Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Liderul mondial în producția și furnizarea ingredientelor naturale pentru Industria alimentară, Chr. Hansen, este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență înntr-un nou peisaj economic”.


 


Parteneriatul cu Chr. Hansen se va materializa prin prezența cu stand propriu în cadrul secțiunii B2B-Expo.


 


Despre Chr. Hansen


 


Chr. Hansen este o companie internațională axată pe biotehnologie, specializată în dezvoltarea ingredientelor naturale pentru industria alimentară, farmaceutică și agricultură.


 


Gama de produse cuprinde: culturi, enzime, probiotice, coloranți naturali și ingrediente alimentare cu proprietăți colorante.


 


În fiecare zi, peste 1 miliard de oameni din lumea întreagă  consumă produse care conțin ingrediente Chr. Hansen. Produsele Chr. Hansen conferă gust, aspect, valoare nutritivă și beneficii pentru sănătatea consumatorilor.


 


Chr. Hansen se află în poziția unică de a îndeplini cerințele clienților și consumatorilor pentru nutriție și alimente sănătoase, gustoase, sigure și la îndemână, prin mijloace naturale.


 


Strategia Chr. Hansen, sintetizată în sloganul ”Nature’s no.1”, cuprinde domeniile naturale în care activează și reprezintă ambiția companiei de a fi Nr. 1 în tot ceea ce face.


 


Valorile Chr. Hansen – ambiție, performanță, încredere, muncă în echipă și onestitate – sunt baza afacerilor companiei.


Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Alte articole recomandate:

Giganții internaționali precum Coca-Cola, Nestlé sau Unilever își întorc privirea către micii comercianți, o piață de 70.000-80.000 de jucători și circa 8 mld. euro după ce în ultimii ani hipermarketurile și supermarketurile au câștigat constant cotă de piață și implicit forță în negocieri. Inițial producătorii locali și internaționali nu s-au implicat în lupta dintre rețelele străine și magazinele românești, lăsând piața să se așeze [...]
(Autor: Prof. univ. dr. ing. Maria TURTOI UniversitateaDunărea de Jos din Galați)  Principalele proteine din zer, alfa-lactalbumina și beta-lactoglobulina, au proprietăți funcționale și bioactive importante care sunt mult îmbunătățite prin hidroliză enzimatică. Alfa-lactalbumina conține aminoacidul cisteină, important în formarea glutationului, antioxidat cu rol important în imunitate. De asemenea, este bogată în aminoacidul [...]
  Rafinarea, una dintre importantele modalități de prelucrare a grupului alimentar ce implică această etapă tehnologică, are un scop (similar, într-un fel) cu cel al preparării sau fermentării. Câtă vreme trebuie realizată în vederea eliminării părților mai puțin digerabile ale produsului final, se impune să fie aplicată ocolind degradarea și pierderile situate peste limita admisă de cursul tehnologic. Tot mai frecvent, rafinarea are rolul eliminării componentelo [...]
  Bursa de pește de la Tulcea va deveni realitate la jumătatea anului viitor. La opt ani de la anunțarea proiectului, au fost demarate lucrările la Bursa de pește din Tulcea. Potrivit contractului și autorităților tulcene, lucrările vor fi finalizate la începutul lunii iulie 2015. „Mai sunt niște chestiuni de aranjament cu șantierul naval (situat în vecinătatea amplasamentului pe care se va realiza proiectul, n.r.), dar asta nu afectează cu nimic buna desfășurare a [...]
Parlamentul European readuce în discuție alimentele noi, adică cele produse în urma unor tehnologii de ultimă generație. În momentul de față, potrivit datelor publicate de Comisia Europeană, există zeci de alimente noi care așteaptă aprobarea Comisiei pentru a putea fi comercializate pe piața comună. Altele au fost deja autorizate în timp ce unele au fost interzise. Spre excemplu, pe lista de așteptare se află ingrediente precum mai multe tipuri de microalge [...]
Aura Alexa Ioan:   În România, cateringul a apărut ca afacere de abia după Revoluția din 1989, dar marea explozie în acest domeniul a fost în anii 90, odată cu apariția faimoaselor bonuri de masă ceea ce a dus la o adevărată inflație de firme de catering. Inițial, aceste bonuri au fost concepute pentru a oferi salariatului o masă caldă la prânz, la sediul firmei, masă care era asigurată direct de firme specializate de catering. Firmele respective primeau de [...]
(Agerpres) Producătorul magiunului de Topoloveni, Sonimpex Topoloveni, are pe rol două procese cu producătorii care nu respectă legea magiunului, a declarat, recent, Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei. "Pe rol avem două procese. Atâta timp cât nu am ajuns la primul termen nu are sens să divulgăm numele lor. Așteptăm să ne comunice avocatul primul termen. Am discutat cu producătorii si au spus "Ei si ce dacă!". A fost o notificare oficială, [...]
Intr-un peisaj aglomerat, in care jucatori de calibru international se lupta pe cei doar 32 ml de lapte consumati de romani zilnic, producatorul de lactate Albalact creioneaza de la Alba-Iulia un plan indraznet si realizabil: in trei ani compania controlata de omul de afaceri Raul Ciurtin vrea prima pozitie in cele mai importante categorii din piata. Cele mai recente date financiare disponibile arata ca, in primele noua luni ale anului trecut, cifra de afaceri a Albalact a urcat cu [...]

 

Meat Milk TV
meatmilk
Debitron Termo
testo
infoALIMENT MAGAZIN