Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

(Comunicat) Selgros Cash & Carry, magazinul preferat al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, lansează începând de astăzi competiția națională „Chef pentru o zi”.


„Chef pentru o zi” este un concurs care oferă șansa de a conduce, pentru o zi, bucătăria unui restaurant într-unul dintre cele 16 orașe în care Selgros deține magazine (lista orașelor și a magazinelor e aici). Competiția este destinată tuturor pasionaților de gătit cu bunătățuri care vor să afle mai mult despre lumea profesioniștilor din bucătărie și să lucreze alături de aceștia.


Pentru a participa la competiție, candidații trebuie să înscrie pe site-ul chefpentruozi.ro rețeta lor preferată (sau cea pe care o prepară cel mai bine), documentată cu poze și/sau un videoclip. Retețele înscrise în concurs vor fi analizate de juriul format din Laura Laurențiu, autoarea blogului Rețete ca la mama și Oana Igrețiu de la Savori Urbane, alături de chef Liviu Preda, câștigător și jurat al Arenei Bucătarilor. Concursul mai include premii în echipamente de bucătărie și vouchere de cumpărături la Selgros.


De altfel, un alt aspect al concursului este că, pe parcursul competiției, candidații vor primi sprijin informațional din partea a 15 renumiți bloggeri culinari de pe tot cuprinsul țării. Rețetele și sfaturile lor pot fi urmărite pe blogul selgroscautapasiunea.ro.


„Chef pentru o zi este un concurs inedit prin structură și prin cele 16 premii oferite pasionaților de bunătățuri – lucrul alături de profesioniști ai gastronomiei. Prin această competiție dorim să-i încurajăm pe pasionații de gătit să-și testeze și să-și depășească limitele în acest vast domeniu, bucurându-se, în același timp, de calitatea și prospețimea care definesc brandul Selgros și de experiența unor bloggeri culinari apreciați în online-ul românesc”, afirmă Antoneta Galeș, director de Comunicare și Dezvoltare Organizațională a Selgros Cash & Carry Romania.


Înscrierile la competiția „Chef pentru o zi” încep pe 18 aprilie și se închid pe 15 mai, iar rezultatele concursului vor fi anunțate pe 1 iunie 2017. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul chefpentruozi.ro.


Despre Selgros:


Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 21 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere. În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea B2B și food service din Europa, cu operațiuni în șapte țări europene (Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

Alte articole recomandate:

Laptele european este deja furnizat procesatorilordin Belarus, care apoi il trimit in Rusia. Așa cum scrie “Nezavisimaia Gazeta”, dreptul de a importa lapte european l-au primit 13 fabrici de lactate din Belarus, care pur si simplu ambaleaza produsul din Europa si il trimit in magazinele din Rusia. Alexey Bogdanov, seful Departamentului de comerț extern al Ministe [...]
Auchan Franța a anunțat un plan de investiții în valoare de un miliard de euro ce vizează rețeaua de hypermarketuri. Mare parte dintre fonduri vor fi destinate renovării magazinelor existe, un proces ce se va încheia la finalul lui 2017, potrivit retailanalysis.igd.com, care mai subliniază că noua cifră înaintată pentru investiții este cu peste 50% mai mare decât estimările anterioare.   Anunțul a fost făcut presei chiar de căt [...]
(Agerpres) Industria avicolă românească se află “în suferință” din punct de vedere financiar, multe societăți fiind la ora actuală în insolvență, iar singurele soluții pentru redresarea sectorului ar fi reducerea evaziunii fiscale și a Taxei pe Valoare Adăugată (TVA), a declarat joi, pentru Agerpres, președintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), Ilie Van. “Industria avicolă nu și-a revenit după [...]
Actorul Gerard Depardieu a anunțat că își va lansa propria marcă de vodcă, în Rusia, unde a primit cetățenia anul trecut. Actorul francez, aflat în vizită în regiunea Volga, a spus că băutura va fi produsă din materie primă pură din punct de vedere ecologic și cu apă de izvor, scrie The Telegraph. Depardieu a precizat că mai vrea să producă în Rusia o linie de ustensile de bucătărie și să deschidă un lanț de restaurante cu numel [...]
Starbucks va deschide foarte curand o noua cafenea in complexul Pipera Plaza, acolo unde se speră să fie atrași consumatorii multinaționalelor din zonă, dar și celorlalte categorii de clienți.   Omul de afaceri Marius Ivan, care a intrat la începutul anilor ’90 în afaceri cu materiale de construcții, iar apoi a virat către sectorul imobiliar, a închis în iarna acestui an hala în care funcționa piața Pipera pentru a o transforma [...]
Bonduelle, expertul in legume, calitate si know-how, lanseaza pe piata din Romania o inovatie in categoria amestecurilor de legume congelate: amestecuri de legume, pre-gatite la aburi, pentru supa crema, o noua alternativa sanatoasa si gustoasa la gusturile traditionale.   Gama de legume pre-gatite la aburi pentru supa crema, gata in 3 minute, ofera 3 gusturi diferite, disponibile in ambalaje de 750g, pentru 5 portii si promite rapiditate in bucatarie, gust proaspa [...]
Pe toată perioada târgului INDAGRA (29 octombrie – 2 noiembrie 2014), ce are loc la Romexpo, în București, Organizația Somelierilor din România oferă la vânzare, în cadrul pavilionului central (Pavilionul A) la standul D302, cartea ”Somelierul, un altfel de manual”. Cu un număr de 512 pagini, această adevărată enciclopedie în domeniu, apărută în primăvara acestui an, este structurată pe nivele de pregătire, sub forma a peste [...]
INS a anunțat ieri o creștere-surpriză în decembrie a comerțului cu amănuntul, de 6,7%, indicator care ilustrează cel mai bine evoluția consumului din economie. Românii au cheltuit anul trecut aproape 120 de miliarde de lei (27 mld. euro) pe mâncare, haine, electrocasnice, mobilă și carburanți, cu 0,5% mai mult decât în anul anterior, în condițiile în care luna decembrie a transformat stagnarea din primele 11 luni într-o ușoară creștere. Circa [...]

 

Living fresh
meatmilk
testo
infoALIMENT MAGAZIN