Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

INAQ Consulting este singurul IFS Training center în România, fiind în mod oficial prezentați pe website-ul IFS Management GmbH (https://www.ifscertification.com/index.php/en/partners/training-center), iar, în perioada următoare, va organiza următoarele cursuri: 


IFS Logistics



  • București - 06.04.2017

  • Sibiu - 10.04.2017

  • Cluj Napoca - 11.04.2017

  • Timișoara - 28.04.2017


IFS Food Defense



  • București - 10.05.2017

  • Brașov - 11.05.2017

  • Sibiu - 17.05.2017

  • Cluj Napoca - 15.05.2017

  • Timișoara - 29.05.2017


Bune practici de audit din perspectiva IFS



  • București - 08-09.06.2017

  • Brașov - 14-15.06.2017

  • Sibiu - 15-16.06.2017

  • Cluj Napoca - 15-16.06.2017

  • Timișoara - 29-30.06.2017


Avantajele participării la cursurile IFS organizate de INAQ Consulting - IFS Training Center în România:



  • Cursurile sunt susținute de lectori acreditați IFS Management GmbH

  • Materialele de curs sunt elaborate de IFS Academy

  • Studiile de caz sunt elaborate de IFS Academy

  • Rezultatele tuturor studiilor de caz sunt conforme cu abordarea cerințelor IFS definită chiar de către elaboratorii standardelor IFS


Diplomele acordate participantilor sunt eliberate, după finalizarea cursurilor, de către IFS Management GmbH, Berlin și sunt semnate de către domnul Stephan Tromp – Managing Director IFS Management GmbH


Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne trimiteți solicitări prin: e-mail/ tel. mobil: office@inaq.ro / +40722.517.971.

Alte articole recomandate:

Peter Mueller, care a condus businessul Mondelez România în perioada 2005-2008, a fost numit în funcția de director general al Heidi Chocolate. Acesta îl înlocuiește în funcție pe italianul Franco del Fabbro, care a condus operațiunile producătorului de ciocolată în ultimii trei ani. Peter Mueller are o experiență de 16 ani în cadrul Mondelez, ocupând mai multe funcții de-a lungul timpului, inclusiv cea [...]
Factura la energie reprezintă pentru consumatori, un cost greu de modificat, iar pentru scăderea acesteia sunt necesare investiții adeseori indisponibile în bugetul cotidian. Tocmai din acest motiv, lansarea în premieră a soluției de eficiență energetică NEGAWATT, implementată în exclusivitate de compania clujeană SERVELECT, este un pas uriaș spre reducerea garantată a consumului de energie electrică și termică, fără afectarea bugetului propriu cu [...]
Mai multe hoteluri din București scoase la vânzare în perioada 2008-2011 nu și-au găsit nici până acum cumpărători, deși unii proprietari au mai tăiat din preț într-o piață „amorțită“ și lipsită de interes din partea unor noi investitori.   Hotelul de patru stele NH din Piața Unirii din Capitală, con­tro­lat de acționari spa­nioli, scos la vânzare prin 2008 pentru 18 mi­lioane de euro și ulterior pentru 14 mil. euro în 2010 [...]
METRO Cash & Carry continuă „De-ale noastre”, primul program de pe piața din România care vine în sprijinul producătorilor locali și susține agricultura sustenabilă. METRO a reușit să reunească peste 100 de agricultori în program și să se extindă în 33 de comunități. Scopul lansării programului „De-ale noastre” în anul 2012 a fost acela de a aborda principalele probleme ale producătorilor loca [...]
Sika este lider global de piață pentru diverse tehnologii - impermeabilizări, sigilări, lipiri, reparații, consolidări și protecții pentru construcții și structuri inginerești.În cadrul companiilor subsidiare Sika își desfășoară activitatea peste 9200 de specialiști, care acordă un sprijin solid pentru asigurarea succesului partenerilor noștri - furnizori și clienți Pentru mai multe detalii click aici    
Acordand un scurt interviu agentiei infoALIMENT, doamna Daciana Sarbu, europarlamentar, ne-a declarat: "Ca obiectiv major pe care il urmaresc in aceasta primavara este ca, pe baza rezultatelor care ne vor parveni ca urmare a reducerii TVA-ului la panificatie, sa reusim acest lucru si pentru produsele bio; si sper, si cred, ca acest lucru se poate face inaintea verii, asadar, inaintea termenului prevazut pentru produsele din carne.   Pe de alta parte, urmaresc promovarea produselor bio [...]
În industria alimentara apa este folosită in cantităti mari, rezultand cantitati mari de ape reziduale. Consortiul olandez Colsen si H. van den Hul a gasit o solutie de tratare integrala a acestor ape reziduale. Ape reziduale tratate pot fi aduse la norme NTPA 001 sau 002, sau la calitati care sa le permita refolosirea in procesul de productie. In plus, cu aceasta tehnologie se poate produce energie (biogaz) prin transformarea materiilor organice in metan (CH4, componenta de b [...]
Oficiul Național al Viei și Produselor Vitivinicole (ONVPV) anunță o nouă ediție a Concursului Internațional de Vinuri București (IWCB), ce se va desfășura în perioada 25-28 mai la București. www.iwcb.ro IWCB se desfășoară sub înaltul patronaj al Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV). http://oiv.int/en/agenda După o atentă monitorizare, începând cu anul 2016, IWCB a fost acceptat în „superliga” Fedetației Marilor Concursu [...]

 

Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN