Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Liderul mondial în producția și furnizarea ingredientelor naturale pentru Industria alimentară, Chr. Hansen, este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență înntr-un nou peisaj economic”.


 


Parteneriatul cu Chr. Hansen se va materializa prin prezența cu stand propriu în cadrul secțiunii B2B-Expo.


 


Despre Chr. Hansen


 


Chr. Hansen este o companie internațională axată pe biotehnologie, specializată în dezvoltarea ingredientelor naturale pentru industria alimentară, farmaceutică și agricultură.


 


Gama de produse cuprinde: culturi, enzime, probiotice, coloranți naturali și ingrediente alimentare cu proprietăți colorante.


 


În fiecare zi, peste 1 miliard de oameni din lumea întreagă  consumă produse care conțin ingrediente Chr. Hansen. Produsele Chr. Hansen conferă gust, aspect, valoare nutritivă și beneficii pentru sănătatea consumatorilor.


 


Chr. Hansen se află în poziția unică de a îndeplini cerințele clienților și consumatorilor pentru nutriție și alimente sănătoase, gustoase, sigure și la îndemână, prin mijloace naturale.


 


Strategia Chr. Hansen, sintetizată în sloganul ”Nature’s no.1”, cuprinde domeniile naturale în care activează și reprezintă ambiția companiei de a fi Nr. 1 în tot ceea ce face.


 


Valorile Chr. Hansen – ambiție, performanță, încredere, muncă în echipă și onestitate – sunt baza afacerilor companiei.


Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Alte articole recomandate:

Domnul Andrei Butaru, Președinte al ANSVSA, a confirmat participarea la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se își va derula lucrările în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, domnul Butaru va prezenta ultimele acțiuni întreprinse de instituția pe care o conduce, dar va detalia cele mai importante informații legate d [...]
Bureau Veritas, liderul mondial in servicii de certificare, a demarat un parteneriat de succes cu Velpitar, cea mai mare companie de panificatie din Romania. Certificarea IFS la nivel inalt, obtinuta in urma auditului Bureau Veritas, este o dovada clara a angajamentului Velpitar fata de setul de cerinte necesare pentru a indeplini standardele de siguranta alimentara si a dorintei de imbunatatire continua pentru satisfactia clientului final. Redam mai jos comunicatul Velpitar.   Vel [...]
Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania  (LAPAR), Laurentiu Baciu, avertizeaza asupra unor eventuale tepe pe care si le pot lua consumatorii din Romania, cand aleg produse de tipul „eco”. Tendinta momentului este de a se consuma preponderent sau chiar exclusiv alimente „eco”, dar Baciu suspecteaza ca unii comercianti isi insala clientii.   „Am vazut cum pe unele magazine din Bucuresti scrie «Paine eco din grau» [...]
Oana Belu controlează Domeniile Ostrov, firmă care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 19 milioane de lei, în creștere cu circa 20% față de perioada similară a anului trecut, însemnând 7,5 milioane de litri de vin. Domeniile Ostrov reprezintă brandul umbrelă sub care se comercializează gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov, care se întinde pe 1.300 de hectare. Alături de podgoria de viță de vie compania mai deține aproape 500 de hectare de pom [...]
Producătorul de vin Domeniile Ostrov a vândut cu ocazia Sărbătorilor de iarnă din acest an, aproximativ300.000 de sticle de vin din toate gamele prezente la raft în retail și în HoReCa. Este vorba de Domeniile Ostrov, Domeniile Ostrov Reserve sau Păcuiul lui Soare (gama care se vinde doar în Mega Image) în retail și de gamele de vinuri istorice: Cetatea Durostorum și Canaraua Fetii pentru HoReCa. Toate gamele sunt produse și îmbuteliate la Cramel [...]
Pe data de 20 martie va avea loc un eveniment dedicate tehnologiilor de îmbuteliere lichide, inclusiv procesarea aseptică, ESL și la presiune înaltă (HPP), informează Dairy Reporter. Evenimentul este găzduit de site-urile BeverageDaily și DairyReporter, iar printre speakeri se numără manageri executivi de la GEA Procomac, Refresco Gerber, Coca- Cola Hellenic, precum și un reprezentant renumit din domeniul academic, Aaron Brody și alți doi consultanț [...]
Sorin Minea, proprietar al firmei Angst, este tentat să importe carne de Vită de Botswana. Fermele de vaci de carne sunt afaceri atractive pentru fermierii români, însă concurența pe piața autohtonă a început să fie tot mai acerbă. Nu din cauză că, dintr-o dată, am avea noi cantități uriașe de carne de vită, ci pentru că marii procesatori primesc oferte tot mai tentante și mai avantajoase din întreaga lume. Cea mai recentă ș [...]
Celebrul bucătar Petrișor Tănase și colegii din cadrul Asociației Bucătarilor și Cofetarilor din Turism vor fi prezenți la Sala Palatului, în perioada 24-26 octombrie 2014, cu demonstrații culinare de excepție. Punctul forte al show-urilor gastronomice îl va constitui concursul de artă culinară Cupa Bucureștiului, după care va urma o demonstrație la foc încins susținută de membrii echipei naționale care a reprezentat cu [...]

 

Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN