Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

Consiliul Concurenței a devenit Partener Oficial al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficienț într-un nou peisaj economic”.


Fiind pentru prima oar Partener Oficial al evenimentului central al industriilor de carne și lapte din România, Consiliul Concurenței va fi reprezentat de domnul Laszlo Gyerko, acela care îndeplinește funcția de Consilier.


Absolvent al Facultatii de Agricultura din Gyöngyös-Ungaria, dar si al Facultatii de Drept Nicolae Titulescu, avand un Master in Managementul afacerilor, domnul Laszlo Gyerkoeste in prezent Consilier al Consiliului Concurentei. In ziua de 25 mai, domnul Gyerko va participa ca speaker in sectiunea “Liber la cuvant”. Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Alte articole recomandate:

Pe piața batoanelor de ciocolat din România, doar trei din primele zece branduri sunt produse pe plan local, arta un clasament întocmit anul trecut de Ziarul Financiar. Cu toate acestea, într-un top cinci al celor mai vândute mrci de batoane de ciocolat de pe piața româneasc, cele dou mrci românești (Rom Autentic și Fgraș, ce dețin pozițiile unu și trei) totalizeaz vânzri care întrec locurile doi, [...]
(Autor: Ilie Stoian) În ciuda condițiilor cu totul și cu totul vitrege în care își desfoar activitatea, companiile din industria alimentar din România au reușit s fac performanț. Ca dovad, excedentul comerțului internațional a crescut, contribuind determinant la echilibrarea balanței generale a economiei naționale și amenințând supremația industriei extractive sau a celei auto.   Balanța [...]
Compania german  a definitivat o tehnologie destinat produselor Clean label, în fapt, un instrument de referinț pentru producția de finuri și proteine din plante, denumit Ingredion Pulse. V prezentm aceast tehnologie, utilizând datele furnizate de compania german și publicate de FoodNavigator.   Calitatea de baz: 25 % protein   Produsele care utilizeaz finuri și proteine ”Pulse” pot fi formulate conform [...]
Depistarea unor alimente infestate au adus în atenia public o boal mai puin întâlnit: listerioza. Semnalul de alarm persist, deoarece perioada de incubaie a bolii este între 3 i 70 de zile (în medie 30 de zile). Listerioza este produs de o bacterie - Listeria monocytogenes. Rspândit la nu­me­roase specii de animale domestice i slbatice, existent pe sol i în ap, de unde poate contamina vegetalele, listerioza se particularizeaz [...]
Ce va fi peste zece ani? E greu de spus. Cu toate acestea, adevrații profesionișto vor s știe din timp ce se va întâmpla. Iat, așadar, predicțiile FAO pentru urmtoarea decad. Totul începe de la materia prim Prețurile pentru culturile și produsele animaliere au prezentat diverse tendințe, punând o presiune suplimentar asupra prețurilor la cereale și oleaginoase. Adiacent, refacerea efectivelor și focarele de [...]
Mihai Vișan: Cu o cifr de afaceri de 10 miliarde euro (2011), segmentul alimentar și cel al buturilor este, din acest punct de vedere, cel mai puternic sector manufacturier din țara noastr și cel mai important angajator, cu peste 186.000 de angajați. Cum am scris si pe site-ul nostru, aceast poziție de top necesit o atenție pe msur din partea autoritților, cu atât mai mult cu cât industria alimentar este principalul debușeu al [...]
Miercuri, 3 iunie, ora 9, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în prezența numeroșilor participanți, au început lucrrile EXPO-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, care s-a desfșurat sub titlul ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanț-Prioritți pentru ieșirea din impas.   3 iunie: Ședința general    Ședința general din ziua de 3 iunie, care s-a desfșurat sub [...]
În zilele de 25 și 26 mai 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, au avut loc lucrrile celei de-a VI-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, organizat de agenția infoGROUP Media Invest și revista Meat.Milk. Manifestarea din acest an s-a derulat sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficienț într-un nou peisaj economic”, reunind ca de fiecare dat elita sectoarelor de carne și lapte ale [...]

 

Living fresh
meatmilk
testo
infoALIMENT MAGAZIN