL Meat & Milk 2016 care va fi editat în cursul lunii decembrie a.c.   Prin inserarea unui modul publicitar în CALENDARUL Meat & Milk 2016, produsele [...]
Mihai Vișan: Cu o cifră de afaceri de 10 miliarde euro (2011), segmentul alimentar și cel al băuturilor este, din acest punct de vedere, cel mai puternic sector manufacturier din țara noastră și cel mai important angajator, cu peste 186.000 de angajați. Cum am scris si pe site-ul nostru, această poziție de top necesită o atenție pe măsură din partea autorităților, cu atât mai mult cu cât industria alimentară este principalul debușeu al [...]
Ofensiva aproape nemiloasă a marilor distribuitori de alimente, iată, a atins și sectorul Eco-bio, dacă s-a ajuns ca, pe plan mondial, să se pună întrebarea dacă viitorul sectorului va însemna produse ”de firmă” sau private label? Totul rămâne ca piața să rezolve, pentru că, nu-i așa, trăim în lumea unei economii libere. Și, totuși, care va fi direcția dominantă? Un posibil răspuns îl putem afla din documentele de bază ale [...]
Guvernul a dat acum câteva luni, o ordonanță de urgență, prin care a încercat să diminueze pe cât posibil, evaziunea la legume și fructe. Cu toate acestea, evaziunea fiscală din domeniu a rămas la fel de ridicată, motiv pentru care, ministrul agriculturii, Daniel Constantin, ia în calcul o eventuală reducere a TVA la aceste produse. Din datele furnizate de Organizația Mondială a Sănătății reiese că, în continuare, consumul de fructe și legume la nivel european [...]
Ilie Stoian: Cât de performantă este Industria alimentară a României, domnelor și domnilor? Ne mândrim că legumele și fructele noastre sunt cele mai gustoase, ne lăudăm că mâncăruri ca la noi, la nimeni, că românii știu să ”pregătească” cel mai bine porcul, că telemea și lapte ca la noi nu mai găsești, că pâine ca pe malurile Dâmboviței, mai rar, iar, când vine vorba despre mititei, cine să ne stea [...]
"Dezvoltarea tehnologiilor avansate de congelare au permis conservarea eficientă a valorii nutritive a fructelor și legumelor pentru perioade mai lungi, au redus pierderile materiale și au avut ca rezultat mărirea termenul de valabilitate a produsului. Toți acești factori au impulsionat popularitatea fructelor și legumelor congelate în rândul consumatorilor. Având în vedere, mediul dinamic și competitiv din piață, inovarea de produ [...]
Compania germană  a definitivat o tehnologie destinată produselor Clean label, în fapt, un instrument de referință pentru producția de făinuri și proteine din plante, denumită Ingredion Pulse. Vă prezentăm această tehnologie, utilizând datele furnizate de compania germană și publicate de FoodNavigator.   Calitatea de bază: 25 % proteină   Produsele care utilizează făinuri și proteine ”Pulse” pot fi formulate conform [...]
"Dezvoltarea tehnologiilor avansate de congelare au permis conservarea eficientă a valorii nutritive a fructelor și legumelor pentru perioade mai lungi, au redus pierderile materiale și au avut ca rezultat mărirea termenul de valabilitate a produsului. Toți acești factori au impulsionat popularitatea fructelor și legumelor congelate în rândul consumatorilor. Având în vedere, mediul dinamic și competitiv din piață, inovarea de produ [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN