Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

INAQ Consulting este singurul IFS Training center în România, fiind în mod oficial prezentați pe website-ul IFS Management GmbH (https://www.ifscertification.com/index.php/en/partners/training-center), iar, în perioada următoare, va organiza următoarele cursuri: 


IFS Logistics



  • București - 06.04.2017

  • Sibiu - 10.04.2017

  • Cluj Napoca - 11.04.2017

  • Timișoara - 28.04.2017


IFS Food Defense



  • București - 10.05.2017

  • Brașov - 11.05.2017

  • Sibiu - 17.05.2017

  • Cluj Napoca - 15.05.2017

  • Timișoara - 29.05.2017


Bune practici de audit din perspectiva IFS



  • București - 08-09.06.2017

  • Brașov - 14-15.06.2017

  • Sibiu - 15-16.06.2017

  • Cluj Napoca - 15-16.06.2017

  • Timișoara - 29-30.06.2017


Avantajele participării la cursurile IFS organizate de INAQ Consulting - IFS Training Center în România:



  • Cursurile sunt susținute de lectori acreditați IFS Management GmbH

  • Materialele de curs sunt elaborate de IFS Academy

  • Studiile de caz sunt elaborate de IFS Academy

  • Rezultatele tuturor studiilor de caz sunt conforme cu abordarea cerințelor IFS definită chiar de către elaboratorii standardelor IFS


Diplomele acordate participantilor sunt eliberate, după finalizarea cursurilor, de către IFS Management GmbH, Berlin și sunt semnate de către domnul Stephan Tromp – Managing Director IFS Management GmbH


Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne trimiteți solicitări prin: e-mail/ tel. mobil: office@inaq.ro / +40722.517.971.

Alte articole recomandate:

Pornind de la povestea Luizei (fetița adorabila) care a devenit o mică vedetă odată cu apariția în spotul din 2002, Cris Tim cauta 8 copii care vor fi vedetele noului spot Salam Sasesc, prin intermediul campaniei Cris-Tim te face superstar! Provocarea campaniei: Scrie pe blogul tău o postare în care să-ți convingi cititorii părinți să-si înscrie copiii în concursul Cris-Tim te face superstar, folosindu-te de informațiile existente [...]
Peter Mueller, care a condus businessul Mondelez România în perioada 2005-2008, a fost numit în funcția de director general al Heidi Chocolate. Acesta îl înlocuiește în funcție pe italianul Franco del Fabbro, care a condus operațiunile producătorului de ciocolată în ultimii trei ani. Peter Mueller are o experiență de 16 ani în cadrul Mondelez, ocupând mai multe funcții de-a lungul timpului, inclusiv cea [...]
  Bursa de pește de la Tulcea va deveni realitate la jumătatea anului viitor. La opt ani de la anunțarea proiectului, au fost demarate lucrările la Bursa de pește din Tulcea. Potrivit contractului și autorităților tulcene, lucrările vor fi finalizate la începutul lunii iulie 2015. „Mai sunt niște chestiuni de aranjament cu șantierul naval (situat în vecinătatea amplasamentului pe care se va realiza proiectul, n.r.), dar asta nu afectează cu nimic buna desfășurare a [...]
Brutăriile premium par a se număra printre cele mai populare afaceri din ultimii ani. Aceste mici brutării tip bistro se adresează clienților dispuși să plătească un preț de patru ori mai mare pentru o pâine, în a cărui fabricare se folosește doar făină importată din Franța și maia realizată după rețete cunoscute în Paris, Roma sau Londra. Potrivit incont.ro, în prezent, în București existe opt lanțuri de mici brutării premium, care împreună au peste 50 de [...]
Pe toată perioada târgului INDAGRA (29 octombrie – 2 noiembrie 2014), ce are loc la Romexpo, în București, Organizația Somelierilor din România oferă la vânzare, în cadrul pavilionului central (Pavilionul A) la standul D302, cartea ”Somelierul, un altfel de manual”. Cu un număr de 512 pagini, această adevărată enciclopedie în domeniu, apărută în primăvara acestui an, este structurată pe nivele de pregătire, sub forma a peste [...]
Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanseaza proiectul Vinum & Carmina, printr-un eveniment care se adreseaza iubitorilor de vin bun si cultura. In cadrul evenimentului de lansare va fi organizata o degustare de vinuri de la Domeniul Bogdan, o prezentare a felului in care istoria si cultura s-au impletit cu istoria vinului, alaturi de un moment cultural artistic cu formatia Melotrom. Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & [...]
Doar 30 de produse tradiționale au fost înregistrate la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) după cinci luni de la intrarea în vigoare a noii legislații, în condițiile în care anterior existau 4.400 de produse atestate, iar termenul limită de reatestare expiră la 11 septembrie 2014."După noua legislație din domeniul produselor tradiționale au fost atestate 30 de produse realizate de 10 producători, iar 51 de dosare de [...]
În industria alimentara apa este folosită in cantităti mari, rezultand cantitati mari de ape reziduale. Consortiul olandez Colsen si H. van den Hul a gasit o solutie de tratare integrala a acestor ape reziduale. Ape reziduale tratate pot fi aduse la norme NTPA 001 sau 002, sau la calitati care sa le permita refolosirea in procesul de productie. In plus, cu aceasta tehnologie se poate produce energie (biogaz) prin transformarea materiilor organice in metan (CH4, componenta de b [...]

 

Conferinta Meat Milkk 2019
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi