Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care își va derula cea de-a VI-a ediție în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, cel mai important eveniment de specialitate al anului, atât din România, cât și din Europa Centrală și de Est, se va bucura de participarea celor mai importante și marcante personalități din domeniul agro-industrial care vizează sectoarele de carne, lapte și industriile adiacente.


Până la această oră, au confirmat prezența următorii invitați speciali:


Grațiela Gavrilescu-Vicepremier, Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor


Petre Daea-Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale


Viorica Dăncilă-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European


Maria Grapini-Comisia pentru Industrie și Protecția Consumatorului a Parlamentului European


Laurențiu Rebega-Europarlamentar


Paul Anghel-Director General ANPC


Sorin Lungu-Director al Direcției Bunuri de Larg Consum-Consiliul Concurenței


Laszlo Gyerko-Consilier, Consiliul Concurenței


Dorin Valter Enache-Director DSVSA Brașov


Cristian Duicu-Director General ANSVSA


Dana Tănase-Director Executiv ARC


Mariana Munteanu-Președinte al Patronatului Peștelui


Sorin Minea-Președinte Romalimenta


Dorin Cojocaru-Președinte APRIL


Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR


Ștefan Pădure-Președinte APAR


Claudiu Frânc-Președinte FCBR


Ioan Ladoși-Președinte APCPR.


Reamintind că actuala ediție se va desfășura sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”, vă invităm să accesați www.meat-milk.ro/conferinta, pentru a fi la curent cu ultimele informații.

Alte articole recomandate:

Guvernul a dat acum câteva luni, o ordonanță de urgență, prin care a încercat să diminueze pe cât posibil, evaziunea la legume și fructe. Cu toate acestea, evaziunea fiscală din domeniu a rămas la fel de ridicată, motiv pentru care, ministrul agriculturii, Daniel Constantin, ia în calcul o eventuală reducere a TVA la aceste produse. Din datele furnizate de Organizația Mondială a Sănătății reiese că, în continuare, consumul de fructe și legume la nivel european [...]
Piața de bunuri de folosință îndelungată din România a înregistrat o creștere ușoară de 6.4% în trimestrul al doilea din 2015, ajungând astfel la valoarea de 449 de milioane de euro. Atât sectorul telecom cât și electrocasnicele mari și electrocasnicele mici au avut o evoluție pozitivă, fiind singurele sectoare ce au contribuit la creșterea pieței. Cea mai surprinzătoare schimbare a venit însă din [...]
Ilie Stoian: Cât de performantă este Industria alimentară a României, domnelor și domnilor? Ne mândrim că legumele și fructele noastre sunt cele mai gustoase, ne lăudăm că mâncăruri ca la noi, la nimeni, că românii știu să ”pregătească” cel mai bine porcul, că telemea și lapte ca la noi nu mai găsești, că pâine ca pe malurile Dâmboviței, mai rar, iar, când vine vorba despre mititei, cine să ne stea [...]
Conform unui comunicat emis de reprezntantii Podgoriei Tohani, ieri a fost lansat vinul special "Principele Radu". Noua licoare regala este produsa din strugurii culeși din cele 0,7 hectare de vie aflate în proprietatea principelui Radu, pe moșia Tohani, dar cantitatea este limitata la doar 5.000 de sticle. Confirmand evenimentul, potrivit Biroului de presă al regelui Mihai, "vinul "Principele Radu" este un Merlot de mare clasă, rubiniu-indigo, cu un pigment impenetrabil de [...]
În pregătirea ediției a V-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în cursul lunii iunie 2016, Agenția infoGROUP a lansat Calendarul Meat & Milk 2016.   În perioada imediat următoare, Calendarul va fi distribuit gratuit, prin inserarea lui în revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, dar și direct, la cerere, companiilor interesate în [...]
Proteinele reprezintă componentele cele mai importante ale tuturor organismelor vii, în special ale celor cu organizare superioară. În același timp, ele alcătuiesc clasa cea mai diversă datorită secvenței unice a aminoacizilor în structura primară a unui lanț polipeptidic. Proteinele din carne sunt considerate complete. Cu toate acestea, în cazul produselor din carne mărunțită se utilizează diferite proteine din surse vegetale ca înlocuitori de car [...]
(Autor: Aura Alexa Ioan)  Potrivit unui studiu realizat de firma Coreum Consulting SRL, românii sunt consumatori importanți de produse din carne, punând prețul cel mai mare pe calitatea produselor, pe gradul lor de siguranță în consum, dar mult mai puțin pe modul de prezentare, pe design-ul ambalajului sau al etichetei.   84%, ”carnivori”   Majoritatea românilor, adică 84% dintre cei intervievați, consumă în mod frecvent sau [...]
În perioada anterioară, un grup de jurnaliști români au efectuat o vizită de documentare la Parlamentul European, mai precis, la Comisia pentru Agricultură a acestui for unional. Vizita de documentare a fost facilitată de domnul Laurențiu Rebega, europarlamentar român, acela care s-a declarat total împotriva Practicilor Comerciale Neloiale, așa cum au fost ele identificate. De altfel, chiar în prima zi a prezenței noastre la Bruxelles, Comisia a [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN